חופש הידיעה

זכריה

New member
חופש הידיעה

אני בעד חופש דעות וחרות הביטוי, אבל יש דעות שהורגות אותי. השמאלנים הקיצוניים כגון יוסי (מי שתרצו שריד, ביילין) או מרב מיכאלי גורסים שאין להשיב באש על אבנים. היום נפצעו שתי אזרחיות, אחת קשה. אני רוצה שימשיכו להתבטא, אבל כמו שעצרו כמה מאוהדי ביתר ירושלים על הבעת דעות (מוות לחברי כנסת ערביים, רק דעה, לא?) הייתי רוצה שיקשרו אותם למכונית נוסעת מול המון ערבי מתפרע המשליך עליהם אבנים (נהג אוטומטי, אלא מה) ואחר כך ניתן להם להתבטא חופשי בנושאי הטיפול במתפרעים ובא לציון גואל.

אלוני.

New member
הנחהת יסוד ?

לפי הנחת יסוד זו רק למשפחות שכולות מותר להתבטא לגבי מלחמות , למשל. נניח לוחם שנלחם במספר מלחמות ומבצעים רשאי לתמוך בשלום ? או דוגמא של אב שבנו נרצח בידי מחבלים , ואין טעם להזכיר שמות כי אני מניח שאתה שומע חדשות כמוני - מותר לו ? ורק לשם הדיון , נניח שאותו חייל שהוכה בידי המון ערבים ונמלט , נניח שהוא יתמוך בתהליך - זה הופך את דעתו ל``שווה`` יותר ? ואגב , למה מירב מיכאלי דווקא ?

דעה או הסתה

כולם מסכימים שהפלשתינאים צריכים להיענש אבל לנו אסור לרדת ברמה מודעות כאלו היו עושים בדיוק הפוך ממה שאתה חושב זו לא דעה זו הסתה הסתה להרג זה סוכריה לחברי הכנסת שהיו בוכים על איך ששונאים אותם מי צריך את זה? לא צריך להרוג אותם צריך להשפיל אותם להעיף אותם בבושת פנים מהכנסת ולגרש אותם מהארץ לא יעזרו לנו עו גופות

amor

New member
בל נסחפה ידידי

מותר האדם מן הבהמה- מוכר לך ?

למעלה