חופש!!!!11

חופש!!!!11../images/Emo152.gif ../images/Emo90.gif

ספרו מה התיכנונים שלכם לחופש ובסוף החופש תחזרו לשירשור ותראו מה הספקתם ומה נשאר לחופש הבא.
תשמרו על עצמכם וחופשה נעימה!

הוהו../images/Emo194.gif

חח טוב אז הרגשה של חופש אין לי כלכך כי החופש שלי התחיל די מזמן
חחחח התוכניות אממ עבודה חברים בטן גב בטן גב ים הופעות
[פז את באה איתי
] ולעשות עוד הרבה דברים עם אנשים שאני אוהבת זה הכי הכי חשוב! אה כן כמו שפז אמרה באמת תשמרו על עצמכם בבקשה לפני שנה [בחודש יולי] ידיד שלי נהרג עקב תאונת דרכים וכבר עברה שנה כמעט מאז... ועדיין לא מעכלים את זה תעשו טובה ותשמרו על עצמכם!!!!!

אניאניאני2.../images/Emo109.gif ../images/Emo90.gif

הופעות (עברי ופיטר הכי חשוב
)!
האלבום Back To Basics של כריסטינה שיוצא ב15.8!!!!!
להיפגש עם מלא בנות שלא גרות קרוב אליי ותמיד דחיתי את זה בגלל לימודים.
לונה פארק/סופרלנד.
ים ובריכה.
סדר וניקיון בחדר! דחוף!
יש מצב אני והמשפחה נוסעים (או טסים
) לאילת/לים המלח!
וכמובן
לישון!
מקווה שלא שכחתי כלום כלום.

אוהוווו../images/Emo110.gif

החופש שלי התחיל אממ מאתמול? חחח הלכנו לים..במקום לבציפר..כי לא עושים כלום..אז היה נורא נחמדד.. חח והיום אחרי שקיבלנו תעודות [ממוצע 70
] היה לי יום ירוק.. שאנחנו מדריכים את ד' ה' ו'.. והיה נורא נחמד:]] ואח"כ המדריכה שלי ועוד 2 מהשבט קיבלו תעודת הצטיינות מטקס מתנדבים שהיה בעיר.. אז הלכנו כל השכב"ג והקורס לראות אותם.. ואח"כ גם שי גבסו הופיע והיה מטורףףף:]] וזהוו אז בחופשש..?? אמממ קודם כלל יש פולללל ימי עבודה.. קוס מסכם ימי עבודה מחנה קיץ מופיעה בכרמיאל [כל זה ביולי..] ואז ישלי קצת חופשש..אני מקווה חח ואז אולי עבודה? אבל לא נראלי כלכך.. בין לבין ים והופעות.. ובשבוע האחרון אני נוסעת לאילת:]]

moi5

New member
../images/Emo189.gif

עדין לא התחיל לי החופש וגם אני חייבת לבוא כל יום בגלל שיש לי חזרות למסיבת סיום של ו' אבל שיתחיל החופש אני מתכננת לישון לישון קניון והרבה מחשב

למעלה