חופש!!!!!!!! D::::::::::::::::::

חופש!!!!!!!! D::::::::::::::::::

היפ היפ- הוריי! היפ היפ- הוריי! היפ היפ- הוריי! הוריי! הוריי! ייאי! יש היום שביתה! D:::: אז איך אתם מעבירים אותה חוץ מבהיות במחשב? ומזל טוב לבתאל! D: מחר יש לה יומולדת ^^

בטח חופש.. תתפדלי לך מול המחשב

ואני אעמוד בתור הפסיכי של הסופר ! אלוהים ישמור כמה תורים יש שם וארוכים כאורך הגלות ! אני ממש שונאת להכנס לשם ,אבל כשאין ברירה -אז אין ברירה
מי זאת בת אל ? כי יש לנו את גבי שפותחת שרשורי יום הולדת ואני לא זוכרת שהיא גולשת אצלנו ,נכון ? בלי קשר שיהיה לה מזל טוב

בתאל זאת שוצאן ^^"

יש לה יומולדת מחר- בשבת. אבל אני לא אהיה שם ואחגוג איתה ): אבל קניתי לה מתנה! D: ושוב: מזל טוב!!!!!

שוצאן

New member
נעלבתי;~;../images/Emo220.gif

~מתה~ ני בתאל;~; גגגגגגגגבבבבבבבבבביייייייייייייייייי חולה עלייך*.* את כל כך בובהל'ה

לאאאאאאאאאאאאאאא אל תעלבי לנו../images/Emo6.gif

מזל טוב ליום הולדתך שיהיו לך אחלה חיים , אחלה שנה והמון אהבה

קיבלת את המתנה? D:

היה טעים? D: התמונה שעל הכוס ממחישה את מה שאני מרגישה ^^ מומולדת שמייח! D:

שוצאן

New member
בטח שקיבלתי!../images/Emo220.gif

ואני שומרת לך את המקופלתXD~ *ראי ערך קומונת מעפילים מתנה לחברה שלךXD~*

גם לצייייפורה היה יומולדת...

יום אחרייך. מחר. וקניתי לה מתנה כמו שלך- אבל היא הייתה ממד בדיכאון של גיל ההתפגרות. זאת אומרת- גיל ההתבגרות, אז הבאתי לה את זה לפני. אמרו לי שאני בנאדם טוב! O: אני אולי אבוא אלייך יומראשון ואספר לך מה הלך... כי היה אקשן XD אבל משום מה אני מרגישה ממש טוב עם עצמי! O: אה, וזוכרת כשנפגשנו בקניון ואמרתי לך שאני קונה מתנה לחברה שלי? לא שיקרתי! O: באמת קניתי מתנה לחברה שלי! O: לך ^^ אה, ויש לי עוד משו להביא לך. אבל אני צריכה להיפגש איתך ועם רעות- וזה עניין מאוד מאוד חשוב! O: ואני רוצה להביא לכם את זה לפני ראש השנה... עשיתי לכן משו ^^ אני לא מאמינה! O: את עוקבת אחריי? XD כן, בהחלט יש לקומונה ערך רב... כדי לעקוב אחריי! (סליחה מיכל על ה-XD. ה-XD משתלט על העולם!)

אני מדוכאת! T.T

אני לא יכולה לצאת מהבית המיטונף הזה, כי אמא שלי לא מסכימה לי T.T קקה מקוייק ומתקייק... >.>" היא אומרת שיצאתי יותר מידי, ושהיא רוצה שאני ישאר בבית... גררררר... אני חייבת לצאת!!!! >< אולי אני אברח? O: לאאא... זה לא יעבוד... אני חייבת להיא לך ולרעות את ההפתעה! ><

dirty look

New member
במילא לא היה אמור להיות לנו לימודים היום...

השביתה לא במקום
ומזל טוב בתאלה ^^ *לא לשכוח להזמין אותי.. כן?
*

למעלה