חוצפה שלהם? או שלי?
שלום רב.
נקראתי לתעסוקה מבצעית מתאריך 25.2.13 ועד לתאריך 21.3.13.
ע"פ חוקי צה"ל הגיעו לכל אחד מאיתנו שלושה ימי חופש, ואכן, כל חייל וחייל קיבל את ימי החופש (אני דאגתי לכך).
כיוון שהחודש המדובר היה רצוף אירועים עבורי, החלטתי ללכת לשניים מתוכם - כך, הייתי בחופש בתאריך 10.3.13 (24 שעות), ואת 48 השעות הנותרים לקחתי ביומיים האחרונים למילואים.
כך - בדיוק 72 שעות של ימי חופש מתוך המילואים.
התאריך היום הוא 30.4.13, בדיוק 40 ימים מאז שנסתיימה התעסוקה.
עדיין לא קבלתי את טופס 30/10 כך שעדיין לא קבלתי תשלום על חודש שלם בו לא עבדתי.
בנוסף, מבדיקה שעלתה מול הקישור התבשר לי ש48 השעות האחרונות, שלקחתי בהם את החופש שהגיע לי ע"פ פקודות מטכ"ל, מסומנות כ"בוטל", ולכן מורידים לי אותם מהטופס (שמתישהו יגיע).
כך יוצא שמבחינתם, עשיתי מילואים מה-25.2 ועד ה-19.3.
הקישור מצדיק את עצמו בטעות של דו"ח 1, ככל הנראה. אולם - אני עשיתי את כל הדו"ח 1 במשך כל התעסוקה, ובוודאות שסימנתי את עצמי כבחופש. השליש כנראה החליט לקצץ בימ"מ, ועל דעת עצמו ביטל לי אותם. כעת הכל מתעכב, התשלום, האישור (שהיה חשוב ללימודים, וכעת זה די חסר טעם).
אני לא מבין את זה. מדובר בימי החופש שלי, איך הם יכולים להוריד את זה? אם הייתי לוקח את הימים האלה באמצע התעסוקה - הם לא היו יורדים, אז הם הם מורידים אותם כי לקחתי אותם בסוף?
בנוסף, 40 יום מסיום התעסוקה ועדיין לא קבלתי כסף? איך אדם אמור להתקיים?
האם אני צודק? האם אכן מגיעים לי הימים שאני מדבר עליהם?
מה ניתן לעשות הלאה?
שלום רב.
נקראתי לתעסוקה מבצעית מתאריך 25.2.13 ועד לתאריך 21.3.13.
ע"פ חוקי צה"ל הגיעו לכל אחד מאיתנו שלושה ימי חופש, ואכן, כל חייל וחייל קיבל את ימי החופש (אני דאגתי לכך).
כיוון שהחודש המדובר היה רצוף אירועים עבורי, החלטתי ללכת לשניים מתוכם - כך, הייתי בחופש בתאריך 10.3.13 (24 שעות), ואת 48 השעות הנותרים לקחתי ביומיים האחרונים למילואים.
כך - בדיוק 72 שעות של ימי חופש מתוך המילואים.
התאריך היום הוא 30.4.13, בדיוק 40 ימים מאז שנסתיימה התעסוקה.
עדיין לא קבלתי את טופס 30/10 כך שעדיין לא קבלתי תשלום על חודש שלם בו לא עבדתי.
בנוסף, מבדיקה שעלתה מול הקישור התבשר לי ש48 השעות האחרונות, שלקחתי בהם את החופש שהגיע לי ע"פ פקודות מטכ"ל, מסומנות כ"בוטל", ולכן מורידים לי אותם מהטופס (שמתישהו יגיע).
כך יוצא שמבחינתם, עשיתי מילואים מה-25.2 ועד ה-19.3.
הקישור מצדיק את עצמו בטעות של דו"ח 1, ככל הנראה. אולם - אני עשיתי את כל הדו"ח 1 במשך כל התעסוקה, ובוודאות שסימנתי את עצמי כבחופש. השליש כנראה החליט לקצץ בימ"מ, ועל דעת עצמו ביטל לי אותם. כעת הכל מתעכב, התשלום, האישור (שהיה חשוב ללימודים, וכעת זה די חסר טעם).
אני לא מבין את זה. מדובר בימי החופש שלי, איך הם יכולים להוריד את זה? אם הייתי לוקח את הימים האלה באמצע התעסוקה - הם לא היו יורדים, אז הם הם מורידים אותם כי לקחתי אותם בסוף?
בנוסף, 40 יום מסיום התעסוקה ועדיין לא קבלתי כסף? איך אדם אמור להתקיים?
האם אני צודק? האם אכן מגיעים לי הימים שאני מדבר עליהם?
מה ניתן לעשות הלאה?