חופש פסח!!!

hadarya

New member
חופש פסח!!!

טוב אז בבקשה תשלחו תגובות, נמאס לי שהפורום הזה עוד שנייה מתמוטט. אז סוף סוף הגיע חופש פסח! מה איתכם? יש תוכניות מיוחדות לחופש? רעיונות, או כל דבר אחר להגיד על פסח...בבקשה. אני בכל אופן נוסעת השבוע ליומיים לשדות ים, לכנס מחול ותחרות... תאחלו לי בהצלחה!..חחח

T a l14

New member
בהצלחה!

אני... לא ושה כלום בינתיים, "שומרת" על האחיות שילי. אה, אני כן עושה משו בפסח-יש לנו יום חמישי טיול של יומיים ל...שניה |בודקת בפתק| |לא מוצאת את הפתק|.. באיזשהוא יער.... נכון שלפסח יותר מתאים שהמאכל שלו יהי סופגניות.... ולחנוכה אוזני המן... ?

PopPy

New member
בהצלחה! :)

אני מתכננת בעיקר להעביר את הזמן עם חברים ולצבור כוחות לקראת עונת הבגרויות, ואהיה גם בכנס "עולמות" לקראת סוף החופש, כנס המוקדש למד"ב ופנטזיה. עוד מישהו יהיה שם?

ayala65

New member
בהצלחה ../images/Emo9.gif

ותוכניות מיוחדות? שלי זה: לישון, לישון, לנוח, להתכונן למבחן ה=ע=נ=ק בטימטומטיקה ואז לישון

hadarya

New member
חזרתי!!!...

מהכנס אתמול בלילה. היה הכי כיף בעולם... חבל שזה נגמר. ועלינו לגמר, יחד עם ארבעת הריקודים הסופיים!!! הגמר יהיה בסוזן דלל (בתל אביב) במאי... אה ותודה לכל מי שאיחל לי בהצלחה...

ayala65

New member
יאווווו ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

עליתם לגמר?! יאו...עכשיו מה שיש לי להגיד זה: בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה

hadarya

New member
תודה תודה ושוב תודה

איזו חמודה!!! ודרך אגב תמונה ממש חדשה של שירי מ- Palm Beach Film Festival (לא בטוחה איך לתרגם את זה לעברית), שנערך ב14 ל-4 (לפני שמונה ימים). ----->

hadarya

New member
ועוד אחת אחרונה

ואל תשאלו אותי מי אלה כל האנשים האלה.... כי אני לי טיפת מושג.

sharonz

New member
מאיזה אתר התמונות...

אהה ואני לא sharonz זה אח שלי ואין לי כח להתחבר לשם שלי...

hadarya

New member
אני לא בטוחה איך קוראים לאתר

אבל הנה תיכנסי לכאן:http://www.roswell-thepromise.com/gallery/candids/shiri.html אלה התמונות הראשונות. ויש באתר הזה מלא תמונות מעולות של רוזוול!!

הוא משחק באיזו סדרה בערוץ 3 ../images/Emo42.gif

בעשרה לתשע בימי א'-ה'. [ אני חושבת שזה הוא, בכל אופן
]

למעלה