חוצפה ישראלית..

חוצפה ישראלית..

קורה לכם שכל מיני מכרים זורקים לכם הערות כמו איך זה שאתם לא נשואים ובכלל מחטטים בחיים. איכשהו בגלל שזה נושא רגיש אצלי אז במקום לענות אני נחנקת ומרגישה שוב כמו יצור חריג. איך אתם מרגישים בסיטואציות כאלו

tull383

New member
נדיר

אני חושבת שאני משדרת משהו מחוייך אך גם מאוד מרוחק של "אל תדברו איתי על דברים אישיים".

מצד שני כפי שכתבתי בהודעה אחרת שלי אני מאוד מתרחקת מסיטאוציות שיכולות לגרום לי להצטרך להגיב או לדבר על נושאים שלא בא לי לפתוח (שזה הכל)

אחד הדברים שהבנתי לאחרונה אבל לא הפנמתי עד הסוף, שזה לרוב בראש שלי
לרוב האנשים ממש לא אכפת להיכנס לדברים האלו
תשובות פשוטות לשאלות שאותי מחרידות יספקו את רוב המתעניינים ויסגרו את הנושא.

אוי

הלוואי שאני אלמד לשדר זאת!!!

אצלי זה ההפך
תמיד שיחה עם אדם זר מסתיימת ב

כבר למדתי הרבה על סקס כדי שיהיה לי איך לדבר איתם ולזרום

לדוגמא נהגי מינית ספיישל נראה לי אין להם חיי סקס המסכנים

אדם ממש נתן לי הרצאה שהעולם מבוסס על 3 דברים: כסף אוכל וסקס
ואז חחח התחיל לדבר איתי על סקס

{אני בחורה צנועה
שמתלבשת מאוד צנוע יחסית לציבור החילוני ,ככה שאל תגידו לי שהם מדברים איתי על סקס כי אני לבושה סקסי!
}

בקיצור התרגלתי לשיחות סקס

ברוכה הבאה לפורום

באמת אומרים לך משפטים כאלו?
חשבתי שהם נעלמו מהעולם

שיחדשו במשפט חדש חחח

כן וזה בא ממישהו שהיה איתי בצבא

הוא "רמז" שבחורה שאין לה חבר כלכך הרבה זמן ( הוא הכיר אותי שנה וחצי ) זה מעיד על בעיה.

המבט שלי גרם לו להיות בשקט

ותודה

ניר4819

New member
אספר משהו שקרה לי לפני איזה שנתיים

ומאד רלוונטי לעניין...

עליתי על אוטובוס, והייתה שם חברה של אמא שלי. החברה הכי טובה. פתאום היא ניגשת אלי, ואומרת: תדע לך שאמא שלך מאד מאוכזבת ממך.

זה היה כואב, כי מילא שאמא שלי תגיד לי דברים כאלו בפנים, והיא אומרת לפעמים, אבל לרכל עם החברות שלה? ממש נעלבתי באותו רגע.

או-הו...

המקרה הכי בוטה קרה לי לפני שנתיים, גבר זר מבוגר ששמע שאני בת 24 ועדיין רווקה עשה כזה פרצוץ מזועזע ומרחם שזה היה שווה אלף מילים. כמובן זה לא מנע ממנו לנדב עוד כמה מילים משלו על איך שבגיל הזה כבר אני אמורה להחליף חיתולים, תודה רבה.

בד"כ גם אני מאלו שמלכתחילה לא ימצאו את עצמן/ם בסביבה גסה ופולשנית, אז כשמצב כזה מגיע אני די חסרת אונים. קשה, קשה בישראל בקטעים האלה, ואם יורשה לי לומר, במיוחד לאלו באוכלוסיה שנולדו עם רחם.

אה, וחדשה פה
נראה אחלה מקום.

ניר4819

New member
ברוכה הבאה

תהני פה! בשבילי הפורום הזה, למרות שהוא נפתח רק עכשיו, השבוע ממש, הוא כבר כמו בית. אני מרגיש שמדברים פה בשפה שאני מבין, וכיף לחלוק עם אנשים שנמצאים באותו מצב כמוני.

את מוזמנת לספר על עצמך!

כן
בדומה למה שתיארת

ממבט של חצי שעה אני די מרגישה פה בנח (וזה ממש לא בא בקלות
)

תודה!

אני אשמח לומר בהקשר של עצמי כמה המקום הזה מבורך, כי מטבעו של חוסר הנסיון זה תהליך שעלול להעצים את עצמו. תסכול ובדידות הם לא בדיוק חיזוקים חיוביים...אז ממש מעודד להשתתף בקהילה שמדברת על זה וחולקת.

שני פרטים אישיים חשובים שבא לי לחלוק- כמעט אלרגית ברמה פיסית למאניקיות (כפי שהניק מרמז
), ומכורה קשה לטלווזיה פחות סטנדרטית.

Bluff called

סתם

אני מחבבת טלווזיה בריטית, במיוחד קומדיות עם רגישות ומרכיב סאטירי מסוים. למרבה האירוניה, דווקא הסדרה הקומית שאני הכי מתלהבת ממנה כרגע היא Pulling ובה יש נשים עם מלא נסיון מיני, ללא ספק.

במה אתה צופה מלבד אישמשוגע?

ברוכה הבאה :)

ואגב,
קראתי היום משהו, סוג של מעודד...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4345172,00.html
"מהסקר עולה גם כי 90% מהזוגות מתחתנים בגילאים שבין 25-34, ולמרות שנהוג לחשוב שהקריירה קודמת לכל - רק 11% התחתנו לאחרי גיל 35. אגב, חתונות בגילאים צעירים יותר, למשל 18-24, נעלמו כליל מהנוף הישראלי (1.5% מהנשאלים בלבד)."

למעלה