חופש וטבע זה הזמן

חופש וטבע זה הזמן

הזדמנות נפלאה להיות עם עצמך ולהרגע ועם הרוגע אולי יבואו רצונות והחלטות אך למה בעצם למלא זמן יקר בדאגות חכי את הזמן באמת למנוחה ולצבירת כוחות חופש נעים

תודה אילנה

כן, כפי שכתבתי זה בדיוק מה שאני מתכוונת לעשות ובעצם גם עושה. אני רק מקווה שבזמן הזה גם אמצא רעיונות, מה אני רוצה לעשות.

העשייה מביאה תוצאות

שמחתי לשמוע שכבר התחלת לעשות, זה נפלא ובקשר לרעיונות אני בטוחה שיגיעו גם עצם זה שעלו שאלות את בכיוון הנכון אם תחליטי בסוף לבצע שינוי או לא לפחות עשית בדיקת מצב וזה מראה שחייך חשובים לך אני מכירה משפט שאומר " עצור הסתכל תקן ופעל" שכל פעם שלא מסתדר לי משהו בחיי המשפט הזה מנחה אותי גם לי היו ימים במקום עבודתי שלא מצאתי את עצמי לא שחל שינוי אך אני אחרי שאלת השאלות והיגעתי גם להחלטות ואני נשארתי באותו מקום עבודה ספרתי באתר שבמקום עבודתי החליטו לסגור את העסק וחששתי לפרנסתי שבועיים הייתי מפוטרת והעסק נפתח מחדש ע"ש אחר אומנם זכיתי בשעות יותר נוחות אך המשכורת קטנה כמובן לא קבלתי את המצב וחיפשתי בזמן עבודתי מקום חלופי המשכורות שהיציעו היו יותר גרועות והשעות בלתי סבירות שקלתי והחלטתי שלא מתאים לי כרגע לבצע שינוי והתנחמתי משעות העבודה ומבטחון כלכלי לצערי לאחר חודשיים אני מוצאת את עצמי שוב בבדיקת מצב והפעם חוסר מעש חשבתי שאני חייבת פעילות אני משתגעת אך שוב החלטתי להשאר כי הפעם השיקול הגיע דרך האמונה שלי שהיא אם צריך לחול שינוי יגיע בזמן שלו אני כרגע בזמן המתנה כשיגע הרגע המתאים יהיו כל התשובות וההחלטות בעצם אני נשארת אך מקבלת ושלמה עם ההחלטה את לא לבד ערב טוב ומחר עם הרבה אור אילנה

שוב שלום

קראתי את מה שכתבת, ואני בהחלט שמחה בשבילך שהגעת להחלטות ונראה שאת שלמה איתן. אני דווקא טיפוס שלא יכול לחכות. אם אני כבר מחליטה שאני רוצה משהו, אני מרגישה ממש נורא אם עובר יום בלי שעשיתי משהו כדי לקדם את המטרה שלי. פשוט לא יכולה לשבת באפס מעשה. אבל כל זה בתנאי שכבר קבעתי לעצמי מטרה. עד אז יכולים לעבור ימים, שבועות וחודשים בשיגרה הרגילה ולא פעם אני מרגישה בעקבות זה את הריקנות, התחושה שהחיים עוברים לידי. כאמור, בתקופה זו, אני משתדלת מאוד לגדול ולהתפתח, לא לתת לריקנות להשתלט. בהחלט יכול להיות שפסק זמן היה יכול להיות טוב בשבילי, אולי המירוץ הזה, הצורך הזה לפעול כל הזמן הוא לא הכי בריא, אחרי הכל. תודה על הרעיון הנוסף שנתת לי לחשוב עליו.

למעלה