חוצפה ישראלית....

• פותח הנושא HANN
  • פורסם בתאריך

HANN

New member
חוצפה ישראלית....

רציתי לקבל המלצה לגב אירוע שקרה לי לפני חודש...הייתי במספרה..אצל ספר שלא הכרתי קודם..(הספר הקבוע שלי לא קיבל אותי מעומס)הספר לא נענה לבקשותי לעשיית פסים על רקע צבע..מכייון שהיה מאוד לא מתחשב ועצבני.. ונעל אותי במספרה שלו..עד שלא אשלם לו סכןם מסויים...נאלצתי כדי להגיע הביתה לשלם לו את הכסף הנדרש...ללא כל הצדקה. והחלטתי שבמקום להתלונן למשטרה..אכתוב למדור תלונות בעתון מקומי..כדי להזהיר נשים אחרות..וכדי להרתיע אותו מלעשות כך ללקוחות נוספים. כאשר העיתון התקשר אליו...הוא פנה לעו"ד שבשיא חוצפתו כותב לי שתלונתי מהווה עוולה עפי"חוק איסור הוצאת לשון הרע 1965 ועליי להתנצל בכתב כלפי מרשו ולשלוח זאת גם לעיתון..שאן לא כן ישקול צעדים משפטיים נגדי. זהו מקרה קלאסי של "הרצחת וגם ירשת"לא מספיק שאני הקורבן שלא דרשתי את ההחזר הכספי..ולא תבעתי בבית דין או במשטרה.הוא מדבר על לשון הרע האם כדאי לי לתבוע עכשיו...לאור החוצפה הזאת? או להגיש תלונה במשטרה אומנם מאוחרת..על עבירה שהיא פלילית"לנעול אותי במספרה" או לפנות לעו"ד....ומה בדיוק לשון הרע קשור לתלונה של לקוח? אשמח לקבל תשובה...

יא

New member
סיפורי מספרה

שלום רב, לכאורה, אם הדברים שטענת נכונים, הרי הספר עבר עבירה של כליאת שוא, האסורה על פי דין ולך עמדה ועומדת האפשרות להגיש נגדו תלונה במשטרה. אכן, אם תגישי את התלונה כעת, תידרשי לתת הסבר וצידוק לעובדה כי השתהת עם הגשתה. לגבי מכתבו של בא כוח הספר, הרי על טענת ´לשון הרע´ ניתן להתגונן, בין השאר, בטענת ´אמת דיברתי´, ואם הדברים שנטענו על ידך בפנייתך אלינו ובעתון נכונים הם, הרי טענת ההגנה הזו תעמוד לך. עם זאת, ברור כי הדברים הנאמרים במסגרת הפורום הינם כלליים ואינם מהווים תחליף לייעוץ משפטי פרטני, כך שעלייך לשקול לפנות לעו"ד אשר ייעץ לך קונקרטית למקרה שלך. בברכה, יהודה אוסטרוטמצקי, עו"ד

למעלה