חוצונים

חוצונים

ככה אני מרגישה כלפי אנשים שהם לא מהמרכז ... כשבן אדם אומר לי "מה זה נאפיס?" אני ניגנבת ... או "איפה זה דיזינגוף סנטר?" והרי בשבילי דיזינגוף זה "הסנטר של הסנטר" . גם אתם מרגישים ככה ? גם אתם שמחים שאתם בראשון כי חוץ מיזה שהיא הבית היא קרובה לת"א ? גם אתם גאים להיות מרכזניקים ולא רואים את עצמכם בשום אזור אחר ?

elcool

New member
אני גאה להיות בראשון

ורק בראשון. כי אני יודע שרישונים יש "רק" 220,000 איש. אבל בכל המרכז יש עוד המון אנשים שלא מהעיר שלי. ולא יודעים מה זה הבאר, מה זה הגלידה של השקם... אבל בת אביב כולם היו. כולם ראו את המקומות הטובים. אבל רק רישונים ראו את ראשון

אגוזי17

New member
אני גאה להיו ראשוני!

ומה זה הגלידה של השקם? אה טוב נזכרתי...בחיים שלי לא אכלתי שם

אגוזי17

New member
גם אני רוצה להיות מנהל!!!!!!!!!

כולם פה מנהלים
לא פייר גם אני רוצה!

guysc

New member
סנובית

ככה אני קורא לילדה מתנשאת שכל העולם שלה מסתובב על כמה חנויות וקניונים תפתחי את העיניים,העולם לא כל כך שטחי.

אל תמהר

להדביק כינויים למישהו שאינך מכיר . אמנם אתה בתיכון ועושים את זה שם הרבה אבל פה זה פורום ויש כאן אנשים מכל הגילאים אז תתנהג בהתאם . הדוגמאות שנתתי אכן שטחיות אבל ההרגשה האישית שלי נובעת בעיקר מניסיון של חודש וחצי בעיר אחרת ומשיחות עם חברים באזורים שונים בארץ . שאלתי גם אם זו רק אני שחשה בהבדלים ולא בהכרח אלו שציינתי. המילה "חוצנים" באה לתאר את ההרגשה שלי כלפיהם . לא טענתי ש"חוצנים" שווים פחות . מקווה שהבהרתי את עצמי עכשיו .

heaven is here

New member
גאה להיות ראשונית...../images/Emo13.gif

ועוד עיר במרכז הארץ! קרובה לכל מקום (כמעט) מיוחדת ראשון, אם זה על יופיה או על אופיה.

למעלה