חוצפה..

חוצפה..

אתמול בלילה שמעתי את הפרסומת ברדיו "ישראלי אמיתי לא משתמט" ואני חייב לומר-זה ממש חוצפה! מה אם אלו שלא יכולים להתגייס?הם לא ישראלים? מה אם אלו שהצבא לא מוכן לקחת אותם?הם לא ישראלים?! ועוד הקריין אמר מדינה ישראל מאחורי כל חייל ותתמוך בו ממש חוצפה

Super Alonit

New member
אני מניחה שבהשתמטות הם לא מתכוונים

לאנשים שהצבא אישר להם לא לשרת בגלל מגבלות כלשהן, אלא לאנשים שבחרו לא לשרת למרות שאין להם אף מגבלה שמונעת מהם לשרת.

חוצפה של מי בדיוק ?

מי שאינו מתאים לצבא חייב לשאת בנטל. יכול לעשות שירות לאומי במקום או שירות אזרחי (שכבר הוקם). לא יתכן שיהיו אזרחים שיתרמו למדינה והאחרים יהיו פרזיטים בתואנות שונות. אתה צודק. חוצפה מכל אלה שמעזים להרים ראש ולומר אני משתמט. מקווה שבטיפול הנכון בעזרת חקיקה ,ובעזרת אנשים טובים יקשו על חיי המשתמטים כך שכל ישראלי ישא בנטל.

lgmtk

New member
מה זאת אומרת פרזיטים? מה, הם אוכלים

ישר מהצלחת שלך ולוקחים לך כסף? אני מדבר פה על אלה שלא עשו שירות בכלל. הם מקבלים בדיוק או בולשיט כמוך, משלמים אותם מיסים וברוב המקרים החיים שלהם די בזבל, אז אל תגידי שהם פרזיטים. גם מתוך 7 מיליון איש הם ממש לא הרבה, אז חלאס עם הגישה הזו. אני כמובן, ההפך מכמה אנשים ברחבי תפוז שקשורים לעניין ההשתמטות המפגר, לא עושה פה הכללות אלא מדבר בכלליות.

בפירוש פרזיטים

כל אדם יכול לתרום בין אם הוא עני או עשיר.צריך שיהיה שיויון. מדוע אלו שאינם מתגייסים יצאו ללמוד או לעבוד 3 שנים לפני חייל שמשרת ? השתמטות - מפגר ? ממש לא ברור. אבל לחלק מאוד לא נוח שסוף סוף יש הרבה גורמים שיוצאים במאבק במשתמטים.

מומלץ לך לקרוא את

ההודעות האחרות שלי. אני בעד הכבדת נטל המיסים על משתמטים ! יש לאלץ אותם לצאת לעבודות יזומות מטעם המדינה בחוק ! איש איש ויכולותיו. הם יכולים לקטוף תפוחים בקיבוץ אל-רום או להסיע קשישים לדיאליזה בבתי חולים או לחלק מזון או נפט לנזקקים, בדיוק כפי שעשינו בתיכון. לא יעלה על הדעת שאני עושה כבר 24 שנים מילואים + 3 שנים שרות בצבא והם מתחמקים. בסה"כ הצבא היווה את התקופה היפה ביותר בחיים. למרות ששהיתי כמעט שנה בלבנון ב-דאמור, באנצאר ובג'זין (בשנים 1982 - 1983) גם משם אספתי חוויות לכל החיים - במיוחד חברים טובים לשנים רבות ! להיות בצבא זה בפירוש כיף ! 1095 ימים נהדרים שלא ישובו עוד לצערי !!!

הפוך ידיד , הפוך

אם הצבא לא היה מגייס אנשים שלא תורמים לו , היה לו הרבה יותר כסף לשלם למי שכן תורם ואתה היית מקבל משכורת ראויה במקום ב700 שקל תמורת חודש של סיכון חיים בלבנון.

EmGee

New member
אני ראיתי חיילת על כיסא גלגלים

חייל עם תסמונת טוראט, סכרת דרגה ב, גמול מהרואין (שזה מצב סיכון רציני), יתומים, צליאק ועוד שלל בעיות. כל מי שיש לו שתי ידיים ושתי רגליים יכול לתרום לצבא.

לא חוצפה כי אם טפשות

לא מבינים שזה שהם יציגו סיטואציות מסויימות כאילו הן המציאות, לא יהפוך אותן באמת להיות המציאות. דומה למי שמעיף לצד את הראי לאחר שהוא מגלה את השתקפותו ורואה כי לא טוב...

למעלה