חוצפה!

gargamich

New member
חוצפה!

יש כאן מאמר על זה שנרגילה פחות מסוכנת!!!!!!! זה בושה. בגלל האנשים הלא מקצועיים ביותר שכתבו את זה, נוצרת דעה שנרגילה פחות מסוכנת!!! אני הייתי בהרצאות של פרופסורים מומחים בנושא!!!!!!!! אתם ממש טיפשים אם אתם מאמינים לזה!!! בנרגילה אותן הסכנות כמו בסיגריות או במקטרת, רק כאשר מעשנים אותה בחבורה, גוברות גם הסכנות לדלקות באיזור הפה או לסרטן החיך! לא מובן???

gilsasson

New member
פרופסורים ומומחים בנושא

הכל תלוי מי משלם לפרופסורים ולמומחים האלה. אם זה משרד הבריאות או משרד החינוך אז זה מובן מאליו. הכל תלוי מי יממן את ההבדיקות. אם אני הייתי מזמין את הפרופסורים האלה אז התוצאות היו מדברות אחרת. אגב - כתבה חדשה תצא בנושא הזה בעוד כשבוע בערך באתר אבוללה. היא תקרא "השחרת הריאות". מומלץ מאד לך ולכולם לקרוא אותה.

gargamich

New member
כן

אבל מי שמבין בבריאות זה משרד הבריאות ולא אתה... או שאתה רומז שמשחדים חוקרים במשרד הבריאות כדי שיכתבו ויוכיחו שקרים??? (עם דגש על המילה הוכיחו- אתה אולי לא קרוב לנושא אבל מביני דבר במדע ורפואה יכולים לדעת כי הוכחות אלו הן הוכחות אמיתיות לכל דבר!!!)

gilsasson

New member
שמענו על משרד הבריאות שמפרסם

דברים בלי לבדוק כלל! משרד הבריאות מסתמך על מאמרים באינטרנט ולא מתבייש להודות בזה! שום ניסוי לא נעשה!

gilsasson

New member
הנה ההוכחה

כל מה שהם כותבים כאן, כולל המצגת שלהם מסתמך על מקורות שלא בארץ! כנס/י לאתר הזה ותראה את המקורות שלהם. למטה למטה: מרכז האנרגיה האטומי, מינסיק 1993. (נבדק לפני יותר מ-10 שנים ולא בארץ). מחקרים מביירות. (אני לא מציע להסתמך על בדיקות מארצות ערב). מקורות שונים באינטרנט.(למה לא תעשו מבדקים משלכם?)

gargamich

New member
היי שאלה

חחחח הצחיק אותי כתבת לא להסתמך על מדינות ערב????? איפה מייצרים את הטבק בסין? בסעודיה והאיזור! אתה בטח יודע!!!!!!!!!!!

gilsasson

New member
מדינת ערב אמנם מייצרת את הטבק

אבל יש להבדיק בין נציגות ישראלית. לחברת נח'לה יש נציגות רשמית בישראל והיא עובדת תחת פיקוח ישראלי קפדני. כל טבק חוקי של נח'לה שמגיע לארץ עובד את הבדיקות האלה. לעומת זאת ממצאים של מדינות ערב כמו הנתונים שהסתמכו עליהם לא עוברים שום בדיקה בארץ. ניתן לראות בדיוק לפי הכתבה שפרסמתי שמשרדי הממשלה בארץ לא עושים בדיקות מעצמם והם זורקים המון שטויות דרך מאמרים של קוראים ברשת. הערה: כמו שנאמר כאן אני מציע לכל מעשני הנרגילות לעשן רק טבק של חברת אל-נח'לה. ניתן לזהות את סמל החברה לפי עץ התמר. להלן תמונה של הסמל.

gargamich

New member
מי סיפר לך את זה?

המוכר שרצה שתקנה את זה? אם תשים לב על החבילות (אני לא קונה פשוט בדקתי ועשיתי ניסויים לכן היו בידיי חבילות), אין שום כיתוב ישראלי או חותמת שתאשר נציגות ישראלית. החבילות מיובאות ע"י נציגות ישראלית, אך מה שחשוב כאן הוא הייצור- ועל הייצור אין שום פיקוח, גם לא במפעל שם מייצרים אותו... ועוד משהו- גם לרמדיה הייתה נציגות ישראלית שבדקה...

gilsasson

New member
בטח שיש! ואני מדבר עפ הנציגות הזאת

פעם בחודש! שמם של הנציגים הרשמיים הם יוסי גול ואלון חן. הם יושבין במושב חגור ואתה יכול ללכת לשם מידי שבוע ולראות את תוצאות הבדיקות שלהם. אם היית יודע לקרוא ערבית אז יכלת לקרוא שהמוצרים של חברת נח'לה עברו במכס ועברו בדיקות.

gilsasson

New member
אז תהיה בטוח!

אם באת להטיף לנו נגד עישון אז תלך לפורום "גמילה מעישון". פה זה פורום לאנשים שאוהבים לעשן ונהנים מזה. אז חמודי, תחזור לטלנובלות שלך וביי ביי.

gargamich

New member
אני אגיד...

מה שאני רוצה איפה שאני רוצה! ואני חושב שלאנשים כאן צריך להזכיר בקביעות שמה שהם "אוהבים" זה להרוג את עצמם... חברים- מי שרוצה להתאבד- חבל על הכסף שבעישון... שיקפוץ מהגג וזהו!

gilsasson

New member
ואתה חושב שמשהו בכלל יתייחס אליך??

מרגע זה גם אני מפסיק להתייחס אליך. המשך חיים מאושרים.

gargamich

New member
אתה לא הכי מזיז לי!!!

ושיהיה גם לך המשך חיים נעים! למרות שמהרושם שקיבלתי, מהעישון נרגילה שלך, הם לא יהיו ארוכים! נקווה לטוב!!!!!!!! בייייייי מיייייייייייייייייייייך

למעלה