חופש חופש חופש חופש חופש

חופש חופש חופש חופש חופש

ועוד מעט המחנ"ק והקורס חמישיות... אני לא יכולה לעכל את זה אמאללללה!!!! תגידו כדי לי להביא למחנ"ק את הגיטרה שלי? אני מפחדת שהיא תהרס... במיוחד אחרי מה שקרה לחברה שלי אתמול בעצם זה היה שלשום בכל מקרה היה לנו מסיבת סיום וכשהיא עלתה לבמה (בלי הגיטרה) איזה ילד אחד שבר לה את הגיטרה (אייייזזזהההה באסה לה) בכל מקרה אני אחשוב על זה... כפי ששמתם לב אני משועממת בטרוף אין כלום בטלוויזיה עכשיו ואני לא מוצרת רעיונות לבדיחות חדשות (אני ממציאה בדיחות קרש) אז החלטתי לשים הודעה שבקושי קשורה לצופים אבל לא נורא תסבלו קצת.. במילא אני בסימינר שישי שבת... אגב, איך אני מחכה לזה אני יוצאת מחר ואני מרגישה כאילו אני הולכת לצאת עוד איזה חודש טוב רוצים אני אספר לכם בדיחת קרש?! - 2 ברווזים שחו בנהר אחד שחור השני שמאלה חחחחחחח טוב אני חושבת שאני אלך לעשות משהו אחר במקום לשרשר הודעה לא קשורה לפורום... אבל בטח לכולם מידי פעם משעמם אז פשוט תכנסו ותגיבו להודעה שלי בעוד הודעה חסרת כל קשר לצופים סליחה...(על השירשור הזה..)

אם כבר פתחו שרשור הודעות לא קשורות

אז אני אמשיך אותו.... משעמם לי רצח וממש אין לי מה לעשות, אז קבלו את מה ש(כניראה)יהיה חולצת ההבטה שלנו...
(אני ציירתי את הקרניים של השמש...) מה דעתכם? ועוד משהו... מי שרואה את ההודעה הזו בשעה-שעה וחצי הקרובות - שירוץ מהר וידליק את הטלויזיה על ערוץ 2, יש עכשיו את הסרט "תומר והשרוטים" - סרט קרוע\קורע בטירוף, שמספר על כל הילדים\אנשים השרוטים באזוּר. הוא זכה במלא פרסים בכל מיני פסטיבלים ועכשיו סוף סוף משדרים אותו בערוץ 2, אז באמת תלכו ליראות...! אז אני זזתי (למרות שראיתי אותו לפחות 10 פעמים...), נועה.

אני כן אבל,

בשנה שעברה לא היינו כל-כך מוכנים והיו לנו קצת באלגנים אז העבירו אותנו הבטחה רק השנה... נועה

MajorGad

New member
ועוד הודעה שלא כ"כ קשורה...

אני שונא את הג´אמפסלייד של תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה