חוצה גולן - שאלה קטנה

aFish

New member
תשמעו....

כל שנה עולה הויכוח הזה. מה אתם צועקים? כבר נאמר ע"י נועם - לא מתאים אל תבואו. אם מספיק אנשים לא יבואו זה יאותת משהו למארגנים. כל עוד ההרשמה מתמלאת - זה ביקוש והיצע - כלכלה פשוטה. אין לי ויכוח עם אף אחד - כל מארגן שיגבה כמה שבא לו
אני דרך אגב...לא מגיע מאותה סיבה...אבל ממש לא נכנס להם לכיס.

akivab

New member
לזה היתכוונתי ../images/Emo45.gif

כל מה שכתבתי ב 100 שורות , הצלחת לכתוב בשורה אחת. כל הכבוד

aFish

New member
טוב...נו...

נעלמו לך כמה שורות מתוך ה100 אבל האמת שלי אין טענות לאף אחד. אם יש למספיק אנשים את הסכום שיוציאו בסבבה....זו זכותם...לא גנבו את זה מאף אחד. לא עושה חשבון למי שיוזם ולא למי שמשלם. אני גם לא נוסע לחופשות צלילה במלדיביים - אז מה? לכעוס על מי שנוסע כי זה יקר? - זכותו. אל תכעס...דווקא כאן בענף עתיר הממון הזה זה ממש לא צריך להפתיע ובאמת המחיר לא השתנה משנה שעברה אז אני לא חושב שיש כאן איזו חוסר התחשבות. איך אפשר להגיד על משהו שאין לך מושג כמה עולה להרים אותו שזה יקר? אני באמת לא מבין מאיפה יש את המומחיות הזאת...

akivab

New member
אני לא כועס , רק...

ליבי עם אלו שלא יכולים לשלם את הממון והאמפטייה האבודה שאמורה להיות בין כל רוכבי האופניים. מי שמוכן לשלם שישלם ואין לי כל ויכוח איתו או כעס , נהפוכו , כמו שאין לי גם כנגד היזמים ושכולם יהיו מאושרים ובריאים. רק דבר אחד קטן יש לי וזה קצת אמפטיה לאלו שאין להם ולכן כדאי לחשוב יותר על אירועים עממיים ולתת להם קצת יתר "התחשבות" מאשר ההתחשבות של מספר רוכבים ביזמים הנ"ל שלדעתי אינם מאלו שסובלים מחוסר ממון בימים מטורפים אלו.

aFish

New member
אתה צודק.

אבל יש מספיק ארועים ללא תשלום וגולת הכותרת היא קבוצות כמו שאתם מריצים שפתוחות לכולם ונותנות את האופציה. אין לאף אחד (כמעט) בעלות על השבילים אז עדין אנחנו יכולים ליסוע לכל מקום עם מפה ולעשות זאת בעצמנו. לא חייבים ארוע מאורגן לשם כך... "חוצה גולן" לא חייב להיות אחד מאותם ארועים עממיים...יש אלטרנטיבות גם למי שאין. מעבר לכך, קצת אירוני לרחם על רוכב אופנים ש"אין לו" - אם הוא רוכב אופנים אז כנראה שיש לו קצת....משהו....יש כאלו שבאמת "אין להם". הם לא קוראים כאן כנראה, להם גם אולי אין כסף כדי לעשות בר מצווה נורמלי לבן שלהם. כדאי להשאר בפרופורציה. כדאי שנשמח בחלקנו. אני ממש משתדל לעשות את זה.

akivab

New member
אריה ,, יש גם רוכבים שאין להם

ישנם רוכבים שאין להם אופניים של 20.000 ש"ח פחות או יותר אלא של 1000-3000 ש"ח שלצורך זה הם גם לקחו משכנתא. אני שמח ש"לא" היכנסת והתייחסת לנושא אישי שלי כגון הבר מצווה אבל אני מקבל בשמחה את בירכתך.

aFish

New member
מקוה שלא נפגעת...לא זו הכוונה

לא רציתי ל"הכניס", רק להעמיד פרופורציה. לעסוק בתחביב הזה ברצינות גם עם אופני כניסה בין 1000 - 2000 ש"ח דורש עלויות. כולנו מתפשרים על משהו אז אני מתפשר על "חוצה גולן" ונהנה לא פחות מלעלות על האוטו להגיע לשביל ולרכוב עם אנשים נחמדים מהפורום...כמוך
. ובאמת - מזל טוב
- מכל הלב
- בינינו, שמחות כאלו זה באמת הדבר החשוב. בגלל זה ציינתי את זה....אבל אם כבר "ליכלכו" עליך, חבריך, בנושא זה, שאני לא אשתמש בו

נו אז כמה כן היית מוכן לשלם על

אירוע שכולל מסלול יומיים מסומן רכבי ליווי, מלווים, מדריכים, ארוחת ערב, קמפינג מסודר, ארוחת בוקר, ארוחת צהריים, אבטחה, חובשים, חילוץ, חולצות ובטח עוד כמה דברים שאני לא מודע להם? מה כן היית מוכן לשלם? סובב כינרת הוא אירוע של המועצה לא למטרות רווח ובסיבסוד, על הכביש, בלי סגירה של צירים, ובלי ליווי, ארוחות וכד' אז כמה???? כמה כסף??? דרך אגב, תרים טלפון לצימר בגליל+ג'קוזי וכל החרטא, תשאל כמה עולה ליומיים... 750 שקל ללילה נשמע טוב?

aFish

New member
איפה אתה מוצא יומיים ב750

עם ג'קוזי? אני מזמין עכשיו

צורחה

New member
אז תכין את פנקס הצ'קים, העט עלי

רק אתמול הזמנתי לשישי+שבת בשאר ישוב, זוג פלוס תינוק, ג'קוזי בחדר (מה הגליק בג'קוזי כל כך?), וארוחת בוקר ב700 ש"ח. אשמח לראותך ה
עלי.

aFish

New member
אתה מתכוןן שני לילות ב700?

כי אם לא...אז קרעו אותך במחיר
ואם כן...שיחקת אותה ואני מקוה שיש גג לצימר שאתה נוסע אליו
בכל מקרה...הקטע עם הג'קוזי זה בצחוק...זה באמת נהיה כבר טפשי שכולם מנסים למכור את הצימרים עם ג'קוזי - כאילו זה הדבר החשוב... אם אתה מחפש באינטרנט צימרים ומסתכל בתמונות אצל כולם הג'קוזי בולט כאילו לא משנה איך החדר נמצא ואצל כולם זה נראה כאילו לקחו תמונה אחת וכולם שמו אותה באתר שלהם - סה"כ כמה שורצים בדבר המבעבע הזה....לא יותר טוב לצאת לאיזו רכיבה הגונה מסביב לצימר?

aFish

New member
את זה תספר לנו כשתחזור ../images/Emo3.gif

מחיר מצויין...כאמור, אם יש גג לצימר....

aFish

New member
אין בעיה אייל.....

אני יכול לסדר לך כל מני חורים באדמה ליד הבית שלי במחיר מגוחך...אם מערות עושות לך את זה

akivab

New member
הייתי מוכן לשלם....... ../images/Emo4.gif או

מיקי הייתי מוכן לשלם אפילו 1000000$ באם הייתי יכול ואפילו לצרף עוד 1000000 רוכבי אופניים על חשבוני, אבל מאחר שזה יקר לי ונחשב בעיני מותרות כל נושא הליווי והארוחות , ( אני הייתי מסתפק בשינה באוהל צבאי ואו שק שינה ולאכול ערוחת ערב ובוקר בלבד ברמה בסיסית שעלותה מאד נמוכה ואפילו הייתי מביא באם הייתם נותנים את האפשרות שכל אחד יביא צדנית עם אוכל וציוד ואתם רק תדאגו להביא אותו לקמפינג) העדיף לרכב רכיבה עממית. אני לא פוסל את האירוע ואו כל אירוע ואפילו שיעלה הרבה יותר יקר , נהפוכו , אני מכבד את היזמים באשר הם וכל יוזמה תבורך אבל הייתי מוכן לשקול את היצטרפותי לאירוע באם הייתם אולי חושבים להוריד עלויות מאחר שעלות של 350 ש"ח למשתתף זה לא העלות האמיתית אלה הרבה יותר. ושוב אני מברך את היזמים ומבלי לפגוע ... אני לא הולך לאירועים שהעלויות בהם גבוהות תנו תנופה לאירועים עממיים

tiranm1

New member
אם ההרשמה תהיה מלאה (כמו תמיד)...

והיא תהיה. ואם יהיו עוד אנשים שרוצים להשתתף ולא יהיה מקום בשבילם, אז המסקנה היא..... שהמחיר זול !!! אי אפשר להתווכח עם החישוב הכלכלי. כל אחד מכם, מאיתנו, חי ומתפרנס מהעובדה הזו. כולנו מרוויחים מכך שיזמים מרימים מיזם ומצליחים למכור אותו במחיר גבוה מהעלויות. ככל שיותר גבוה אנחנו מקבלים שכר גבוה יותר. מישהו פה מתלונן על שכר גבוה מדי ?? האם לכל מקבלי המשכורת והעצמאים כאן יש נקיפות מצפון על כך שלקוחותיהם משלמים מחיר גבוה יותר מהעלויות ?? הכלל הוא "ירצו, יאכלו, לא ירצו, לא יאכלו" - ובשטח, רוצים, רוצים מאוד, ואוכלים. הלוואי שיהיו עוד אירועים כאלו. כמה שיותר. והלוואי שהחבר'ה שם בגולן ירוויחו המון כסף (אבל לצערי יש לי הרגשה שהם לא...).

למעלה