חוצה גולן - שאלה קטנה

akivab

New member
ההרשמה בטוח תתמלא

מאחר שעם ישראל ערבים (כך אומרים ?) זה לזה אז..... כחחחחחחחח נוווו. התייתל של "הייתי בחוצה גולן" כנראה ששוה את ההשקעה

tiranm1

New member
אז נסכם את הדיון ??

זכותם לגבות מחיר גבוה. חבל שהמחיר לא זול יותר כדי שיוכלו להשתתף גם מיעוטי יכולת. מזל טוב לבר המצווה. שתזכה לנחת ממנו. המון בריאות ואושר. ברוך שפטרנו מעונשו של (דיון) זה.

רֶשֶף

New member
תשמע....

מצד שני, גם ל"חוֹגֵג רֶשֶף" אתה לא מגיע
לא יודע אם מאותה סיבה... אבל ממש לא נכנס לך לכיס.

aFish

New member
חשבתי זה "סובב רשף" או שמא

"טוחן רשף". בד"כ אני לא קשה עם חופש אבל מחר ממש לא מסתדר וחוצמיזה האופנים שלי לא במצב מי יודע מה עקב חוסר שיכוך כיווץ בבולם האחורי. דווקא לפני יום כיפור...ככה זה...עונש על כל החטאים

רֶשֶף

New member
אתה לא צריך להתנצל. בטח לא בפומבי.

(אבל חכה חכה, אני עוד אפרע ממך
)

benny l

New member
ההפסד כולו שלך!!! מה שכן ...

בוא נפרוש שורה ארוכה של מובטלים ונבדוק את ממוצע מחירי האופניים שלהם. לדעתי גם הוא בשמיים. בני

aFish

New member
זה רונן - מחרחר מהומות....../images/Emo6.gif

ככה זה כשיש ש"מ חדש....מרגישים אחד מהחברה...ולא נשאר כסף לחוצה גולן

שמעתם על היצע וביקוש ????

חברים לא חבל על הזמן היקר שכולנו משקיעים (בכתיבה ותשובה וכתיבה...)בעוד שבמקרה דנן לא מדובר בפעילות התנדבותית ובקרן למען המובטל זכרו שסה"כ יש מקום ל 300-350 משתתפים ואם זה היה זול היו יותר מדי משתתפים ומה שיותר חמור הספק\מארגן היה פושט את הרגל. כמו לכל דבר בחיים : יש תג מחיר ל"מוצר" ואנחנו בשוק חופשי אמורים להחליט אם אנחנו מעונינים לרכוש אותו או לאו!!! לדעתי האישית הצנועה המסלול מאוד יפה ומאתגר (עשיתי אותו בשנה שעברה) והשירות שניתנים ברמה והאוכל איכותי ולכן המחיר משקף את רמת הארגון והשירותים המסופקים. הרשמו ותהנו שנה טובה וגמר חתימה טובה ירון

timon1

New member
יש לי רעיון עקיבא ואני לא מתלוצץ

הדבר היחיד שלא מסתדר לך בטיול זה המחיר למיטב הבנתי, אם אין לך בעיה לקחת יומיים חופש, קח לך את "איזי ריידר" ותחזרו על המסלול בתאריך אחר. מניסיון של פעמיים אני מבטיח לך שללא האירגון, ליווי, הסעדה וההלנה הנהדרים, של הצוות המקומי תהנה קצת פחות אבל בהחלט ניתן לביצוע. בהצלחה.

Tweenies

New member
טימון, יפה על מקוריות../images/Emo74.gif נראה לי

שהטיול לתורכיה משפיע עליך לטובה. בהחלט רעיון טוב. לאחר השקעה מרובה של הפורום (בטימון) מתחילים לראות את הפרות

למעלה