חוצנים עונים לשאלות הגולשים בקומונה

• פותח הנושא חפY
  • פורסם בתאריך

חפY

New member
חוצנים עונים לשאלות הגולשים בקומונה

המצורפת באמצעות תיקשורים אמינים אני כבר שאלתי כמה שאלות.

Th3onE

New member
איזה חירטוטים יש שם...

אנרגיה דחוסה, אולטרה אנרגיה לא קיימים כן קיימים.. אני סבור שאדם הלוקה במוחו כותב שם...

מסכים איתך

קשה להחליט מה כן קיים ומה לא, על שאלה זו הפילוסופים שואלים ונשאלים עד היום. משמע אני חושב משמע אני קיים?

MetalSinagouge

New member
אני חושב משמע אני קיים...

אני לא בטוח שהבנתי את המשפט הזה נכון, אבל אני אוהב את הגישה הזאת של "חוסר הוודאות" ושל החושים שמתעתעים בנו מדי פעם, וגורמים לנו מעין זעזועים שנדחקים מידית. ניסית פעם לחלום חלימה צלולה?

Th3onE

New member
אני ניסיתי לקיים חלום צלול..

קראתי אתר אינט בנענע על חלום צלול ונדלקתי התחלתי לרשום תחלומות שלי ולערוך בדיקות מציאות אבל לא ממש השקעתי בזה ככה סתם.. ולכן לא חלמתי אחד :( אבל אם משקיעים אני בטוח שאפשר.. תנצלו תחופש לזה..

MetalSinagouge

New member
נכון.

כשהייתי רק בתחילת הדרך (כאילו עכשיו אני מאסטר :-\) התבאסתי שלא הצליח לי כלום ולאחרים הכל הצליח ממש תוך כמה ימים (אני אוהב לראות את עצמי נעלה רוחנית ואגו-אית מאחרים
). בסוף הצלחתי. צריך רק ללכת לפי ההוראות ויהיה בסדר. הסיבה לכך שהזכרתי את זה היא בגלל שהועלתה שאלה מה אמיתי ומה לא. הקטע עם החלומות צלולים היכה בי ברכות בקשר למה אמיתי ומה לא, לא בצורה של סכיזופרניה אלה בצורה יותר של מודעות. של שום דבר לא נכון. חשבתי לעצמי: אם אכנס לטראנס, האם העולם יפסיק להתקיים? אפשר להיות בטוחים רק בקשר לדבר אחד- מרכז כדור הארץ הוא מכונת כביסה ענקית שמשמשת לכיבוס מגבות של כל בתי המלון בעולם.

לי יש הרבה חלומות צלולים

יחסית, אבל לא ממש הקדשתי לזה זמן כדי לפתח את הטכניקה בשביל לשלוט בהם. תמיד כשאני מגלה שאני חולם אני מתעורר

MetalSinagouge

New member
זה די כיף.

אני גם לא משקיע בזה מי יודע מה, הדחף לישון חזק בצורה בלתי רגילה רצלי, כמעט כמו הישרדות.

makakio

New member
אפשר קישור?

לכתבה בנענע? או לחות אוראות לאיך לקים חלום צלול?

Gilliana

New member
ג'יזוס קרייסט! עכשיו יש להם...

... גם קומונה??? מה יהיה?

A L1

New member
"קשר אור"

גם אצלי בפורום הוא כתב וחסמתי אותו ומחקתי את כל ההודעות שלו... (אני המנהל בפורום המרכז). אני לא מבין למה אתם מתייחסים אליו ברצינות... הוא רק הורס לנו את התדמית. אני מאוכזב מכם.

יבגנייי

New member
למה לו להמציא את כל זה?

חוץ מזה יש עוד רבים שמתקשרים עם ישויות כאלו ואחרות...

MetalSinagouge

New member
אבל מעניין...

איזה אחוז מהווה החלק הפיזי ביישויות, ואיזה חלק קשור יותר לעולמו הפנימי, נקרא לזה כך.

ufo doron

New member
קשקוש במיץ!!!!!!

חחחחחחחח מה זה השטות הזאת אתם לא רציניים בפורום הזה

למעלה