חופש הבחירה....

חופש הבחירה....../images/Emo168.gif

חג שמייח לכולם! די שמחתי שנפתח כאן פורום המתקשר לפתיחה בקלפים. שיהיה לכם המון בהצלחה! רציתי לשאול אם אפשר, האם אתם גם עורכים פריסה, או שרק מייעצים באיזה פריסה להשתמש? היות ואין לי כ"כ הרבה ניסיון בתחום ואומנם ניכנסתי לאתר הפותח בקלפים בצורה ממוחשבת,אבל עדיין משום מה הכל ניראה לי די מכאני... אני מצטערת שאני משתמשת במונח הזה... המחשב יכול לעשות הרבה דברים אבל פתיחה בקלפים זה עיניין אישי וריגשי יותר... אני בעיקרון נימצאת כעת בתקופת ביניים כזו. תקופה שנידרשים עבורי המון כוחות להחליט מה באמת טוב עבורי. אני שוקלת ממש כל צעד וצעד בכובד ראש, זאת לאחר שכבר עשיתי טעות בחיים שלי והלכתי לכיוון הלא נכון. אני יודעת שמטעויות לומדים, שכל עקבה לטובה, ואכן היה הדבר כך מפני שלמדתי המון על עצמי ואני מרגישה עמוק בפנים איך העיניים שלי כל הזמן מחפשות את הדרך הטובה ביותר להתחבר לעצמי. להקשיב לאינטואיציה הפנימית ולא להדחיק אותה יותר. אני יודעת שרק אני אדע הכי טוב מה טוב לי... אבל בכל זאת.. אני זקוקה לחוות דעת ולהתיעצות על מנת להתחזק. אני יודעת שניסחתי את עצמי בצורה מאוד כללית ולא התמקדתי. רציתי פשוט לשאול קודם אם ישנה אפשרות שתוכלו לעזור לי...

blackcat2

New member
אם את מבקשת יעוץ לפריסה../images/Emo66.gif

נסי להיות יותר ממוקדת ולבחור אספקט אחד בחיים שמטריד אותך במיוחד. ספרי לנו עליו ונמליץ לך על פריסה. בי

ניסיון....../images/Emo4.gif

תודה על התגובה והרצון לעזור... אני רוצה להתחיל ללמוד פסיכולוגיה בקרוב. רציתי לשאול האם התחום רלוונטי לי,כלומר מתאים לי..?

blackcat2

New member
הי../images/Emo9.gif

תשאלי האם תחום הפסיכולוגיה מתאים וטוב עבורי? סה"כ 6 קלפים- משמע 5 קלפים בפריסת שאלה כשהקלף השישי יצא אוטמטי. בי

blackcat2

New member
להלן לינק לפריסת שאלה../images/Emo66.gif

http://www.tarot.org.il/Spreads/spread_question.html תצייני את הקלפים שיצאו לפי הסדר. בי

למעלה