חוצפה!!! אנשים חוצים את הגבול לפעמים! כנסו..

tamar112

New member
חוצפה!!! אנשים חוצים את הגבול לפעמים! כנסו..

בגלל שמרי-קייט ואשלי לובשות פרווה, ארגון למסויים שפועל למען חיות ולזכויותיהם החליט להקים אתר אינטרנט נגדן ולהרוס את הכוכב שלהן בשדרות הכוכבים בהוליווד. מה אנשים חושבים שהם?!!? קישור לכתבה קישור לאתר

SummerSpirit

New member
'צטערת

אבל אני חושבת שהאתר הזה בהחלט במקום, עם כל הכבוד לתאומות, ואין כרגע. הגיע הזמן שמישהו ישים אותן במקומם ויראה לעולם מה ב-ד-י-ו-ק הן לובשות.

tamar112

New member
כן, אבל

יש הרבה אנשים שלובשים פרווה. לפתוח אתר נגדן ולהרוס את השם שלהן זה לא מה שיפתור את הבעיה. צריך לפתור את לבשית הפרווה ככלל. זה שהארגון ישמיץ אותן לא יתן להם (לארגון) שום דבר מפני שההשמצה של שמן (האולסוניות) היא המטרה ולא האמצעי. ולכן,לפי דעתי, זה מראה שאין לארגון הזה בכלל פתרון למצב...

Ortal D

New member
אם כבר, אז צריך לעשות את זה לכולם

הן לא היחידות שלובשות פרווה באמת, אם כ"כ איכפת להם שיפתחו כאלו אתרים לכולם. בכל אופן, כנראה שזה ממש היה חשוב להם להציג את זה. הם ממש השקיעו באתר הזה. וכמה שאני אוהבת את התאומות, גם לדעתי זה היה במקום. חוץ מזה האתר דווקא יצא לא רע... נורא אהבתי את הרעיון עם הסרטון הזה שהם הכינו מצער גידול בנות. ההשקעה שם ממש גדולה, איך הם השתילו את השחקן שם, שילבו את הכל כדי להמחיש... (חוץ מהקטע שהראו מה עושים לחיות, העברתי קדימה כי לא הייתי מסוגלת לראות, ובכל זאת ראיתי מספיק) לדעתי זה קבוצה של מעריצים שהתאכזבו מהן הכינו את זה....

tamar112

New member
למה לא נראה לי שזו קבוצה של מעריצים לשעבר..?

הם לא היו קוראים להן בשמות האלה וממלאים אותן בדם. כשאתה אוהב מישהו וםג כשאתה מפסיק לאהוב אותו, יש לך מידה מסויימת של כבוד כלפיו. באתר ובסרטון אין שוב דבר שמזכיר כבוד. אפילו לא טיפה.

Ortal D

New member
דווקא בגלל זה

כי כן איכפת להם והם כן רוצים להפסיק את זה. ואם לא, אז אולי לא שלהן ספציפית, אולי מעריצים של צער גידול בנות או משהו. רואים לפי הסרטון, זה כנראה מישהו שממש הכיר את הפרקים בע"פ וידע בדיוק איזה קטע לקחת מכל פרק. אין מצב שישבו וראו עשרות פרקים רק בשביל להכין זה...

mk and ap

New member
כל הכבוד להם!!!!!!!

מה בגלל שהן מרי-קייט ואשלי אז מותר להרוג חיות שילבשו אותם?! הן ממש דוחות אותי! זה לא מתאים להן!

Ortal D

New member
ממש לא מתאים להן

עם כל האהבה שלהן לחיות... ושל מרי-קייט במיוחד...

טוב זה לא מפתיע

עם כמה שהן פאשיניסטות ועשירות אז כן כביכול רוצות הכל מקורי ויוקרתי ולא חושבות שמאחורי זה יש בעלי חיים שסובלים ברמות שלא ניתן להביע במילים.... וזה לא רק פרווה, זה גם עור אמיתי, עם כל התיקים והג'קטים שלהן, צמר.... בכל אופן אני מקווה שאולי זה ידליק נורה אדומה אצלן....

TaPanta

New member
איכס נשמע כמו משהו על רקע אישי

יותר מאכפתיות לחיות המסכנות שנשחטות בשביל ... מ

למעלה