חוצפה...!!!!!

חוצפה...!!!!!../images/Emo46.gif

אני חושבת שיש פה את "משטרת הבלוגים" שלקחה את התפקיד שלה קצת יותר ברצינות....נכנסתי לחדר של"סתם אחד היחיד" ששם אין סקס וגם לא מעודדים סקס....ניהלנו שיחה ואז המילה סקס עלתה...ואני אמרתי עוד משהו שלא קשור לסקס והשוטר מ"ס 5 שנכנס קישר את זה לעידוד לסקס וזרק אותי וועוד מישהו מהחדר בלי סיבה בכלל ובלי לשאול או להזהיר לפני..לדעתי זאת חוצפה באיזה זכות הוא מעיף אותנו בכלל על דבר שלא עשינו?...וגם אם כן ניהלנו שיחה על סקס...מה גם על זה אי אפשר לדבר כאילו לקחתם גם את חופש הדיבור מאיתנו? להתפשט ולעשות סקס בשעות האלה או קיי זה מובן אבל גם שיחה על זה אי אפשר? לדעתי זה היה ממש מיותר וסתם כדי להפגין איזשהי שליטה!

כן כן אני איתה... פשוט אכזבהההה

עם כל הכבוד ויש כבוד אני חושב ש... השוטרים פה חייבים להפסיק לשחק אותה גנגסטרים. שוטר מס' 5 שלכם נכנס לחדר ומעיף לי אנשים סתם ? ועל מה בדיוק ? על זה שאנשים שאני מכיר פה כבר חצי שנה זרקו את המילה "סקס" בלי קשר לעירום שלי או כל דבר אחר, בינתיים אני חושב שאני בין היחידים בכל הבלוג שעוד לא התפשטו, לא עודדתי עירום בחדרים אחרים וכו'... אז להבא שוטרים שימו לב לפני שאתם מעיפים, השוטר הזה יכל לשאול אם הכל בסדר, או אם זה מפריע לי שמישהו זרק את המילה "סקס" והוא לא חייב להעיף סתם. אז... לכל המנהלים הבכירים בצ'אט אני יודע שיש לכם מגמה חדשה של גיוס שומרים חדשים ("שוטרים"), אבל שימו לב למי אתם נותנים את התפקיד... כנראה שלא כולם מתאימים או שפשוט תסבירו להם את התקנון קצת יותר טוב ושיהיה לכם יום טוב

ו.....אפרופווווו (../images/Emo3.gif)

ראשית מההה מה זה כאן אני סתם שלחתי לאיזה שוטר אחד בפרטי אודליה ? חחחח ומה הוא עשה לי
התגובה שלו היית מה בעיה חחחח סרבק מה זה מה בעיה חחחח עד שאני מנסה לדבר יפה (אתה רואההה אדון אייללללללללל
) ואח"כ זרק אותי סתם חחחחח בנוסףףףף על כך (דיי אני מושפע משיעורי הבעה כתיבת טקסט חחח) משה שלי
צודק קודם כל הוא שומר בחדר וזה תוכנית ריאליטיוי שלו לא
אז הוא יכול להעיף לבד
מתי שהוא רוצה אתם רק אחראים עליו שהוא לא יעשה סקס מתחת לשעה 10 בלילה
~+*+*~גומי
גם~*+*+~

משטרת הבלוגים צריכה לרסן את עצמה

משטרת הבלוגים חייבת לרסן את עצמה....לא ללחוץ על ההדק בצורה מהירה.... כאשר אנשים נזרקים מהחדר הם נפגעים....לעיתים הסיבה איננה מספקת...בסוף לא יישארו אנשים כדי להעיף......יישארו חדרים עם 4-5 אנשים בחדר..... ברגע שיהיו עוד בלוגים דומים=יתחילו לבקש מאנשים לחזור.....אנשים בעלי מצלמה שרוצים לדבר עם קרובים או חברים יכולים לבצע זאת ב"נטמיטינג" או כל צאט פרטי-"מסנגר" ואחרים.....ברגע שמישהו נחשף לציבור הוא חייב לדעת לקבל ביקורות, ירידות, שטויות, צעקות, ועוד.....ברגע שמשתיקים וזורקים אנשים=זה מוציא את כל הכיף.....תארו לכם משחק כדורגל....אלפי אנשים צועקים "השופט בן זונה...".....האם מעיפים אלפי אנשים מהמגרש ? אלפי אנשים צועקים במגרש ויורדים על השחקנים, על המאמן, על השופט....זה חלק מההנאה במשחק כדורגל....ברגע שיסתמו פיות ויוציאו אנשים מהמגרש=מגרשים ישארו ריקים.....אנשי police של הבלוג לא מבינים שהם יורים לעצמם ברגל...כאשר בחורה צעירה מופיעה ומדברת=הרי טבעי שהגברים יעודדו אותה להתפשט...זה טבעי... מה-אנחנו "הומואים" ?....?.....זה טבעי לצעוק שתתפשט, שתראה משהו....ברגע שמעיפים אותנו מהחדר=החדר יהיה בסוף משעמם....האם תפוז רוצה חדר "עייף" ??? חדר "משעמם"??? חדר של "האנשים היפים"? שמדברים רק על דברים יפים בלבד ? אם החדר יהיה "שקט"=גולשים לא ישארו שם יותר מדקה או שתיים....ויברחו למקומות אחרים....למי ששם לב=לחדרים בעמודים 3, או 4, או 5, או 6, כמעט ולא מגיעים גולשים.... למה ? כי זה חדר "משעמם" וחדר "עייף"...עם 2-3 גולשים בלבד...אז אם police של תפוז ימשיכו להעיף אנשים בסיטונות=בסוף כל החדרים יישארו "משעממים", וחדרים "עייפים"....ואז הריקושטים יחזרו כמו בומרנג לתפוז.....יהיו חדרים עם 4-5 גולשים....שהם בדרך כלל ה"חברים" של בעל החדר.....ומה שיישאר זה רק הגלישה בערב לחדרי הסקס...שזה במילא מלא כל לילה...... אז לתשומת לב כל מי שחושב כמוני=להגיב....כך שבמשך היום לא תהיה העפה מאסיבית של גולשים מחדרים....כמו במשחק כדורגל....לא זורקים אלפי אנשים מהמגרש בגלל שצעקו לשופט או לשחקנים....כי בסוף זה יהפוך לאתר משעמם במשך היום....ורק בלילה יתעורר לחיים בגלל הסקס....אז גולשים מוזמנים להגיב ולחוות דיעה....כי במשך היום ממשיך להיות משעמם....בגלל שלא נותנים לגולשים להתבטא....בגלל "אצבע קלה על ההדק" של מה שמכונה police.......וכדאי שמדיניות חופש הביטוי תהיה אכן "חופשית" יותר.....כדי שבמשך היום יהיו 600 גולשים לחדר....גם בלי סקס....(אבל עם התבטאות חופשית) ולא להגיע למצב שחדר שיש לו 40-50 גולשים כבר מגיע לראש רשימת השידורים ! ! !....וגם מחדר זה ממשיכים להעיף אנשים......כך שבסוף הוא מגיע ל20-30 גולשים ופחות....ויורד למקום נמוך יותר.....אני לא יודע אם לבכות או לצחוק....אבל תפוז יורים לעצמם ברגל.....זה מזכיר את משפט "קפקא"....ואני מקווה שמה שכתבתי כאן יתפרסם....ולא יסתמו לי את הפה...... שפן של הצאט 31.1.2004

ענן36

New member
צודקת לחלוטין

היו גם מקרים שישבו בלבוש שלדעת ה"שוטר" לא היה צנוע. אז מה??? הוא קובע אופנות??? אסור לשבת בחולצה שהיא כמו חזיה של בגד ים??? מי הוא שיקבע? סקס ועירום - מקובל שלא צריך להיות בשעות שלפני 22:00. אבל לגבי סגנון לבוש?? מה הוא?? מורה מפוטר ומתוסכל???

eli1981

New member
שוטרים בכחול

גם אני הייתי קורבן לשוטר מס' # (המספר מצוי במערכת) אשר העיף אותי ללא שום אבחנה, לאחר שאמרתי משהו *נגד* מישהו שדיבר בגסות. לפי דעתי המשטרה ככלל צריכה להוריד קצת את היד מההדק לטובת כולנו!

אם כך כולם הבחינו בתופעה החדשה

של העפת אנשים ללא סיבה מיוחדת מן הצ'אט ע"י השוטרים מה שאומר... מנהלים יקרים שימו לב לבחורים החדשים שעלו על המדים בסך הכל כולם רוצים להנות פה עד כמה שאפשר המשך יום מהנה

עד שיירגעו העניינים

לדעתי מה שקרה היה שנוצרה השתוללות ברשת של אנשים שקיללו,העליבו ודיברו המון שטויות. להנהלת הרשת הגיעו המון תלונות והם התחילו להיות יותר נוקשים. טוב שתהיה קצת השגחה על הצורה שבה מתנהלים העניינים. אם מישהו רוצה לנבל את הפה, או לעודד אנשים אחרים לעשות שטויות- זכותו לעשות זאת באופן פרטי, אך אי אפשר לתת לאנשים להשתולל ברשת כאוות נפשם. טוב שיש מישהו שמרגיע , ומכוון את מה שקורה.

עד שיירגעו העניינים

לדעתי מה שקרה היה שנוצרה השתוללות ברשת של אנשים שקיללו,העליבו ודיברו המון שטויות. להנהלת הרשת הגיעו המון תלונות והם התחילו להיות יותר נוקשים. טוב שתהיה קצת השגחה על הצורה שבה מתנהלים העניינים. אם מישהו רוצה לנבל את הפה, או לעודד אנשים אחרים לעשות שטויות- זכותו לעשות זאת באופן פרטי, אך אי אפשר לתת לאנשים להשתולל ברשת כאוות נפשם. טוב שיש מישהו שמרגיע , ומכוון את מה שקורה.

חח למה ירדנו למטה חחחח ../images/Emo3.gif

איזה מהר ההודעה ירדה למטה אופססס לא משנה הינה היא כבר למעלה חיחיחיחחי
~+*+*~גומי
גם~*+*+~

למעלה