חוצפה!!!!!

smadarbi

New member
חוצפה!!!!!

לפני כשבוע, צעדתי לי בעליזות לסניף של צומת ספרים הקרוב ביותר לאזור מגורי על מנת לרכוש לעצמי סוף סוף אני הספרים היחידים בעברית של עולם הדיסק אשר אין לי בביתי הקט( אמנם קראתי אותם בעבר אך לא קניתי ) יצאתי מהחנות עם" אור מופלא" ואחיות הגורל" כשארנקי ריק יותר ב104 ש"ח ( כולל מע"מ) אך ליבי מלא בשמחה ושירים. קראתי את אור מופלא והתענגתי על המשפטים המצחיקים בספר. ואז, לפני 3 ימים פניתי לקרוא את אחית הגולר, הו עד כמה צחקתי , הו עד כמה נהנתי - ואז הגעתי לעמוד 258. רק כדי לגלות שאין עמוד 258. גם לא 259. היו שם שני עמודים לבנים ורויקים כאשר שני העמודים שבאו אחריהים היו 260+ 261 ,בעצבים רבים אמרתי" נו, טוב" והמשכתי לקרוא. עד שהגעתי לעמוד 262. אז זהו, שאין עמוד 262 וגם לא 263 . וגם לא 266 267 270 271 274 275 וכ וכו עד סוף הספר . איזה מעבצן!!!!מעצבו! מעצבן!!! אוף! מרוב עצבים אני לא מצליחה לאית!!!

Nico Tine

New member
לא נורא ../images/Emo13.gif

פשוט תלך לצומת ספרים עם הספר ותבקש שיחליפו. אה, וגם תבקש משהו על העוגמת נפש...אולי את מכשפות בחו"ל...

smadarbi

New member
תודה על ההגנה גדיל...

וגם יש לי כבר את מכשפות בחו"ל יש לי את הכל בעברית, אני לא מסתדרת עם האנגלית הבריטית הזו, אז אין לי מה לקחת פיצוי

Athaclena

New member
תקחי בכל זאת...

ותביאי למישהו למתנת יומולדת! אני נורא מעריכה כשמביאים לי ספרים...

Maladict

New member
רמז דק ביותר

בעובי של פיל בפיתה עם חומוס צ'יפס סלט.

Athaclena

New member
האמת? אתם טועים.

א. מה אני אעשה עם ספר בעברית? ב. יש לי את כל הספרים באנגלית חוץ מה-2 האחרונים. כמה מהם הגיעו כמתנות ליומולדת, סתם מחו"ל, ואפילו אחת לשחרור, ומאוד הערכתי את זה. ומלדיקט - מה עם תמונות?????

ויימס

New member
היומולדת שלי היה לפני 6 ימים.

עדיין לא קנו לי כלום, אבל זה בתהליכים...

ויימס

New member
הממ, באסה.

זה קרה לי פעם אבל לא עם ספר שקניתי. לפני שנתיים עשיתי קריאה מחדש של שער המוות, לקחתי את הספר השני מהספרייה, ורק כשהתחלתי לקרוא ראיתי שהיו בו- עמוד כן, עמוד לא, עמוד כן, עמוד לא. וזה עוד היה ליום כיפור. למרבה המזל הייתה לחברה שלי את כל הסדרה. התעודדי, לפחות את יכולה להחליף!

למעלה