חוצנים שחיים במימי האוקינוסים!!!!!

cbbenda

New member
חוצנים שחיים במימי האוקינוסים!!!!!

שלום לכולם !!!!! כמה מכם תהו לדעת האם אנו היצור היחידי האינטלגנטי ביקום זה ? אז תשובתי : לדעתי כל אלו שאינם מאמינים בכך הם פשוט יהירים ולא מסוגלים לפתח את מחשבתם הלאה!!! לדעתי אין כל הגיון שיש אלפי עדי ראייה שאינם קשורים אחד לשני שטוענים למראות וחזיונות דומים מאוד אחד לשני!!!! התיאוריה שלי אומרת : שיש איזורים שלמים בתוך האוקינוסים שמאוכלסים בצורה מסיבית ביותר בחוצנים בעלי צורה או נפח שאיננו מסוגלים לגלות בעזרת טכנולוגיות הרדאר הידועות לנו היום !!!! כל מי שחושב בכיוון זה מוזמן לשרשר הודעות המשך !!!!(אשמח לתגובות)

IC4

New member
שלום שלום ../images/Emo24.gif

רעיון נחמד די מושפע מ X COM TERROR FROM THE DEEP
הידוע בקצרה UFO 2 (אוי כמה זמן כבר לא אמרתי את הביטוי UFO) ברוך הבא לפורום של משוגעים כמוך
(זה המטרה שלי בתפוז, להשתלט על פורומים של אנשים משוגעים, מטריקס סאותפארק וסיינפלד ז"ל. לא סתם) הממם אני אהיה צפוי ואגיד משפט חסר כל תכלית: "אף פעם לא חשבתי על זה לפני!"
אבל האמת שזה דווקא משפט לא רע המזמין פתיחת חושים שזאת הרי כל המטרה בהודעה הנחשקת שלך! אז שלום שלום לפורום ותנסה גם אתה ללמוד משהו

משהו אחד בטוח..

שיש חיים אינטילגנטים נוספים! תחשבו על המס´ הכל-כך בלתי נתפס של פלנטות אחרות בירום והגיון פשוט אומר שבטוח יש או היו או יהיו !!!!!! בקשר לתאוריה ההיא של האוקינוסים- זה לא כל-כך נשמע טוב כי אם הם באמת שם אז כמה זמן? (לפני עשרות שנים או מיליונים?) מה הם עושים שם? הןם לא מתכוונים לצאת? הם לא מתפתחים שם מבחינת בנייה? (כי אם כן אז למה לפחות את הבניינים לא רואים?! יהיה נחמד לקבל עוד תגובות...

cbbenda

New member
נחמד topsecret !!!!!!../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif

לא רואים את הבניינים בגלל סיבה אחת פשוטה !!! הם בונים לעומק !!! ולא לגובה הידעת? שיש איזורים שלמים באוקינוסים שלא נחקרו מעולם ע"י אדם ? בכלל בני האדם מעדיפים לחפש חיים מחוץ לכדו"א כאשר ייתכן מאוד שהם נמצאים פשוט מתחת לאפינו

Gevakumon

New member
למה שיצאו?

אתה יודע שרוב החיים על כדור הארץ הם במים ולא ביבשה? אז למה שהם יצאו? אנחנו צריכים להיכנס!! אפשר להקים תנועה כזאת, "התנועה למען העברת הציויליזציה האנושית לים" או הלההה"ל חחחחמישהו מצטרף?

Bassman

New member
הידעת?

חוצנים הם לאו דווקא ישויות אינטיליגנטיות מכוכבים אחרים (ביטוי גס) הם כל דבר חי שאנחנו לא הגדרנו עדיין... מן הסתם יש מינים של ב"עח שלא הגדרנו... הם נחשבים לחוצנים את כאן פינת הפלצנות של ארבל, נחזור בשבוע הבא

cbbenda

New member
בתור מתחיל השרשור!!!

אני מסכים עם הדיעה שלך !!!!
ושוב טוען שייתכן אפילו שחוצנים אלו אפילו הצליחו להתמזג בתוכינו ולהגיע לעמדות מפתח וכוח!!!! ושלא יבואו לי לכאן אנשים שיטענו שראיתי יותר מידי סרטים!!!!!!

NeO OsHrAT

New member
אוו.יפה מאוד. תחשוב אפילו רחוק יותר

תחשוב שאתה אולי הוא אפילו אחד היצורים האלו, שהוריך הם למעשה מהגרים מכוכב אחר והולידו אותך פה. ושפוט היו צריכים לשנות לך ולהוריך את הראות הויזואלית שלכם. הרי הכל פה תוכנת מחשב..... דימוי עצמי אה... מה לא ראית מאטריקס??????.
חחחח....

cbbenda

New member
אם כבר הלכת רחוק !!!!!!!!

אז תלך רחוק יכול להיות שאתה בעצמך גם סוג של אותו עוף מוזר שלמעשה מקורך הוא מכוכב אחר לא ידוע ורחוק באותה מידה !!!!!!!! וקונספירציה נוספת אותם אנשים בעלי כוח והשפעה סוגרים את אותם אנשים שסובלים מ"פיגור שכלי " בכל מיני מוסדות סגורים , שהם בעצם האנשים האמיתיים שגילו לא מזמן את האמת אודות היותם חיזרים

למעלה