~חופש~

Rose131

New member
~חופש~

אז יאללה, בואו נעשה כזה.. שרשור מיוחד! שכל אחת תכתוב מה היא הספיקה שרצתה לעשות החופש, ואז רשימה של הדברים שהיא רוצה להספיק. ואז ב31 באוגוסט נבדוק מה נעשה!

Rose131

New member
אני אתחיל!!!11

מה הספקתי! - קניתי מצלמה - קניתי עוד עדשה - נסעתי לסבא וסבתא לכמה ימים - עבדתי קצת - סיימתי את הבגרויות להשנה
- קניתי עוד קומיקס - השתכרתי ולאזוכרת מה עוד! מה אספיק! - לעבוד עוד - להתחיל ללכת למשמרות של שב"י [הלכתי אתמול בפעם הראשונה!] - להתחיל להתנדב במקום ההוא. [היום פעם ראשונה!] - להתחיל נהיגה - לעבור תיאוריה - לקנות פלאש חיצוני - קורס צילום - לעבור דירה[עוד שבועיים!] [שזה כולל לארוז ולפרוק ולסדר את החדר החדש כמו שאני רוצה וכו' וכו'] - לקרוא לפחות עוד 4 ספרים [ג'יז, למה אני מתקדמת כ"כ לאט?] - מנוי לאוזן השלישית - אופניים ממ.. לא זוכרת!

Rose131

New member
יש לי עוד חודש ו10 ימים עד ה17!

ונו, אני צריכה לחזור לכושר! אני נהיית בטטה

הכי טוב לצעוד. באמת. אין לך מושג כמה זה עוזר

והכי טוב לקחת איתך את האמפי לצעדה ולשמוע קצת דה יוזד חחח

Rose131

New member
אבל אני אוהבת לנסוע על אופניים ושונאת לצעוד!

אפשר לקחת את האמפי גם באופניים, אבל להיזהר ולשים רק אוזניה אחת\ווליום נורא נמוך

וואי עשית לי חשק לחזור לרכב על אופניים ../images/Emo6.gif

גם אני נהיית יותר בטטה מיום ליום
את לא לבד

אוי, זה נחמד.../images/Emo12.gif

דברים שהספקתי לעשות: לנסוע לנתניה ולהיפגש עם המדהימות שלי.
להיות במסיבה נחמדה בפינה החמישית. <: להירשם לחדר כושר (ל-3 חודשים כמו שרציתי.)
ללכת לים אחרי שנים ולהבין שזה לא כזה נורא. ^^ לקנות את הDVD החדש של MCR.
להיפגש יותר עם קאריני שגרה 10 דקות ממני.
ללכת לסרט החדש של באטמן. שד"א זה סרט ע-נ-ק. להתלונן על כמה שאני רוצה עבודה ואין.
להתמכר להכי גאים שיש.
דברים שאני רוצה להפסיק לעשות: לנסוע לת"א למפגש פורום 1402.
שעדי המדהימה תבוא לישון אצלי. ;;
*-* לנסוע לווליום כינרת. להיות בהופעה של עברי לידר באשדוד ב-13.8 D: לעשות הרבה ספינינג וקיקבוקסינג.
להיפגש עם קרן וטל יותר. ;; לסיים את העבודת קיץ המסריחה שקיבלתי במת'.
ללכת שוב לים.
לקנות בגדים חדשים. לעשות בייביסיטר לילדים של השכנה שלי. לגשת לתאוריה ולעבור.
לסיים לראות את כל העונות של הג"ש.

שירשור מגניב:)

דברים שהספקתי לעשות: למצוא עבודה, ולהתחיל לעבוד לסיים את כל הבגרויות להשנה להרזות קצת
לקרוא את כל ספרי הרלן קובן ללמוד לנגן את כל השירים של three days grace דברים שצריך לעשות עד סוף החופש צו ראשון להרזות עד הצו הראשון להשמין בחזרה להמשיך לעבוד לנסוע לת"א ולבזבז שם כמה שיותר כסף להחליט מה לעשות עם הכסף מהעבודה לנגן יותר לגדל ציפורניים XD לקרוא את כל ספרי סטיבן קינג. להשתזף להוציא ת"ז לעבור תאוריה

יאפ :) לקח לי הרבה זמן לעשות את זה חח

והיו גם כמה שלמדתי את הגירסאות האקוסטיות על הגיטרה הקלאסית. אבל home , scared ו- animal I have become פשוט כיפיים כ"כ.

הרלן קובןןןן../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif |באג../images/Emo202.gif

קראתי את "אל תגלה" ו"תחזיקו חזק". מעולים D: איזה עוד ספרים יש לו?

התמימים, היער, הנעלמים, מכת מחץ, משחק מסוכן,

ההזדמנות האחרונה, דיו חיוור והבטיחי לי.. כאשר - יש את הסדרה "מיירון בוליטר" והספר הראשון בה הוא משחק מסוכן, השני הוא מכת מחץ, והאחרון הוא הבטיחי לי. (הבטיחי לי הוא בעצם השביעי ואת כל הספרים שבאמצע לא תירגמו עדיין.. אבל זה לא ביג דיל כי אפשר לקרוא אותם לא לפי הסדר.
) בקיצוווור, לכי לספריה ותקחי את כל מה שכתוב עליו הרלן קובן, כי זה טוב :)

ממ אני הכי נהנתי מ"היער" שלו. ממליצה ../images/Emo13.gif

יש גם את "הנעלמים" ו"ההזדמנות האחרונה" שהם מעולים.

למעלה