חופש, התפתחות ואור

חופש, התפתחות ואור

לאיזה איזורים בחיים שלך היית רוצה להביא - חופש
התפתחות
אור
?

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

את מחלקת את החיים שלך לאיזורים? שם יש חופש, כאן יש כלא, פה יש תקיעות אך הלאה יש התפתחות, אור ואהבה בתוך החושך ואשליה בלה בלה בלה-בלה בלה בלה שאלות מוזרות יש לך אחותי הקטנה

בוא תספר איך אתה תופס את החיים שלך.

אני מבינה שאתה לא מזדהה עם המילה "איזורים". אז איך כן אתה תופס את החיים שלך? ממה החיים שלך מורכבים? ובקשה אחת: אל תקרא לי אחותי.

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif את כל כך מצחיקה מיכלי

את כותבת כאילו את מראיינת בטלווזיה (בוא ספר לנו אדוני איך אתה תופס את החיים, ואתה אדוני בוא תרחיב לנו על זה כדי שהקוראים יוכלו להתחבר לזה ,את חמודה ספרי איפה זה פוגש אותך בחיים האישיים שלך....חה חה חה איזה מצחיק זה) אחר כך לסיום את כותבת משפטים כאלה עם הרבה מילים שלא אומרות כלום. חה חה חה כמו העיתונאים, אין להם מה להגיד אז אומרים-שיהיה לך חיים מלאי אושר, כולם רוצים חופש ואהבה, את ראויה לאושר, את ראויה רק לטוב.כמו העיתונאים האלה שאין להם מה להגיד אבל הם חייבים להגיד משהו,על זה הם מקבלים כסף...את הורגת אותי אחי הקטנה מרוב צחוקים. ידידה שלי סיפרה על הפורום הזה בהתלהבות שיש פורום דרך הלוחמים, היא אמרה שזה פורום רציני...רציני היא אמרה
החלום שלך זה להיות מראיינת בטלווזיה ,נכון? את לומדת את זה? החיים שלי מורכבים מהחיים. אני לא מזדהה עם מילים (חה חה חה לא שמעתי מישהו שמזדה עם מילה וגם לא עם שטיח או שולחן, אבל יש מכל סוג מי יודע), לפעמים אני מזדהה עם אנשים. למה לא לקרוא לך אחותי?

wolfbrother27

New member
בקבוק מים היקר

אם אתה מחפש לצחוק על אנשים אחרים זה מראה המון על עצמך, עצם העובדה שידידה שלך המליצה על הפורום הזה אומר שהיא כנראה עוברת תקופה של הרבה שאלות שקשה למצוא להם תשובה הגיונית ופה בפורום היא מצאה משהו שמדבר אליה. אז אתה בא ומנסה לעשות צחוק משאלה שנשאלה מרצון טוב ללמוד וללמד ולא רק זה, אתה אחר כך מתנהג בצורה חסרת כבוד כלפי אדם שלא עשה לך כל רע ? זה מראה לי המון עליך כבן אדם ידידי, חשדן ומלא ספקות... וציני בנוסף לכל. אני במקומך הייתי מראה קצת יותר כבוד לסביבה שלך. שיהיה לך חג שמח

ש1212

New member
מסתבר שיש המון אנשים כאלה ...

שמנסים להיות "חכמים" יותר מאחרים.. אממ..לתקן את העולם לא נצליח ...לצערי .. לכן חבל גם על המאמץ...מראש שיהיה ..לכולם.. חג שמח ומאושר ...

ש1212

New member
היי ../images/Emo24.gif ..תודה ..

שיהיה חג פסח שמח המון אושר , הצלחה ואהבה... אביב של פריחה ..והמון מקום של צמיחה מחודשת ... לך ולכולם .. מכל ה -
ש

את רומזת שאני לא חכם?

מאיפה את מכירה אותי? את לא חושבת שזה מאוד פוגע? מה אף פעם לא צחקת על אף אחד? מריה קדושה. ואת עוד רוצה לתקן את העולם?????

מאיזה סרט יצאת אחי?

החיים מצחיקים אחי, תצחק על העולם על אחרים ובעיקר על עצמך. לא צחקתי על מיכל צחקתי עם מיכל לה יש חוש הומור אתה אחי, כמה ביקורתיות! עובר עליך תקופה קשה נכון? אם אתה רוצה את הטלפון של המטפלת שלי אשלח לך במסרים.
תשמע אחי, גם ככה החיים קשים מאוד להיות נוד נפוח זה ממש ממש בלתי נסבל.(תאמין לי הייתי בסרט הזה כבר)

wolfbrother27

New member
ידידי היקר...

האמת היא שלסרט קוראים ``החיים שלי`` ואני מאוד נהנה ממנו. בקשר להומור שלי, אני אכן צוחק על עצמי הרבה וצוחק עם חבריי על בדיחות משותפות, אבל לעולם לא על חשבון מישהו אחר. החיים מחייכים אלי ואני שמח בחלקי אבל כשאני רואה משהו שמפריע לי אני אומר ומוציא מהמערכת, הפריע לי הזלזול שלך בשאלה שנשאלה מתוך רצון טוב... אז אולי אני חי בסרט אבל לפחות אני יודע באיזה סרט אני חי. שיהיה לך חג שמח ושבוע טוב :)

RieM

New member
לכאורה נושאים שונים

אבל שינוי בפרמטר אחד, משנה את התמונה כולה.

נכון.

וגם אפשר להתייחס אל כולם כאל דבר אחד
חופש התפתחות אור הדבר שכולנו רוצים. לכולם אותה מהות. הכל אחד.

למעלה