חוצנים מתחזים למדענים בטכניון בחיפה?

חוצנים מתחזים למדענים בטכניון בחיפה?

אם תצפו בסרטון הזה, תבחינו במשהו מוזר... הם טוענים שהם מסוגלים להוציא גידול סרטני מהגוף בלי לבצע חתכים. הם אומרים שזאת טכנולוגיה של העתיד ובכל זאת הם משתמשים בה היום.
המבט בעיניי כמה מהמשתתפים בסרטון לא נראה אנושי. מזכיר יותר את המבט חסר המבע שיש לחוצנים שצויירו ע"י נחטפים.
http://www.youtube.com/watch?v=IfJemqkby_0

טכנולוגיות גלי קול

מסתבר, שקול הוא הרבה יותר מהטווח שאנחנו שומעים. בדיקות אולטרסאונד קיימות כבר הרבה שנים, והן בין הטובות והבטוחות ביותר, מאחר שאין בהן קרינה (בשונה מבדיקות רנטגן או קרניים אלקטרומגנטיות אחרות). לדעתי, אלו חדשות מאוד טובות, שבקרוב אפשר יהיה להשתמש בטכנולוגיה קולית גם לפרוצדורות רפואיות יותר מורכבות.
ככל הידוע לי, יש מדענים שמפתחים שימושים שונים לטכנולוגיות כאלו, אולטרהסאונד ואינפרהסאונד, לא רק בתחום הרפואה.
יש השערה, שהלבנים הענקיות והכבדות שנמצאות במבנים מגליתיים ברחבי העולם (כמו למשל, הפירמידות) הונחו במקומן באמצעות שימוש בטכנולוגיה של גלי קול.

לא הבנתי מה הבעיה במבט שבעיני המשתתפים... לא כולם כל-כך אקספרסיביים, זה מתבטא גם במבט, גם בשפת-הגוף וגם באינטונציית הדיבור -- אבל זה לגמרי אנושי.

hamamin

New member
ידידינו גיא -אוני קצת מלגלג

שכאילו מה שנורא מדעי לא מתאים לנו כי אנחנו מיחסים את
זה לידע חוצני.
עניין של שמרנות בלבד
יעבור לו עם הגיל.

חטיפות-ילדים למטרת פולחן ל"מולך" .....

אני לא אתפלא אם יתברר שהטכניון עומד מאחורי כל זה.

כבוגר הטכניון בפקולטה לחטיפת ילדים......

אני חייב לציין שאיני זוכר פרויקט כזה.

מאידך אני זוכר מחקר על חייזרים שהסתננו לכדור הארץ ומפזרים כל מיני הצהרות משונות בכל הפורומים של תפוז עד שזורקים אותם החוצה.

נו, באמת...

זאת במסגרת הטכנולוגיה המוכרת לנו כרגע...

רוב הסיכויים שבעוד כמה שבועות, חודשים או שנים, יפותחו או יתגלו טכנולוגיות בעלות יכולות מגוונות יותר -- זה קורה כל הזמן.

Markup

New member
לא, זה עניין פיסיקלי.

גלי קול גורמים לרעד, זו תנועה של מולקולות אויר במרחב והתנגשות שלהן בתווך. זו הסיבה שאנחנו שומעים. הרעדה של פריט גבישי (אבן או זכוכית למשל) יגרום לשבירתו. על פריט סיבי (למשל עץ) זה לא ישפיע. זו הסיבה למשל שבתי עץ עמידים יותר ברעידות אדמה מאשר בתי בלוקים. זו גם הסיבה לניפוץ חלונות בגלל פיצוצים או שבירת כוסיות זכוכית בצווחה. גם המשחק של הפקת צליל מכוס זכוכית מבוססת על הרעדה. אולי אולי אפשר להזיז גושי ברזל ע"י גלי קול, אם המכשיר מעביר את הרעד ישירות לברזל, אז הברזל ירעד בעצמו על פני השטח, יצור מעין ריחוף ואז אפשר יהיה להזיז אותו בקלות, וגם אז - רק במישור. בעליה הוא ידרוס אותנו ובירידה הוא יברח לנו. אמנם גם הברזל יכול להישבר אבל הנה לך אופציה לניצול גלי קול, מתנה שלנו לתושבי כדור הארץ.

בינתיים קחי קטע משעשע שממחיש נזקי גלי קול
זה מתחיל בדקה 2:20

הקטע ממחיש היטב את העניין

נכון, שגלי קול מניעים את מולקולות החומר וע"י כך, בתדרים ובעוצמות הנדרשות, יכולים לרסק מבנים גבישיים. לעומת-זאת, נעשים ניסיונות די מוצלחים לפתח מן טכנולוגיה קולית שמאפשרת ריחוף של עצמים, סוג של אנטי-גרוויטציה.

אני משערת שתדרים שונים ועוצמות שונות...

... משפיעים על חומרים שונים באופנים שונים.

ככל הידוע לי, קיימת כבר שנים פרוצדורה רפואית של ריסוק אבנים במערכת השתן באמצעות גלי קול ממוקדים. אותם גלי קול לא משפיעים, או לא אמורים להשפיע על רקמות הגוף, אלא רק על המשקעים המינרליים (ה"אבנים") המיותרים.

הסרת גידולים בשרניים מתוך רקמה בשרנית באמצעות גלי קול, היא באמת חידוש. אני מקווה שהטכנולוגיה הזו תהיה זמינה בקרוב, זו נראית כמו אלטרנטיבה הרבה פחות טראומטית מניתוח באמצעות סכינים או אפילו קרני לייזר.

למעלה