חוצפה במיטבה
שלום לכולם,
זוג צעיר + ילד בן כשנה. האמא לא עובדת. סוג של סטודנטית נצחית על אש קטנטנה.
האבא עובד ומשתכר משכורת ממוצעת.
מתגוררים בדירה בבעלות הורי האישה ולא משלמים שכר דירה.
מנהלים חיים בזבזניים למדי - המון מסעדות, טייק אוויי. האמא עם התינוק מבלה עם חברות כמעט כל יום בבתי קפה וכו' גם להעביר את הזמן וגם כי לא מתחשק לה לבשל.
הם רוצים לרשום את הילד לגן פרטי שעולה כמה אלפי ש"ח. באו בהצעה - התשלום יחולק ל-3. כל זוג הורים ישלם 1/3 והם 1/3.
החברה שסיפרה לי כעסה מאד ואמרה שלא מקובל עליה וסירבה.
הבן נעלב ונהיה סיפור גדול.
לטעמי האישי הם חוצפנים ממדרגה ראשונה. קודם כל - אף אחד, וגם ובעיקר לא הבן, לא יחליט עבור הוריו מה וכמה ואם בכלל הם יעזרו לו כספית. עצם הצגת הענין כבעיה כללית של כולם מקוממת לדעתי.
הגברת לא עובדת כי "היא לומדת". בקצב הזה נוח לה ותמשיך עוד 10 שנים. מגישה סמינריון בחצי שנה ומושכת בלי סוף.
במקום לבשל היא מעדיפה להזמין כל הזמן ממסעדות ולבלות בבתי קפה.
כל זה - שיהיה לה לבריאות. אבל לבוא אח"כ ולדרוש השתתפות בתשלום לגן כי זה יקר !! חוצפנית. תחסכי בבתי קפה ואל תבואי בדרישות.
אני נורא התרגזתי כששמעתי את זה, והחלטתי לחלוק אתכם.
מעניין אם דעתכם שונה. אולי אני מפספסת כאן משהו.
שלום לכולם,
זוג צעיר + ילד בן כשנה. האמא לא עובדת. סוג של סטודנטית נצחית על אש קטנטנה.
האבא עובד ומשתכר משכורת ממוצעת.
מתגוררים בדירה בבעלות הורי האישה ולא משלמים שכר דירה.
מנהלים חיים בזבזניים למדי - המון מסעדות, טייק אוויי. האמא עם התינוק מבלה עם חברות כמעט כל יום בבתי קפה וכו' גם להעביר את הזמן וגם כי לא מתחשק לה לבשל.
הם רוצים לרשום את הילד לגן פרטי שעולה כמה אלפי ש"ח. באו בהצעה - התשלום יחולק ל-3. כל זוג הורים ישלם 1/3 והם 1/3.
החברה שסיפרה לי כעסה מאד ואמרה שלא מקובל עליה וסירבה.
הבן נעלב ונהיה סיפור גדול.
לטעמי האישי הם חוצפנים ממדרגה ראשונה. קודם כל - אף אחד, וגם ובעיקר לא הבן, לא יחליט עבור הוריו מה וכמה ואם בכלל הם יעזרו לו כספית. עצם הצגת הענין כבעיה כללית של כולם מקוממת לדעתי.
הגברת לא עובדת כי "היא לומדת". בקצב הזה נוח לה ותמשיך עוד 10 שנים. מגישה סמינריון בחצי שנה ומושכת בלי סוף.
במקום לבשל היא מעדיפה להזמין כל הזמן ממסעדות ולבלות בבתי קפה.
כל זה - שיהיה לה לבריאות. אבל לבוא אח"כ ולדרוש השתתפות בתשלום לגן כי זה יקר !! חוצפנית. תחסכי בבתי קפה ואל תבואי בדרישות.
אני נורא התרגזתי כששמעתי את זה, והחלטתי לחלוק אתכם.
מעניין אם דעתכם שונה. אולי אני מפספסת כאן משהו.