חוצה גולן - שאלה קטנה

Tweenies

New member
חוצה גולן - שאלה קטנה

האם המחיר לא גבוה? אני יודע שזה מושקע אבל 350 נראה לי קצת מוגזם, מה לא? נראה כאילו שישנים בצימר עם גקוזי ואהרוני מגיע לבשל במיוחד. הרעיון של הטיול עם ההקשר לגולן נראה לי אחלה! פשוט רציתי לבדוק, כי אולי המחיר הגיוני ואני טועה.

IlanShacham

New member
יש הרבה לוגיסטיקה בעניין

רכבי ליווי מכל הכיוונים, אוכל, מקום לינה עם מקלחות. עשיתי את זה לפני שנתיים ואני זוכר שהיו הרבה אנשים שהתרוצצו סביבנו כדי שהכל יתקתק. למרות המחיר (שהיה כמו השנה) ההרשמה הסתיימה לפני הזמן ונותרו רבים שרצו אבל לא היה להם מקום. אי לכך, לפי בדיקת ביקוש והיצע, כנראה שהמחיר סביר. אני ממליץ בחום - חוויה נהדרת.

akivab

New member
לידיעה../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

היו עירועים קטנים כגדולים יותר מהאירוע הנ"ל ובכולם מחיר ההשתתפות היה מחיר סביר שכולם יכלו לעמוד בזה ללא לקיחת משכנתא, לדוגמא סובב כינרת ששם גם היתה אבטחה של משטרה וחסימת צירי תנועה . אין לי רצון להכנס לחשבון המארגנים אבל במחיר הנ"ל זה לא אירגון עממי אלא אירגון לאלו שלא איכפת להם לשלם ומי כמונו יודע שתמיד יהיו אנשים שמוכנים והרבה. יכול להיות שהשרות שמקבלים הוא אקסטרא דשופרא אבל זה לדעתי לא התקופה ואפשר גם פחות

אין ארוחות חינם

בתור מי שמוציא קבוצות רוכבים לטיולים ,ומשתדל לתת שירות מכל הלב, אני נתקל בכל מיני תגובות שונות ומשונות. כל ניסיון לנסות ולהיכנס לנעלי המארגנים של חוצה גולן ו"לתמחר" במקומם את האירוע הוא פוגע, גם בך, מיכוון שלעולם לא תצליח לדעת במה בדיוק כרוכות עלויות של הפקה מעיין זאת. הדבר דומה לכך שאכנס לחנות נעליים ואגיד למוכר שלא ייתכן שנתח הרווחים שלו כ'כ גבוה שהרי השכר שמקבל הפועל בתיאלנד יחד עם שאר המרכיבים מביאים למסקנה שהמחיר מופקע. לכן כל שנותר לך בתור מקבל שירות הוא להחליט אם מתאים לך להשתתף באירוע ולשלם בלב שלם או לא. בכל אופן אני מאחל לך טיול מהנה מקרב לב.

Tweenies

New member
נועם, נועם את המשפט הבא אני משנן

כל הזמן בעבודה ע"מ שלא נופתע “Everything is worth what its purchaser will pay for it.” – Publilius Syrus, first century B.C. השקעה, בסדר, רווח בסדר אבל יש גם הגיון תחת השגעון. לרגע לא אמרתי שלא השקיעו ולא עשו וכו' וכו', רק המחיר נראה לי באופן אישי מופקע וחבל שכך.

רֶשֶף

New member
רגע אחד../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

זה "חוצה גולן"? ואני חשבתי שזה "חובק גולן", אבל זה בלבל אותי עם "צולל כינרת" ועם "כובש גליל" ובאותו זמן יש בכלל את "צולֵחַ ישראל"... (או שמא זה "עוקף ישראל")... אולי נסגור על "סובב גולן" וזהו? (הסתובב לי כבר הראש מכל השמות המקוריים האלו)

IlanShacham

New member
חוצה גולן הוא מהותיקים

וכשמו כן הוא - חוצים את הגולן מהחרמון עד לכנרת. אני מבין שבגילך המתקדם כבר קשה לך להסתדר עם הרבה שמות שונים. (אתה בטח גם קורא לאשתך "מותק" כי שכחת איך קוראים לה כבר לפני שנתיים שלוש...
)

akivab

New member
לדעתי המחיר בשמיים !!! ../images/Emo70.gif

בתקופה קשה זו שהרבה מרוכבי האופניים מובטלים וכאשר העלות האמיתית אמורה לכלול את צחיר ההגעה והחזרה ועוד כמה "פיציפסקאים" קטנים , נראה לי שהיזמים מנותקים קמעה ולא רואים את כל התמונה. באם העלויות גבוהות שומא על היזמים לחשוב על הורדת עלויות אבל 350 ש"ח לא כולל את האקסטרא לדעתי זה עושק. למעשה לי אין כל טענה כלפי היזמים אלא כלפי אלו שמוכנים לשלם סכום אסטרונומי זה בכל מחיר . שיבושם למי שמשלם את המחיר . אני לא הולך , נקודה

שמישהו מהמתלוננים על מחיר ../images/Emo46.gif

מופקע יקח פעם יוזמה וירים אירוע דומה ויקח בחשבון :18% מעמ, רכבי ליווי , כלכלה , לינה , אנשי אבטחה , פירסום , ביטוחים , מערכת רישום וגבייה , הסעות , סימון מסלולים , סגירת כבישים ,ריצות וטלפונים ללא ספור ועוד כל מיני הוצאות שלא עולות על דעתי כרגע - ואחרי כל זה גם שישאר משהו בכיס. נראה אותכם גיבורים....

Tweenies

New member
גדי, לפי האנלוגיות שלך אז ע"מ שנוכל

לומר שמחיר חדר במלון הוא מופקע אני צריך לבנות מלון, או מחיר כרטיס טיסה מופקע אז אני צריך להקים חברת תעופה. קצת לא מציאותי ולא ענייני. צריך להיות היגיון בשגעון המחיר וכאשר אתה משווה לארועים אחרים שהיו (ואתה יכול לעשות זאת כמו שעקיבא ציין) אז יש הבדל עצום, גדול. כן, כן מותר להתלונן גם על מחיר, גם אם השירות יהיה מצויין.

alonaski

New member
אההה... ../images/Emo13.gif)) אל תשלה את עצמך!

- בקשר ל"שירות מצויין"
- אני הייתי בחוצה שנה שעברה... נהנתי מאוד מאוד מהחוויה ומהמסלול והארגון היה לא רע... אלא שהיו לי כמה בעיות עם כמה דברים עקרוניים שהביצוע שלהם היה לקוי מאוד וגם - בניגוד למה שהובטח לי מראש, בטרם נרשמתי!
וגם... כשניסיתי לברר את זה עם המארגן עצמו - איקי רהט... זכיתי לתגובות עוינות עד... פוגעות ומזלזלות!!
אז... "שירותיות" זה לא "שם המשחק" בארוע הזה!
- חוויה חביבה - כן!
בכל מקרה, הכייף להגיע לשם עם חברים! לא סתם לבד!...

timon1

New member
אלונה, לא שאני מזלזל בתפריט צמחוני

שהובטח לך אבל כמדומני לא היו ליקויים נוספים.

timon1

New member
מצטער, לא מצליח להזכר בליקוי נוסף

בפעם הראשונה שלי בחוצה לפני 3 שנים אפילו ממקלחת השדה הקרה והמאולתרת הצלחתי להפיק הנאה מסויימת, לגבי הפעם השניה לפני שנה, סאונה, ג'קוזי ומקלחת חמה בקאנטרי בקצרין, מה עוד אפשר לבקש? והאוכל, לא הבטיחו לי וגם לא ציפיתי לגורמה אבל בהחלט משביע [גם רצון].

alonaski

New member
סוריי... לא הולכת לפתוח ולפרוט את

הדיון הזה שוב... עקב - חוסר רלוונטיות!

gilgilm

New member
הנסיעה לטורקיה

היי שמי שלמה הבנתי שאתם קבוצה שנוסעת לטיול רכיבה האם אתם לוקחים את האופניים שלכם או מקבלים אופניים ברמה טובה?

akivab

New member
אריה.... נווו ../images/Emo4.gif

זה לא האירוע היחיד בארץ שחוסמים צירים וישנם מאבטחים. לדעתי הינה ההגדרה באם האירוע ללא כוונת רווח או עם ואז לא יהיו תלונות ולא תירוצים. כבר נתתי דוגמא של אירוע ללא כוונת רווח (סובב כינרת) שיש בו אבטחה וחסימות כבישים ועוד ונדמה לי שהמחיר היה ללא השוואה לאירוע המדובר. לדעתי באם היו אומרים שאדם שיש לו הכנסה למשל כמוני, יסבסד את אלו שחיים מדמי ההבטלה שיוכלו להגיע לאירוע ובאם תיהיה יתרת כסף זה יותרם לאירגון וולונטרי מסויים , אז גם זה יראה אחרת , אבל אני לא מבין את אלו שמצטדקים כאילו בשם המארגנים במקום לחשוב על חבריו עם היכולות (או האי יכולות) הכלכליות המצומצמות. איכן האמפטיה לחבריך הרוכבים ? אני מקווה שיהיו פחות אירועים ראוותניים ויותר עירועים עממיים שכוולם יגיעו.

למעלה