חוצה ישראל ולוחיות מקופלות

• פותח הנושא mr-j
  • פורסם בתאריך

mr-j

New member
חוצה ישראל ולוחיות מקופלות

טוב זה לא ממש רלוונטי לרובנו אבל בכל זאת: בשיחה שהיתה לי אתמול עם אחד השריפים של חוצה ישראל סיפר לי הבחור על הקטע של המספרים המעוכים ואיך הם תופסים אותם מה שכן גילתי משהו מעניין: נסיעה עם מספר מוסתר\מקופל תגרור קנס של כ3000 ש"ח (בניגוד למשטרתי שעומד על כ250 ש"ח) וחץ מזה קיים אצלם מאגר של צילומי כלי רכב עם לוחיות מוסתרות שלא נתפסו ובמקרה תפיסה הם משווים את כלי הרכב עם הצילומים וקונסים בהתאם (קנס כפול מס' צילומים או משהו כזה) מי שעושה מנוי (160 ש"ח פיקדון על המשדר) משלם פחות על הנסיעה ויכול להמשיך לנסוע עם מספר מעוך. מה שכן - אני מסייג את כל האמור מכיוון שבזמן השיחה לא הייתי הכי צלול שבעולם ודי זרמתי איתו בלי להתעמק יותר מדי בכל מה שהוא אמר
והכי חשוב שתהיה לכולכם שנה נהדרת ובטוחה J

tygger

New member
ז"א בצורה פשוטה שהם יכולים

להשוות את האופנוע של מישהו, סתם דוגמא, נניח איזה אופנוע שאין ממש הרבה ממנו: GS500E ממודל על 2001 צבע שחור עם שריטה על הכנף האחורית ומספר מקופל, אז הם יכולים לתת לך קנס של 3000 ש"ח? ואם יש לי GPZ אדום? או XR לבן/אדום, או DR כחול או צהוב? הממ, כמה כאלה כבר יש? אני הייתי נוסע עם אקדח בשביל המצלמות...

mr-j

New member
קודם כל הם צריכים לעצור אותך

על חוצה ישראל עם מס' מקופל ואח"כ אלוהים גדול בסופו של דבר הסיכוי לזכות בלוטו נראה לי יותר גבוה מהסיכוי שבחוצה ישראל יסע עוד אופנוען עם אופנוע זהה לשלך צבע,שריטות ואיזה 2-3 ספרות במספר כמו שלך (בהנחה שאתה רק מקפל את המספר כדי להסתיר איזה 2 ספרות ולא עושה ממנו "לאפה") נו קיבינימאט-אני כולה יש לי 50 מה לי ולחוצה ישראל... יום נהדר J

tygger

New member
רוצה לנסות שוב?

הם משווים תמונות. לא עושים אנלוגיה מעמיקה. ואם אתה עם מספר מקופל אגב, אז לא רואים את המספר בכלל. ואם אתה כבר רוצה להתווכח אז תשים שוב לב לדוגמאות. כמה GSים שחורים אתה מכיר? כמה GPZים אדומים יש ? ובקשר להודעת הרמבו... אם עוד לא הבנת, אז בחוצה ישראל אין לך לאן לברוח. אין ירידות מהכביש ואין מקומות להתחמק. יש יציאות קבועות ומצלמות בכל מקום. זה בערך כמו להתחבא בתוך בניין ממשלתי מהמאבטחים...

למעלה