חוצפה!

לי1000

New member
חוצפה!

פשוט חוצפה!דיברתי עם ילד אחד באיסיקיו הוא שאל אותי איזו מוזיקה אני אוהבת אמרתי לא שאני אוהבת ראפ(בעיקר את אמינם!) היפ הופ(את כוולם!) רוק(בעיקר אבריל!) לטינית(ג´ניפר בנשמהה!)ומוזיקת מועדונים...... אז הוא שאל אותי מה את אוהבת מוזיקה של פריקים?את פריקית?איפה יש לך עגילים? וכל מיני שטויות כאלה מה עם אני אוהבת מוזיקה כזאת אני חייבת להיות פריקית?מה הקשר?

פחחחחחחחחח

איזה ילד שרוט!! בונא את אוהבת מלא סוגי מוזיקה וממש לא של פריקים כאילו... ג´ניפר לופז? אבריל?? נילד פשוט...אממ...מה המילה הזאת שוב....אה כן שרוט ומושפל (נקרעתי מ"איפה יש לך עגילים) אוי..קורע!!

mandy

New member
אני גם

אוהבת את אבריל וגם את ג´ניפר וגם את בקסטריט ועוד המון סוגי מוזיקה... לא חייבים להדביק סטראוטיפים לאנשים לפי סוג המוזיקה שהם שומעים! MTV זה ערוץ מגוון וככה גם אני...

תמיד יהיו כאלה...

ששופטים אנשים לפי סוג המוזיקה שהם שומעים... אבל רק שתדעו, לי אישית לא אכפת שיחשבו שאני ככה וככה בגלל שאני שומעת לדוגמא את אמינם... אצלינו לא ממש שומעים אותו... מה שחשוב זה שאתם תשמעו את מה שאתם אוהבים ולא לשמוע מוזיקה שאתם לא אוהבים בשביל שלא ירדו עליכם או משו כזה...!

mandy

New member
למה לא?

נכון, בזמן האחרון יש יותר מידי שירי רוק אבל חוץ מזה....?

MooN aka asdfgh

New member
למה לא?!?!?!

המושג "לחרוש על שיר" נשמע לך מוכר??? הם לוקחים את האנשים הכי ממוסחרים מכל סגנון מוסיקה (נלי וג´ה רול בראפ, סיטה ואווריל ברוק, וכו´...) והופכים אותם לאלילים!!! אני חייב לנפץ פה כמה מיתוסים: נלי הוא לא ראפר!!! ומי שאומר שכן סתם משלה את עצמו!!! נלי הוא זמר פופ לא פחות מבריטני ספירס!!! בגלל זה אני אומר שהערוץ הזה לא מגוון...

MooN aka asdfgh

New member
צודק-זכר!

למעלה