חופש, אנשים!!

Me¥tal

New member
חופש, אנשים!!

אנחנו משוחררים! יש לנו שבוע שלם לעשות את מה שבא לנו! אה, ואגב - עוד מישהו לומד בשלישים וקיבל תעודות היום? או שזאת רק אני?

or_אורוש

New member
חוווווופפשששש !!!!

הולכים לחרוש על הקניוניםםםםםםם!!! תשמרו על עצמיכן גירלז... תבלו ותעשו חיים אבל אל תשכחו לשמור על עצמיכן!! לא לשכוח זאת... לחרוש על החנויות!!!!!!!!!!!!!! תהנו ואם אתם שמות עדיין על הדיאטה- תקצצו בכמות של ה-
חג שמייח וחופש נעים!!!
אור´וששש

lala182

New member
חופששששש אבל אני לומדת... ../images/Emo10.gif

ואני בטוחה שגם אתן.. או חלקכן לפחות... כי גם יש לכן קצת מזל (או שאתן פשוט לא ביב´ כמוני... ואין לכן 10000 בגרויות השנה....) ואתם לא צריכות לבוא לבי"ס לתגבורים/השלמות או איך שלא קוראים לזה... בטח הביאו לכן מיליון ואחת עבודות וש.בים לעשות בחופש שחס וחלילה לא ישעמם לכן בין הקניון למסיבות... אז אמנם יש לי רק- לבוא מחר ל5 שעות תגבור תנ"ך (בעעעעע המורה שלי היפראקטיבית בטירוףףףףף) ולעשות עבודות ב: תנ"ך (למחר לתגבור (ושוב - בעעע) ספרות- מישהו קרא עוגיות המלח של סבתא סולטנה...????? יש לי על זה עבודה.... רק המורה שלי מוצא את הספרים המוזרים האלה... נו חפיף... היסטוריה על החלק הראשון בשואה להגיש מתכונת פתורה במתמטיקה להגיש תקציר (ועוד כל מיני דברים) לסרט שלי בתקשורת להגיש בוק ריפורט באנגלית (זה למעשה לעוד יומיים ועדיין לא עשיתי כ-ל-ו-ם......) אבל חפיף ולהגיש בגרות פתורה בסוף החופש... וכמובן שיעורי בית שאני אפילו לא יתחיל לחשוב מהם כי אני ממילא מעתיקה בהפסקה אז חפיף... בקיצר חופש נעים לכן בננות... תהנו כמה שאפשר... תאכלו המון
אבל רק את הכי טעימות ומיוחדות ושוות כי כל סופגניה זה מיליון קלוריות אז לפחות לאכול משהו ששוה את זה... תשחקו ב
(או שלא..) ואם אתן נוצריות או משהו כזה תקשטו את
ותשימו הפתעות ב
בקיצור הפי חנוכה / קריסמס/ ראמאדן (בעצם לא... תמותו ערבים... תיקון - תמותו ערבים רעים... שלא יגידו שאני לא פוליטיקלי קורקט...) וזהו
לה-לה

dominogrose

New member
חחחחחחחוווווופפפפפפפפשששששששששששששש

שהתחיל כבר לפני יותר מחצי שנה.....
אבל בננות
, אל תשכחו... אני מתגייסת עוד חודש... ב 21.1
איך שאני מחכה לזה כבר....
***סיון הנהגת***

Bladayada

New member
איזה חופש ואיזה נעליים?

יש לי 2 מבחנים בפיסיקה ללמוד אליהם (אחד זה שיפור ציון) יש לי עבודה בספרות להגיש איך שחוזרים יש לי מלא חומר להשלים בתנך כי... ממ.. אני לא רושמת בשיעורים יש לי להשלים טיפה בטריגו כי עשיתי מבחן והפסדתי שעתיים...וזה קריטי! יש לי לתכנן לאחותי יומולדת לחברות יש לי עבודה באנגלית.. יש לי שיעורים במלא מקצועות (אבל רק במקצועות של ה5- מתמטיקה פיסיקה מחשבים אנגלית אני עושה...חח) בקיצור זה לא חופש זה! יוארך חופש חנוכה לאלתר!! בלאדי המיואשת 8- נ.ב. זאת רק את
וטוב שכך... אני חייבת לשפר בפיסיקה ומתמטיקה או "שהתלמיד/ה עלול/ה לגשת לבגרות עם ציון מגן שלילי" אבל הכל מסודר bladi is back in buisness
נ.ב.ב היום היה לי מבחן חוזר חוזר (כן...2 חוזרים) במתמטיקה... ולשם שינוי הצלחתי 3 וחצי תרגילים מתוך 4!

גם אני קיבלתי היום תעודה

כי בכיתה ט אנחנו לומדים בשלישים (זה אמור לעזור לנו לשפר את הציונים כדי לעלות לתיכון...) הציונים שלי: תנ"ך-95-מצוין הבעה-95-מצוין ספרות-95-מצוין לשון-95-מצוין הסטוריה-100-מצוין מורשת עם-100-מצוין מתמטיקה(א)-95-מצוין ביולוגיה-100-מצוין פיסיקה-100-מצוין אנגלית(מואצת)-95-מצוין צרפתית-100-מצוין חינוך גופני-85-טוב מאוד לימודי ארץ ישראל-90-טוב מאוד ייפי יי!!! מיטל, איך התעודה אצלך? פרטי, נמקי, הוכיחי והביאי דוגמאות... לה לה לה לה

הא הא לכולם!!!!!!!

עכשיו אתם לא יכולים לצעוק עליי שלי יש ציונים טובים, כי היא כבר ממש מפחידה!!!!! כיתה ט´! (שנה מעליי) כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!
ענת

Me¥tal

New member
אחחח... גם לי היתה כזאת תעודה בט´.

המעבר לכיתה י´ קצת טיפונת קשה, במיוחד במתמטיקה. טוב, אז הנה ציוני. קודם כל - הממוצע של התעודה (הכי גבוה בשכבה!) 93. ספרות - 87 הבעה - 90 (המורה לספרות והבעה היא מורה שאין אצלה ציונים מעל 90, אתן יודעות - 100 לאלוהים, 95 למורה, 90 לתלמיד המצטיין). הסטוריה 98. אנגלית (5 יח´) - 93. ספורט- 77 (כן מיטל, תתביישי!) מתמטיקה (5 יח´)- 93. פיזיקה - 97. כימיה- 95 ביולוגיה - 100 פסקל- 100.

Milkit

New member
טיפשה בסדום

אני היחידה כאן שהתעודה שלה שואפת ל-0 עגול וחמוד? או בעברית קלילה לממוצע של 75 לבערך? ולמה אלזעזל מלדמים אותכם פסקל בבית ספר?

Me¥tal

New member
פסקל-זה-קשה..

היו שלושה בכיתה שלי שלא נכשלו במבחן שליש.

Bladayada

New member
מה??????

מה אתם כבר לומדים בדיוק?!?! לא יודעת למה זה כזה שונה אצלנו.. אבל אנחנו לומדים את זה כ"מחשבים"... ואנחנו נבחנים השנה 3 יחידות פסקל (2 ועוד אחת בנפרד) וזה אחד המקצועות שאני הולכת לגשת בו על 100 (טפו טפו טפו)

Black Cat15

New member
ולך כן מותר לי להגיד... ../images/Emo3.gif

תמותיייייייייייייי יא חרשנייייייייייייייית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גרררררררררררררררררררר....
ואולי תפסיקו להשוויץ כבר עם הציונים המהממים שלכן? הבנו שאתן חכמות וחרשניות, חלאס מספיק!!

Black Cat15

New member
טוב... הנה הציונים שלי...

התעקשתן... הנה הם (תופים!! או שלא...) ספרות - 85 הבעה - טוב מאוד (היא לא נתנה ציון משום מה...) לשון - 95 (הציון הכי טוב שלי!!) היסטוריה - 85 של"ח - 90 ספורט - 85 אנגלית - 80 מתמטיקה - בינוני (ציונים מאוד גרועים במבחנים...) פיסיקה - 77 כימיה - 85 ביולוגיה - 81 גיאוגרפיה - 88 פילוסופיה - 80 פסקל - 98 (הא בכולכן!!
) וזהו בערך... ציונים ממש לא משהו...

למעלה