חוצפה של גן

smailie

New member
חוצפה של גן

מישהו ברשות המקומית צריך להבין שרעשנוּת באוזניים או תזזיתיוּת שמפריעה לגננות עדיין אינן סיבות להשעות ילדים מהגן. מה הילדים כבר עשו? משהו פלילי בטח :) מקרה שהיה.

akavishon

New member
תראה, אתה רואה פה רק צד אחד של המקרה

(ושלא תחשוב שאני מצדיק את זה), קשה לבא בטענות מול הגננת בלי לשמוע את מה שלה יש לומר. צודקת הפסיכולוגית שטוענת שזה למעשה עונש להורה ולא לילד, אבל יכול להיות שגם להורה מגיע עונש. אני מאוד נזהר בדבריי, כי אני לא מכיר את פרטי המקרה, למעט הכתבה (שמריחה אינטרסנטית - עשו משהוא רע לילד שלי - בא נלך לתקשורת). יש הרבה תחלואים למערכת החינוך, אבל אחד הדברים שאותי הכי מכעיסים, זה א. חוסר הגיבוי של ההורים למערכת החינוך. ב. צייפיה של ההורים שמערכת החינוך תפתור להורים את כל בעיות המשמעת וההתנהגות של הילדים שלהם. מהרגע שהילד בן, כל מה שהוא עושה זאת בעיה של הגננת. לפעמים, נופלים על גננות מעולות, שיודעות לשים לילדים גבולות ולחנך אותם (כמו שיש לנו השנה) ולפעמים, יש גננות (בעיקר צעירות וחסרות נסיון) שלא יודעות להציב גבולות, פוחדות ממהורים, ונותנות לילדים לעשות מה שהם רוצים (כמו הגננת שהיתה לנו שנה שעברה). לפי מה שכתוב בכתבה מדובר על ילדים שמכים, זורקים חפצים ובורחים מהגן (שוב, אני לא יודע מה באמת הולך שם). אז אני לא בטוח שהבעיה שם היא אכן תזזתיות ורעשנות.

Master Stav

New member
מקרה עצוב .....

הוא נבדק בימים אלו ואני מקווה להיות נושא בשורה ... להרחיק ילדים בגילאים האלו ניראה לי סוג של שבירת מוסכמות וחציית גבולות אמיתית במיוחד לכיוון החוסר נכונות לעשוןת מעשה ולהיות מחנכ/ת אך מאחר ואין אני בקי בכל הפרטים כאמור הדבר בבדיקה כרגע .... אני ממתין.

למעלה