חוצפה

DIRRTY

New member
חוצפה../images/Emo70.gif

קלטו ראש 1 הכין כמה כתבות מזויפות על כריסטינה אגילרה שלחתי להם מייל למה הם מסלפים עובדות ומשקרים ולמה הם לא כותבים למשל על הקרן שאנסטסיה יסדה צ'מעו מה הם כתבו לי "בנוגע לאנסטסיה - היא לא הכי מעניינת" המכתב כולו תגובה הולמת: קודם כל להירגע, העצבנות הזאת עוד עלולה לעלות לך בבריאות. שנית, בעניין רמת הכתיבה הנמוכה - אנחנו כותבים לילדים, לא למבוגרים. לכן הרמה פשוטה יותר. אין בכך שום פסול. בינתיים, שגיאות הכתיב נמצאו אצלך. ובנוגע לטענתך המרכזית: השקרים - המידע הזה נלקח מאתרים / עיתונים מחו"ל. זה לא שאנחנו ממציאים אותם. מוטב שתפנה את כעסך לגורמים האלה. נכון, לפעמים מנפחים בשביל הדרמטיות, אבל זה רק מתבטא בסגנון הכתיבה. אנחנו לא מסלפים עובדות. ואין ספק שמה שהכי מעניין את הקוראים זה שערוריות / רכילות. אם הדבר פגע בך אישית, אנחנו מתנצלים. זאת לא הייתה הכוונה. המטרה היא לעניין את הקוראים שלנו, ותודה שלמרות שהתעצבנת - התעניינת. בנוגע לאנסטסיה - היא לא הכי מעניינת. נ.ב אם היית מנסח את מכתבך בצורה קצת יותר מתורבתת ופחות מתלהמת, הייתה תשובתנו בעלת נימה שונה. תודה.

SivAn 4u

New member
אני עדיין בשוקקקקקקקקק../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מה כבר כתבת להם דויד?!

DIRRTY

New member
קבלי ואני מקווה שגם מעריצים של מריה

קארי קוראים את זה לראש 1 שלום אני פשוט חייב לומר לכם את זה בפרצוף אתם שקרנים! אתם מוסיפים כתבות שקריות ואף משנים דברים במצח נחושה כגון הכתבה על כריסטינה אגילרה שהיא צעקה על מלצר של חומר שלא מתקלה שקר! אני מעריץ מספר 1 של כריסטינה ומנהל את האתר עולמה של כריסטינה אגילרה ואני יודע כל פיפס שהיא עושה וזה שקר ולגבי כך שכריסטינה רוצה לתבוע את קלי לקארקסון מהכתבה של הגליון האחרון קודם כל היא לא רוצה לתבוע והיא שמחה שזה להיט כריסטינה אמרה שהיא זועמת על המפיקים שמכרו לקלי ללא רשותה אך אוהבת את הביצוא של קלי וזה אמור להביא השורה הבא "תמיד כייף לראות את כריסטינה אגילרה כועסת"? פשוט רועה לב וכמובן הדריכות שלכם על זמרים וזמרות כגון מריה קארי בעבר הייתי מעריץ קטן שלה והייתי חבר בפורום שלה בתפוז כל חברי הפורום הפסיקו לקנות את הגליון בשל החוצפה שלכם וגועל נפש שאתם כותבים עליה "דיווה נדחפת" למשל עכשו אתם יכולים לדעת שגם אני הפסקתי לקנות את הגליון שלכם אתם כזה עסוקים בלחפש עד כמה זמרים וזמרות הם חבורת פושטקים מלוכלכים למה לא כתבתם על על הקרן שייסדה אנסטסיה למען נשים חולות סרטן? כי אין בזה משהו רע? כי הדבר בא מטוב לב? כנראה שכן רמת הכתיבה שלכם נמוכה וחסרת בושה אני יודע שלפעמים צריך קצת ללכלך כדי למכור את העיתונים אבל אתם ירדת מתחת לכל ביקורת נסו לכתוב משהו יורת ענייני חוץ מירידות ושטויות חסרות בושה נסו לחשוב על מה שאמרתי ולתת תגובה הולמת ביי

SivAn 4u

New member
אההההה... הבנתי

בגלל זה הם ענו לך ככה.. יש לך נימה.... דיי זועמת במכתב.... אבל אני לא מצדיקה אותם.. מה אני יכולה להגיד...? מממ.. יהיה טוב.. חח
דוויד.. אל תתיחס בכל אופן... יש לך את זכות הביטוי לא!? (כן)

DIRRTY

New member
זה כבר מגיע לאיזור של חוצפה

תכנסי לפורום מריה קארי הם זועמים על העיתון כל פעם מחדש

Fighter Angel

New member
אני בשוק טוטאלי!!

דויד מה כבר רשמתה הם עד כדי כך עצבניים וענו ככה???

NoWords

New member
האמת...

שאני לא כל כך בהלם מראש 1. הם חיקוי של מעריב לנוער וצוות הכתבים שלהם ממש על הפנים. אני מצאתי פעם באיזה גיליון 2 טעויות כתיב ובגליון אחר מצאתי טעות בתשובה שלהם! מישהי שאלה אותם משהו בקשר למורדים והם ענו לה תשובה ממש לא נכונה. וחבל סתם להטעות קוראים. אני קניתי כמה פעמים ואחרי כל הבול
שהם כותבים שם אני לא קונה... עכשיו דוד רק חיזק אותי לא להתפתות לקנות כי הם לא שווים ת'כסף של המדינה
באמת לא יפה להמציא דברים, עיתון בעל רמה לא עושה כזה דבר. כמובן שמנפחים חדשות ושמועות אבל לא ממציאים דברים! גררררררררררר
(הוצאתי את זעמי)

NoWords

New member
להתפטות או להתפתות../images/Emo35.gif איך כותבים../images/Emo35.gif

...

שורש הנו שלוש אותיות (אלא אם הוא שורש מרובע) שאותו מטים למילים שונות. פיתוי הוא אינו שורש אלא הטייה של השורש- פתי\ה (גזרת נל"י\ה). לא כתבתי את זה כדיי לעצבן או להתנשא.. סתם לידע כללי.. מורידים על זה מלא נקודות בבגרות. פויה לשון.

NoWords

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

וואלה אחי צודק! לודעת התבלבלתי... התכוונתי שזה בא מהמילה פיתוי אבל יאללה סתם הסתבכתי עם זה...

love amor

New member
בדיוק מה שNoWords כתבה

ראש 1 ומעריב לנוער 2 אותו חרא! וממעריב אני מכירה כמה כתבים והם פשוט כל כך סתומים ומגעילים (נזכרתי כמה אני שונאת אותם..) תמיד הם משנים את העובדות בכתבות שלהם ורושמים סתם שטויות..

shmezz

New member
לחברי פורומו הנכבד של דירטי הנעל...

סתם חמודי....דרטי סיפר לנו על התופעה המטרידה ו....באנו לראות... אמממממממ...ראסמי
ים
אעלק לא הכי מעניינת..... חוצפנים
דירטי U
I
וסליחה...אבל אני חייבת... |אייקון ל דירטי הנעל|

Torn

New member
חחח איזה מוזר לראות אותך בכחול../images/Emo70.gif

נעל לדעתי אתה צריך לתבוע אותם, שיספקו לך הספקה שנתית של נעלים
.

DIRRTY

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כסמעק שתיתי תוך כדי קראית ההודעה שלך והשפרצתי הכל פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

jt7785

New member
בדוגרי

המכתב שלך לא עד כדי כך זועם... הם הגזימו לחלוטין. טוב, לא שמעתם את זה ממני כן, אבל אני הולך לקחת פח נפט וגפרורים ולבקר אצלהם.. לא מדברים ככה אל דיררטי חבר'שלי.

למעלה