חופש הדיבור

thetruth48

New member
אתה צבוע

שקרן ומשחק אותה שה תמים. את אלוני אתמול קיללת, בכל הפורומים האחרים השמצת סתם פשוט סתם
 

אלוני.

New member
חופש הדיבור

למי שחושב שחופש הדיבור הינו הזכות להעליב אנשים אחרים, למנוע מאחרים להביע דעתם, לאיים בדרכים מדרכים שונות כדי שדעתו תתקבל, למי שחושב כך, אין מושג מה משמעות המילים חופש הדיבור. למי שמסוגל להוציא תחת ידיו טקסט האומר ששמאלני טוב זה שמאלני מת, לאדם כזה, אין לנו כוונה בשם חופש הדיבור לתת במה. לא ניתן במה לגישה כזו. אף אחד לא נמחק מכאן, או הוגבל, בשל היותו תומך מפלגה/דיעה/רעיון מכל סוג שהוא. אין לנו כוונה לחשוש מאיומים בדבר קרבתו המשפחתית של מישהו מהגולשים לכתב עיתון כזה או אחר, נהפוך הוא. אנחנו בתפוז, שמנו לנו למטרה לאפשר לאנשים להביע דעתם באופן חופשי, להביע דעתם אין זה אומר להביע דעתם על אחרים- ובטח לא בלדון בוטה ומעליבה כפי שהיה נהוג כאן. אין לנו עניין לפגוע במי מהגולשים אבל לא ניתן ששני אנשים יחליטו את ההחלטות עבורינו ויעבירו אלינו איומים מאיומים שונים. אנחנו כאן עבורכם, הקמנו את המקום עבורכם, אנחנו מנסים לשמור על רמה בסיסית כדי שהמקום יישאר במה חופשית להבעת דעה, לכולם. אנחנו לא מתכוונים להתעמת אישית עם גולש מסויים ואין לנו כוונה להתעמר באדם באופן אישי, מי שרוצה מוזמן לכתוב את דעתו תוך כדי שמירה על כללי הפורום ועל תרבות דיבור בסיסית כנהוג בין אנשים. יאללה יום טוב לכולם, אחזור בצהריים.
 

אריסטו

New member
שמתי לב שמעבר לתפקיד השוטר

בפורום אתה משתמש במילים:כלב,מלוכלך,שקרן ועוד כל מיני דברים שלא אחזור עליהם. משום מה נדמה לי שעליך לא להתלהם על כל הבעת דעה. אינך תורם בהודעותיך האחרונות לתרבות הפורום מאחר ואתה מתיחס לגופו של האיש[שאינני מכירו]ולא לענין. יחד עם זאת זה חלק מחופש ההתבטאות שלך-אבל גם של אחרים
 

ariegur

New member
דברים כדורבנות

קצת מאוחר אבל יותר טוב מאוחר מאשר לעולם לא ... אריה
 

אריסטו

New member
מכבד החלטתך כמנהל פורום

יחד עם זאת אומר שמרבה מלל לא יוסיף דעה. תן לכולם להתבטא ואל תתחבא מאחרי מילים שאין צורך בהם
 

dann

New member
אני מסכים עם כל מילה שלך-אבל

אני מבקש ממך בשמו של מרק, לאפשר לו להתנצל לפני כל הניפגעים שנפגעו מהתבטאויותיו, ואם כך יעשה, לאפשר לו לחזור ולכתוב בפורום. הוא התנצל כבר לפני חיננית,בפורום הפורשים, ואני תקווה שהוא יסכים להתנצל גם פה. גדולה של אדם מתבטאת גם בסלחנות. אנא,תגלה אצילות,ותן לו אפשרות לחזור לפורום. דן.
 

dann

New member
צודק- מבקש בשמי

...גם כי מנהג יפה הוא לסלוח לאחר התנצלות, וגם כי תרומתו הסגולית של מרק לדיון הפוליטי, היא בעלת ערך גבוה,וטוב שדעתו תישמע. דן
 

אלי.

New member
דן - הערה קלה, ועוד.

בדיון הפוליטי, שמיעת דעתו של מרק (שהיא לרוב כדעתי) לא היוותה אף פעם בעיה. הבעיה היתה לאתר את דעת הצד שכנגד בין בליל הנאצות והגידופים שהופנו אליו ע``י החבורה, וממילא לא היתה אפשרות לפתח שום דיון פוליטי הגון. חיננית אכן הסבירה את הנושא בפורשים, אבל בעדינות, (מה לעשות, זו חיננית), ומבלי להוציא (תרתי משמע) כתובים מהקשרם, ולכן אתה מודע, אולי, רק לקצה הקרחון, וחבל.
 

חיננית

New member
רצוי מאד שתקרא גם צד אחר של מטבע

כדי שלא תיחשב לתמים מדי . אתה בחור טוב דן ומישהוא משתמש בתומתך המקסימה. אבל לא דומה מה שסופר שהיה למה שהיה והווה כאן כל הזמן. אז מקווה שקראת את דברי בפורשים, ואם לא ,רצוי שתקרא .רק כדי להבין שלא כל הטלית תכולה ומסכנה ונגזלה ,כפי שסופר לך ולא הראו לך את מלא אורכה של הטלית אלא שמינית ממנה . יום טוב שיהיה לכם -דן וגם אלי.
 

חיננית

New member
לא זה שגרם-קל להטיל אשמתך על האחר

חוח .אני גרמתי לנידוייך? בחייך? אני הגעתי הרבה אחרי זה .רק בשבת ב756 !!! הצמד לפחות לאמת ההסטורית.!!! גרמת לאדם אחד תמים להאמין לך ,ועכשיו אתה מנסה אחרי שהצלחת לזכות באמונו לשנות את הנסיבות לשיטתך אולי תצליח גם כאן. . עוד מעט ואתה בעצמך תאמין לאגדותיך. אחרי שהתנצלת כביכול על בטוי שנאמר שם אמש ,באת אחרי כמה דקות להשחיר פני פה ? אז איך נראית התנצלות שכזו?. ככרטיס כניסה זול לכאן -----אני לא קונה אותה מה לעשות . אולי אני חיננית -אבל הפסקתי להיות תמימה .
 

חיננית

New member
10,47-11,18זה היה תוקף ההתנצלות

ב10,47-- התנצל בפני,ולא על המהות, רק על משפט שפלט בעידנא דריתחה שנגע דוקא בך דן ובהגנתך עלי. ב11,18- כתב כאן ``שלמען הסר ספק מאנשי הפורום הכל בא מחיננית`` כל הצרה הזו. שזה עיוות הסטורי ענק.!!! אז היכן ההתנצלות הכנה ? האם כל ההתנצלויות, שאתה מתחנן בשבילו ,שראשי תפוז ירשו לו להכנס בעקבותיהן - תהיינה גם כאלו .ז`א לא תחזקנה אפילו שעה? מקום למחשבה דן? כנראה.
 
למעלה