אני לא בטוח שהבנתי את המשפט הזה נכון, אבל אני אוהב את הגישה הזאת של "חוסר הוודאות" ושל החושים שמתעתעים בנו מדי פעם, וגורמים לנו מעין זעזועים שנדחקים מידית. ניסית פעם לחלום חלימה צלולה?
קראתי אתר אינט בנענע על חלום צלול ונדלקתי התחלתי לרשום תחלומות שלי ולערוך בדיקות מציאות אבל לא ממש השקעתי בזה ככה סתם.. ולכן לא חלמתי אחד אבל אם משקיעים אני בטוח שאפשר.. תנצלו תחופש לזה..
כשהייתי רק בתחילת הדרך (כאילו עכשיו אני מאסטר :-\) התבאסתי שלא הצליח לי כלום ולאחרים הכל הצליח ממש תוך כמה ימים (אני אוהב לראות את עצמי נעלה רוחנית ואגו-אית מאחרים
). בסוף הצלחתי. צריך רק ללכת לפי ההוראות ויהיה בסדר. הסיבה לכך שהזכרתי את זה היא בגלל שהועלתה שאלה מה אמיתי ומה לא. הקטע עם החלומות צלולים היכה בי ברכות בקשר למה אמיתי ומה לא, לא בצורה של סכיזופרניה אלה בצורה יותר של מודעות. של שום דבר לא נכון. חשבתי לעצמי: אם אכנס לטראנס, האם העולם יפסיק להתקיים? אפשר להיות בטוחים רק בקשר לדבר אחד- מרכז כדור הארץ הוא מכונת כביסה ענקית שמשמשת לכיבוס מגבות של כל בתי המלון בעולם.
גם אצלי בפורום הוא כתב וחסמתי אותו ומחקתי את כל ההודעות שלו... (אני המנהל בפורום המרכז). אני לא מבין למה אתם מתייחסים אליו ברצינות... הוא רק הורס לנו את התדמית. אני מאוכזב מכם.