חוץ מחוסר התלהבות ממכוניות ספורט..

W7BFG

New member
חוץ מחוסר התלהבות ממכוניות ספורט..

.. ועוד סמלי פלוס כאלה ואחרים.
יש עוד דברים שאנשים א-מיניים שונים מאנשים? לי קשה לחשוב על מערכת זוגית בלי זה .. למרות שזה נימאס לפעמים. זה משהו שתבוע עמוק אצל בני האדם בראש. האם כל הניתוק הזה ממלחמת הרביה עושה אתכם אנשים רגועים יותר או להפך.? על יצרים התחילו מלחמות.. האם זה לא סוג של אוטיזם? זה חלק ממושגים בסיסיים של מסרים שאנשים מעברים אפילו במבט.. זה לקחת חלק מהשילוש הקדוש- סקס אוכל ומוות ,לא? אני יכול להבין שזה לא מבחירה.. ועדיין נרקומן יותר ברור לי.. אני לא א-מיני.. אני פה מסקרנות.. בועז אגב..

W7BFG

New member
סקס לא סותר חיבה

אני לא חושב שזה מה שיעשה ילד רגיש. חוסר גירוי... לסקס יש הרבה משמעות עם האדם הנכון. איך איפשר להגעל מבן אדם שמנסה לנשק אותך ואז לאהוב הרבה יותר? בחשיבה נטולת מין ונטולת תשוקה ונטולת קינאה זה לא עושה את הבן זוג קצת משעמם?

C a r o l a

New member
תשוקה לא חייבת להיות מינית.

היא יכולה להיות גם רגשית - רוחנית.

W7BFG

New member
אני אטאיסט..

הורמון מעצים רגש ורוחניות זה לא מושג קיים מבחינתי.. אני לא מכיר בו.. רוחניות זה מנטרה פשוט..

avi1283

New member
תשוקה וקנאה

לא חייבות להיות בהקשר מיני. אם שני הבני זוג א-מיניים אז לא משעמם, אם אחד מהבני זוג כל הזמן מתעסק במין למרות שהצד השני לא נמשך לזה בכלל וזה לא עושה לו כלום, אז זה שמתעסק בזה כל הזמן בהחלט יכול להיות משעמם.

W7BFG

New member
אוקי

פתח דבר.. אחלה שאתה לא מנסה להצתדק. זה לא ברור מאליו. איך ניראה קשר של זוג א- מיניים? האם אתה מכיר זוגות א- מיניים? מתי גילית שאתה א-מיני? ואם התנסת המין כזה או אחר? האם הייתה לך מערכת זוגית א- מינית?

p019

New member
../images/Emo11.gif

אני מניחה שחלק מהאמירות שלך הן בדיחה - ובכל זאת - המילים שלך מדגישות כמה אתה לא מסוגל להבין את זה ארבה יותר מכמות הפעמים שצינת שאתה לא מבין. כן, אתה בהחלט לא מבין, והסיבה העיקרית לזה שאתה חושב שאי אפשר בלי מין. הסיבה לזה זה שאתה חש משיכה מינית - מה שגורם לך לחשוב שאתה צריך מין - וכמובן - כל הרעיות מצביעות על כך שכולם בדיוק כמוך. חוץ מאיתנו כמובן. אנחנו לא חשים משיכה מינית. פשוט לא. אם אין משיכה אז אין צורך במין. אם תהיה מסוגל לפתוח את הראש לרגע ולקבל את הזה - רוב הדברים שכתבת יראו לך מתופשים. תבוע עמוק? יצר השרידה אולי תבוע עמוק כחלק מהיותנו חיות - אבל עצם העובדה שאדם א-מיני לא אומר שהוא אינו מעוניין במשפחה וילדים. אין ספק שמשיחה מינית הינה חלק אינטגרלי מאדם שהינו מיני. בדיוק באותה רמה שהיא אינה חלק מאדם שאינו מיני. אני אפילו לא הטרח להגיב על האוטיזם

W7BFG

New member
הם עדיין לא ניראים לי מטופשים

אני בן אדם עם ראש דיי פתוח, הרבה פעמים אני נישמע לסובבים אותי כציני מגעיל ובעל הומור מאוד שחור. אני לא חושב שאוטיזם הינו השוואה לא רלוונטית. מה שניראה לך כברור הוא מה שלא בסדר. משפחה השרדות מילים שהם קצת קיצוניות להבנה פשטנית ומטפיזית של אדם. אוטיסט יש כמה סוגי אוטיזם , האחד מהם הוא כמו בן דודי הקטן. ילד חמוד, רגשות הוא יודע להראות בדרך שלו בלבד. משהו בשפה הבסיסית ביותר שלו לא פועל כמו "שצריך". ולא מדבר אנוכי על מילים.. בכי צחוק.. הבעות פנים שניראים ברורות לכל אחד לו לא. החלפת מבטים של חיבה זאת או אחרת , אם זה לא נובע באטימות רגישית אז ממה? אני חלילה בא להעליב או לשפוט, חבל שאתה בא מנוקדת מבט שאני איזה ילד של אחד ככולם. בנתיים אתה זה שמקטלג את עצמך כא-מיני... וד"א בתור ילד הייתי ממש שמן ועד היום אני חושב שאוכל עדיף מסקס אני מעדיף בת זוגתי הנוכחית על כל אחת אחרת, ותאמין לי סקס לא הסיבה.

W7BFG

New member
וזה היה אמור להביע?../images/Emo4.gif

כמה הגדרות אני יכול למצוא לתופעה כזאת.. פחד ממין חוסר בגרות בעיות הומרנוליות אוטיזם קל רוב האוטיסטים גם הם א-מיניים אני לא חושב שאוטיסט זה קללה.. בן דוד שלי אוטיסט קל הוא הולך לעשות תואר שני במתמטיקה בכיתה י'א. לחשוב שזה מצב תקין.. אני לא בטוח שזה פתיחות ראש. לא אמרתי שלא בסדר.. אבל אם אני לא הייתי יכול להרגיש כאב.. זה היה הדבר שהכי מסקרן אותי בעולם מה זה.. כמו שרוב בני התמותה השתמשו במוות בצורות מטפיזיות לצור משמעת. וכמו שאני לא מבין מה זה.. ולי איפשהו זה מציק .. אם משהו באמת יספר לי מה זה חיים בלי מין.

avi1283

New member
ואיזה הגדרות

בן אדם פתוח ראש כמוך היה מוצא ל"תופעת" ההומאים? פחד מבנות, חוסר בגרות, בלבול, הרי אתה נמשך ליחסי מין עם בנות אז לא יכול להיות מישהו שלא נמשך לבנות נכון? הרי לא יכול להיות מישהו ששונה ממך. או שאולי את זה אתה מקבל כי ראית את זה אצל דמויות בטלויזיה? ומה שלא בטלויזיה או שעדיין לא נחשב למקובל חברתית אז... אתה מבין למה פתיחות הראש שלך נשמעת מגוחכת?

W7BFG

New member
מה הבעיה עם הומואים?

אני חושב שגם התפיסה שלך כלפי הערות שלי הן כוללניות.. דיברתי עליכם בלבד.. SHEMALE סאדו מזוכיסט ניראה לי יותר אנושי מא-סקסואלי מספיק פתיחות.. זה כמו ילד שלא מרגיש רעב או לא מגיש סובע. לא דיברתי על נטיות. דיברתי על משהו שלא מתפקד. ואם לדעתך זה תקין.. איפה שהוא ניראה לי שיש פה משהו מאוד "פגום". וגם לא ניראה לי שיש משהו שבה לפצות על זה . כמו שאוטיסט יש את היתרונות הברורים שלו. לא ניראה שיש פה מה ש"מכפר" על החוסר (ואני מדבר גם הצד התקשורתי הפשוט שחרוט עד דגלכם בפתח הפורום.. הקטע שמישהו מזמין אותך לעלות לדירה)

avi1283

New member
ברור

שאין בעיה, זאת היתה רק השוואה לדעות קדומות כמו שיש לך בנוגע לזה שחייב להיות משיכה ליחסי מין. בכל מקרה מיותר להמשיך את השיחה, אתה מדבר לא לעניין.

פירושים כל אחד יכול להמציא

אני עכשיו יכולה להגיד שאתה חולה מין, ולכן קשה לך להבין אותנו. ואתה תצחק ותגיד שאני לא מכירה אותך, נכון? הסיבות שנתת, וגם מה שאני נתתי פה, כולם ניחושים באוויר שלא מעוגנים במציאות. לאוטיזם יש הגדרות מאוד ברורות ברפואה, וא-מיניים לא נופלים להגדרה של אוטיסטים ממה שאני יודעת. ההבדל בינינו לבין אנשים מיניים הוא רק במשיכה לאקט מסוים, בעוד שאוטיזם הוא משהו הרבה יותר בסיסי וכולל, אפילו אצל בעלי תסמונת אספרגר, שהיא האוטיזם הכי "קל". בן דודך בודאי לא רק חווה בעיה טכנית בדיבור, הוא בכלל חי בעולם משל עצמו, פחות מבין את הסביבה ופחות מתחבר אליה. נעשו סקרים לא רשמיים או מדעיים בקרב הקהילה הא-מינית פה ובעולם, ובינתיים לא נמצא שום קו מקשר בין א-מיניים, חוץ מזה שסקס לא מעניין אותנו במיוחד. רובנו בריאים הורמונלית. שכיחות ההטרדות המיניות שעברנו דומה לשכיחות הרגילה בחברה. כמות החברים שלנו לא קטנה או גדולה מהרגיל. רבים בקהילה במערכת יחסים זוגית. וכו' וכו' בנושא פחד ממין או חוסר בגרות השאלות הנפוצות כבר עונות, פנה לשם. התשובה הקצרה? לא. כשיש לך בת זוג אתה רוצה אותה רק בשביל הסקס? לא? אז הנה, ענית בעצמך על מה יש בזוגיות בלי הסקס. יש את כל השאר.

W7BFG

New member
פתח דבר..

אני לא זוכר מה בדיוק איבחנו אצל בן דוד שלי.. אבל זה לא רק הכי קל.. כי יש לו כל מיני רטולאלים לשרוט הזה.. ודיבור התפתח קצת אחרי מתמטיקה אז ניראה לי שכן הייתה לו בעיה
לעיניינו פרשנות עלי קצת קשה לזרוק כי יש פה הנפת דגלים לא קטנה. אם זה לא תראומה, בעיות הורמונליות, או משהו כזה או אחר. שוב אני חושב שיש משהו בתקשורת הבין אישית הלוקה בחסרונו של סקס, נכון סקס זה לא הכי חשוב, רוב החברות שהיו לי , הסקס הגיע מהפגישה הראשונה והשניה. סקס ליווה אותנו ברגעי הכאס והאושר כאחד. אני בחיים לא הייתי חושב על לצאת עם מישהי בלי משיכה הדדית. אז לא אני לא חושב שעניתי על השאלה.. אם מישהו א-מיניי ישאל אותי איך זה סקס בעיניי? מה אני מרגיש? למה אני עושה את זה? האם זה לא מגעיל אותי? איך זה זוגיות עם סקס הייתי מנסה לענות. כי אני יודע שזה לא אותו דבר.

אתה לא יכול לנתח אלפי אנשים כלאחר יד ככה

אנחנו יודעים עובדתית על אלפי אנשים א-מיניים ומעריכים שיש הרבה יותר מזה. גם בפורומים, וגם מהמחקר שנעשה. אין לך מידע סטטיסטי מספיק כדי להעריך ש"יש משהו בתקשורת הבין אישית הלוקה בחסרונו של סקס" אצל כל אלו. זה ניחוש באוויר שסותר את המידע בשטח. לנו יש בערך מידע סטטיסטי, כי הקהילה הבינלאומית ניסתה לחקור את עצמה ולשאול את חבריה אם יש להם בעיה הורמונלית, חברתית, התפתחותית, ולא מצאו שום בעיה שמשותפת למספיק א-מיניים. שום חריגה מהנורמה. לגבי פרשנות עליך, אני רוצה להבהיר שזו לא פרשנות שלי אלא פרשנות שהיה אפשר לתת ויהיה לך קשה להסביר שהיא לא נכונה, אם היא לא נכונה. לא הבנתי את עניין הנפת הדגלים. בקשר לסוף ההודעה שלך, זה לא שאני לא מנסה לענות אלא אני מנסה להמחיש לך בצורה שתבין. אתה בטח כבר ניחשת שזוגיות א-מינית יכולה לכלול חיבוקים ונשיקות, ויכולה לכלול פרחים ביום האהבה וטיולים רומנטיים על חוף הים או ארוחה לאור נרות. הרי מבדילים בין רומנטיקה לאירוטיקה. אבל נראה שגם אחרי שניחשת את כל זה משהו עדיין לא מובן לך, ולכן ניסיתי להשתמש בנסיון האישי שלך כדי להבהיר. אבל בגלל שאני לא מזדהה עם מערכת יחסים כמו שתארת, שבה סקס מלווה כל רגש וכל חוויה, קשה לי להמשיך מההסבר הזה. אם מה שכתבתי פה לא עזר, ננסה למצוא הסבר אחר. דרך אגב, בשאלות הנפוצות שלנו ביקרת?

W7BFG

New member
תודה על התשובה

לא ביקרתי עדיין לא ידעתי שיש,אחרי ההודעה אני אבדוק, לא באתי להתווכח.. בניגוד למה שהרבה חושבים. קשה לי להבין את זה מסיבות ברורות.. לפעמים שאלות קצת ציניות וקצת קרות מביאות תשובות אישיות יותר. סיבות ברורות.. ניראה לי אבל שזה הגיע למיצוי הקטע.. טוב אולי אני יחזור יותר מאוחר בכל אופן .. תודה על המקסימום ניסיון והסבלנות

הרתיעה היא בעיקר כי קשה לענות

כשמנסים להסביר משהו, והצד השני כל פעם מביא איזו בעיה אחרת שלדעתו מאוד מתארת את המקרה שלנו, והוא נשמע נחרץ, למרות שהבעיה לא מתאימה. למשל, במקרה שלנו, נראה שהיית די נחרץ לגבי אוטיזם, למרות שהוא כולל בתוכו עוד תופעות ותסמינים שאין אצלנו. אין לי שום דבר נגד אוטיזם ואוטיסטים, אבל היתה הרגשה שקצת קשה לשכנע אותך שאוטיזם זה עניין אחר מא-מיניות. וזה מביא רתיעה. תחשוב איך מרגיש הומו כששואלים אותו, בלי כוונה רעה, מה זה בכלל להיות הומו, ואז שואלים אם הוא בעצם סוטה, או יש לו טראומות מנשים, או שהוא חולה, וממשיכים כל הזמן למצוא בעיות שיכולות לגרום לו להיות הומו. אפילו אם הכוונה טובה, אותו הומו יצא קצת עצבני מהעסק. ולנו זה קורה די הרבה.

W7BFG

New member
תאמת כבר שאלתי את חבר שלי את זה../images/Emo6.gif

משעשע לדעת שזה כמעט זהה.. רק שקשה לו למצוא חבר רציני.. נכון קשה להסביר.. זה כמו שקשה לו לתפוס את העיניין שבחורות הן כל כך שבריריות והוא לא מבין בכלל מה מושך בזה. יש הבדל דק בין לנסות לסחוט תשובות לשאלות שהם לא שאלות בין חבר שהוא כבר לא מדבר איתו ..שהיה מניח פתקים בכותל כדי שהוא יפסיק להיות הומו. העיניין הוא גם שהרבה פה מרגישים מותקפים ואין סיבה. אני התאהבתי בבחור ששאלתי אותו "למה אין לך חברה?" והוא פשוט אמר "לא הקטע שלי" אני לא בטוח .. תלוי באופי. דווקא בעיקבות השאלות שמעתי כמה סיפור ממש אחלה. של אהבה ראשונה. של גילוי עצמי. של התפתחות כנער הומוסקסואל. לצערי הרבה בן דוד שלי רק חייך ששאלתי אותו, אולי יום אחד. גם סרט דוקו של 8 שנים לא יעביר את מה שעובר לו בראש.

למעלה