טוב אז בבקשה תשלחו תגובות, נמאס לי שהפורום הזה עוד שנייה מתמוטט. אז סוף סוף הגיע חופש פסח! מה איתכם? יש תוכניות מיוחדות לחופש? רעיונות, או כל דבר אחר להגיד על פסח...בבקשה. אני בכל אופן נוסעת השבוע ליומיים לשדות ים, לכנס מחול ותחרות... תאחלו לי בהצלחה!..חחח
אני... לא ושה כלום בינתיים, "שומרת" על האחיות שילי. אה, אני כן עושה משו בפסח-יש לנו יום חמישי טיול של יומיים ל...שניה |בודקת בפתק| |לא מוצאת את הפתק|.. באיזשהוא יער.... נכון שלפסח יותר מתאים שהמאכל שלו יהי סופגניות.... ולחנוכה אוזני המן... ?
אני מתכננת בעיקר להעביר את הזמן עם חברים ולצבור כוחות לקראת עונת הבגרויות, ואהיה גם בכנס "עולמות" לקראת סוף החופש, כנס המוקדש למד"ב ופנטזיה. עוד מישהו יהיה שם?
מהכנס אתמול בלילה. היה הכי כיף בעולם... חבל שזה נגמר. ועלינו לגמר, יחד עם ארבעת הריקודים הסופיים!!! הגמר יהיה בסוזן דלל (בתל אביב) במאי... אה ותודה לכל מי שאיחל לי בהצלחה...
עליתם לגמר?! יאו...עכשיו מה שיש לי להגיד זה: בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה