חופשת קיץ - זקוקה להמלצות

me too

New member
חופשת קיץ - זקוקה להמלצות

חשבנו לנסוע לבוסטון בקיץ לכמה ימים. אבל המחירים בבוסטון או בסביבה יקרים מאודדדדד
בניו המפשיר - north conway כבר היינו שני קייצים ברציפות.
חשבתי על cape cod אבל אין לי מושג איפה להתמקד.
איזה עוד יעדים מעניינים יש באיזור ה 5-6 שעות מהגבול הקנדי?

לוושינגטון מין הסתם הנסיעה יותר ארוכה אבל...

בקיץ לפני שנתיים עשינו חופשה משפחתית בוושינגטון. מאוד מאוד נהננו!
היתרון בבחירה בוושינגטון עבורך: כמעט כל המוזיאונים והאטראקציות חינמיים (שייכים לממשלה) והחופשה מוזלת משמעותית.
עבורנו היה עוד יתרון בדמות בית ריק וחניה ליד תחנת סאב-וויי שהושארו לנו ע״י חברה שלי שגרה שם ונסעה לנופש בעצמה עם המשפחה.
בזמנו היינו מאוד קצרים בכסף והתאפשרה לנו חופשה נהדרת בתקציב זעום ממש

בנוסף לוושינגטון היינו מספר פעמים בניו-יורק סיטי אבל יש לנו משפחה שם ואנחנו לנים אצלם...

מעבר לזה, אין לי יותר נסיון עם ארה״ב. גם אנחנו מאוד רוצים לסוע לאיזור בוסטון מתישהו...
תעדכני מה החלטתם

me too

New member
בוסטון מהממת

היינו שם בספטמבר, אבל נסענו לשלושה ימים בערך ולא הספקנו הרבה.
אבל כרגע המחירים בשמיים מעל 1000$ למלון - קרוב יותר ל 2000$ לפני TAX, ענראה שזה לא יצא לפועל.
בניו יורק היינו בפסח - היה ממש נחמד ויש לי הרגשה שנגיעלשם שוב, חמותי מגיעה ורוצה לנסוע לשם. אבל בא לי משהו אחר.....
אני אבדוק על וושינגטון.
תודה

noaronen1

New member
Lake George

סתם רעיון אחר...
אולי יש כנס בבוסטון ובגלל זה המחירים כאלה גבוהים?
קייפ קוד גם אמורה להיות יקרה. מקווה שאולי mottek תעזור לך

me too

New member
בוסטון מהממת

היינו שם בספטמבר, אבל נסענו לשלושה ימים בערך ולא הספקנו הרבה.
אבל כרגע המחירים בשמיים מעל 1000$ למלון - קרוב יותר ל 2000$ לפני TAX, ענראה שזה לא יצא לפועל.
בניו יורק היינו בפסח - היה ממש נחמד ויש לי הרגשה שנגיעלשם שוב, חמותי מגיעה ורוצה לנסוע לשם. אבל בא לי משהו אחר.....
אני אבדוק על וושינגטון.
תודה

Mottek

New member
אוף! כתבתי תשובה מפורטת והמחשב קרס לי!

מנסה לשחזר.... אני גרה בערך שעה מבוסטון. באזור שלי חוץ מפרות אין הרבה מה לראות או לעשות, אבל בוסטון מקסימה ויש המון מה לעשות בה. אם לא איכפת לכם קצת נסיעה, אפשר לשהות לשקול לשהות במקום קצת יותר מרוחק מהעיר עצמה ואז לקחת רכבת בשביל להגיע לעיר.
* הקייפ מקסימה. אני הייתי מתמקדת בתור התחלה בYarmouth או ב Dennis. יש שם את חופים נהדרים ומאוד מתאים למשפחות. את תהייה ממש באמצע הקייפ כך שאפשר לנסוע שעה לכל כיוון ויש עוד המון אטרקציות מסביב.
* ברוד איילנד יש את newport. ים, קניות, טירות.
* בניו המפשייר יש את lake winnipesaukee אזור מקסים ומאוד תיירותי בקיץ עם אגם גדול. יש שם גם scenic rail נהדר. אני נוסעת לשם הקיץ עם הילדים רק בשביל הרכבת!
בוורמונט יש את lake champlain. לא הייתי שם אבל שמעתי שזה מקום מקסים.

אם את יכולה להזכיר את גילאי הילדים ותחומי ההתעניינות שלכם וגם הסוג של החופשה שאתם מעוניינים בה, אני בטוחה שאוכל להתמקד יותר ולחשוב על עוד דברים.
את תמיד מוזמנת לקפה.

me too

New member
ואו, תודה

אני חושבת שהכיוון יהיה בסוף שוב ניו המפשיר, אבל אני אשמור את ההמלצות הרבות.
באיזה איזור נמצא lake winnipesaukee?

למעלה