חופש הביטוי, כאילו הלו?!

Snoop4Ever

New member
חופש הביטוי, כאילו הלו?!

אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני בתור צימחונית (ועכשיו גם טבעונית! יש!
) סופגת המון הערות ציניות וחוסר הבנה מהסביבה. איזה כיף שמצאתי לי מקום להתפרק ולהגיד כל מה שאני רוצה וחושבת ולקבל קצת הבנה ותמיכה. אני לא מבינה מה ההסתערות על LIFEGIRL, שכתבה מה שבא לה. אולי פשוט בא לה לפרוק? זה הרי לא באמת מפריע לאף אחד. יאללה, קצת חייה ותן לחיות! ודרך אגב, יש גם אנשים לא צמחוניים שנכנסים לפה, ולא יזיק להם לקרוא דברים כשאלה. YOU GO GIRL! ערב נהדר לכולם, ח.

את לא היחידה

אני מקבלת תגובות מוזרות ומשונות ביותר והנפוצות בהם: 1. "אבל צמחונים אוכלי דגים" 2. "אם החיה מתה אז למה לא לאכול אותה" 3. "את לא תגדלי אם לא תאכלי בשר" כל כך מטופש אבל התרגלתי

עוד כמה הערות.

#אה גם את מהיפי נפש האלה. #סנדויצ´ים צמחונים, כמובן, יש גבינה, ביצה קשה, וטונה. #בשר זה טעים.

יפי נפש????

מה בקשר?????? חוצמזה אני לא אוכלת טונה רק ביצי חופש ובקושי מה שיש בו חלב אז אני לא מתכוונת לאכול את הסנדויצים הצמחוניים שלך ובשר זה אולי טעים אבל כל כך מגעיל לחשוב שאת אוכלת יצור חי!!!!!!!!!!!!

In Limbo

New member
../images/Emo6.gif הדבר הכי מצחיק ששמעתי היה

"רעות את רוצה מרק עוף? הוצאתי את כל החתיכות של העוף מהמרק..." רעות.

פוחז

New member
באמת מצחיק

לי יצא לשמוע "אבל ככה יגדלו פחות חיות. אז מה אם הורגים אותם- קודם הן היו בחיים".

Eclipsed 0

New member
נתקלתי גם ב...

"אה, את צמחונית ? כאילו, את לא אוכלת בשר ? אהה... מה עם נקניקיות ? לא ? המבורגר גם לא ?! או... סטייק ? לא ?" אמיתי לחלוטין...

Gal-Mo0D

New member
ומה עם

"דגים זה לא בשר!" "דגים הם חיות טיפשות" "פרות נועדו לאכילה!" "הן כבר מתות!"

Eclipsed 0

New member
לדעתי....

הם סתם זורקים מילים באוויר, ולא באמת מאמינים בזה. אני בטוחה שהם לעולם לא הקדישו לכך מחשבה, ולכן הם אומרים זאת.

sidharta

New member
אה כן וגם....../images/Emo19.gif

*מה, גם לא עוף? *אבל דגים זה פרווה.... *אם את לא אוכלת דגים אז את לא צמחונית, את טבעונית... *כשלא רציתי לאכול איקרא...- מה, את עכשיו טבעונית?, כאילו שזה ביצי תרנגולת... *דרך אגב, אני לא טבעונית, אבל משתדלת לקנות ביצי חופש ולשתות לפעמים חלב סויה ולא רגיל.... מיכל

Brurya

New member
חחחחח... אני שמעתי

משהו בסגנון: you can eat fish because fish don´t have feelings ברוריה...

דדי שי

New member
המשפט הזה נאמר על ידי קורט קוביין

והוא צוטט באוזני בדוכן על ידי נער מתבגר בחולצת "נירוונה". שאלתי אותו בתגובה האם הוא מסיק מכך בדרך השלילה שזה בלתי מוסרי לאכול עופות ויונקים. מרבה הצער, לא היתה לו תשובה.

Eclipsed 0

New member
המשפט אכן נאמר ע"י קוביין

באחד מהשירים של נירוונה. אבל אני בספק אם הכוונה היתה שלדגים אין רגשות, מדובר כאן בשיר, ולכן כדאי לנסות להבין את זה בדרכים אחרות, מה גם שהרהורים על צמחונות הם לא בדיוק משהו שעולה בשיר הזה ("Something In The Way").

את באמת באמת לא לבד פה

גם לי אנשים אומרים כל מיני דברים מוזרים כמו: אנחנו החיה העליונה מותר לנו לעשות בחיות מה שבא לנו, או שצמחונים אוכלים דגים, או שאני לא יכולה לחיות ככה או שהחיה כבר ממילא מתה או פשוט "זה אוכל! למי אכפת שזה היה פעם חי?"

זה קורה לי כל הזמן...[../images/Emo104.gif]

נגיד כל החבר´ה יוצאים לאכול המבורגר או שווארמה ואני מסתפקת באיזה קרטיב מהקיוסק השכן
- אז כולם "מהההה? איך את יכולה בלי בשר??!" ואוכלים לי חתיכות בשר נוטפות שמן מול העיניים
או שיש את מה שכתבו כאן- "אפילו לא נקניקיות? אה זה גם נחשב?.." לא, נקניקיות זה לא בשר. חחח אנשים מטומטמים, בחיי...וגם אומרים שאני סתם עושה את זה בשביל הקטע ולא משנה כמה אני מסבירה להם שלא, או שזה לא עוזר וסתם חבל לי ואני לא אגדל ואני מסבירה להםםםםם שיש לי תפריט מיוחדת מתזונאית אבל הם אטומים...נו טוב

adipo

New member
הכי מעצבן זה

"אבל הם כבר מתות, אז מה זה משנה" כאילו שהם נולדו מתות והובאו לצלחת, ולא עברו סדרת התעללויות מזעזעת לפני הגעתם למצב... גרררררר

עוד קטע "חביב",

הייתי בשיעור אנגלית, וניהלנו דיון על זב"ח. מישהו מהכיתה שלי התחיל להגיד " בעה"ח ניתנו לאדם עי אלוהים, כדי שהוא יאכל אותם, וישלוט בהם, וינצל אותם, ויעשה בהם כל מה שהוא רוצה." ובאותו שלב הייתי כל כך עצבנית עליו, שפשוט דפקתי צעקה שנראה לי ששמעו בערך בחצי ביה"ס "there is no fucking god", ומעט נרצחתי על ידי מורתי היקרה.

savage girl

New member
אנשים ומה עם...

שכחתם את "הטיעון" של אוכלי הבשר למיניהם- "אבל זו שרשרת המזון! אנחנו חייבים לאכול בשר , בדיוק כמו החיות!" בעעעע... סתומים. או שנגיד את זה במילה יותר יפה-חסרי השכלה

למעלה