חוצפה!

spoop

New member
חוצפה!

שתושבי גוש קטיף מבקשים בית ברמה שהייתה להם קודם(בקשה לגיטימית ביותר) אנשים אומרים שהם סחטנים וחוצפנים. אני לא מבינה אתכם! זה המינימום שמגיע להם על עוגמת הנפש! קחו לדוגמא את תושבי אלי סיני שמבקשים בית ליד הים כמו שהיה להם בעבר,אנשים אומרים להם שגם הם רוצים בית ליד הים,ויש אנשים עניים ובלה בלה בלה,תגידו לי-מה הקשר?!

the mnm factor

New member
את הבתים הם קיבלו חינם מהממשלה!

כשהממשלה רצתה לישב אנשים בהתנחלויות (בצורה טפשית למדי) הם נתנו את הבתים (הגדולים והיפים האלה) במכירים של לחם וחלב... ולפעמים גם בחינם רק כדי שאנשים יתיישבו... ואף אחד לא יגיד לי שזה לא נכון- כי זה ידוע. אז את הבתים ההם הם קיבלו בחינם... בלי כסף... ככה שהם לא הפסידו כלום.

spoop

New member
אבל זה מה שלקחו מהם

וזה מה שמגיע להם חזרה. לא סתם נתנו שם בתים בזול. רמז: אולי בגלל שכולם פחדו לגור שם?

the mnm factor

New member
פחדו לגור שם? אולי כי זה לא שטח

שלהם? ואולי יש בזה משהו שהיו צריכים לתת להם משהו יותר מהקראוילה... שיהיה לך ברור- אני ל-א מסנגר על הממשלה בעניין חלוקת הבתים... הם עשו שם עבודה גרועה ויש מתנחלים שבהחלט לא קיבלו את מה שמגיע להם.. וזה שמאלני קיצוני אומר לך. אבל לבקש ב-ד-י-ו-ק את מה שהיה להם זו חוצפה! כי הם ישבו שם בצורה לא חוקית בעליל... וגם קיבלו בתים בשקל וחצי. אבל אפשר היה לבוא לקראתם- זה כן.

spoop

New member
ועד משהו

את מזה עודדת אותי ללכת ליישב את הנגב או הגליל. מי יודע אולי אני אקבל בתים בזיל הזול,או אפילו בחינם. ויום אחד שכבר לא יצטרכו אותי,יזרקו אותי משם ואני אשאר חסרת כל. יאלה אני אורזת. הנגב here i come.

spoop

New member
בטח קשר!

מה זה צריך להביע שהמדינה מעודדת התיישבות ועושה הנחות על בתים,ואח"כ שהיא לא צריכה את התושבים האלה כבר היא זורקת אותם.

the mnm factor

New member
זו הטעות של הממשלות שהושיבו

את המתנחלים שם... וטעות של המתנחלים שהלכו להתיישב שם בידיעה שאלה שטחים שאולי יפונו- כי זה היה ידוע לכל מתנחל שהוא יושב באדמה לא שלו.

מה אתה מבלבל תמוח, מה שמקבלים זה תש

תשטח בזול. הבית את כולו(בערך 190 אלף דולר) אנחנו שילמנו. אני יודע את זה כי גם אני גר בישוב. כמו ששטח במקום שכולם רוצים(הרצליה פיתוח או כפר שמריהו) לא יעלה כמו באופקים ככה זה היה זול שם.

רולדההה

New member
עזבי חוצפה לא חוצפה, ../images/Emo98.gif

זה לא ריאלי. זה לא עניין של מגיע להם או לא, זה פשוט בלתי אפשרי. אין בתים ענקיים כאלה במחירים שפויים. אני מצטערת, אבל אין. זה המצב. והמדינה בהחלט לא צריכה לשלם שני מיליון דולר על בית של מאתיים וחמישים מטר רבוע לכל משפחה. אני חושבת שהמתנחלים יכולים לחיות יפה מאוד גם בדירה של מאה מטר בכל שכונה.

One Echoe

New member
חוצפה בהחלט.

רולדה: "זה לא ריאלי. זה לא עניין של מגיע להם או לא, זה פשוט בלתי אפשרי." המשפט הזה נאמר כ"כ הרבה במדינה שלנו, וגרם לנו הרבה אבל.

סתם לידע כללי

דברתי בערב החג עם חבר שלי מהגוש והוא אמר שהם עדיין במלון ב-ם זה כבר חודשיים שהם במלון ותאמנו לי שהם מעדיפים לא להיות שם ולא בחרטהוילה הם מעדיפים להיות בבית שהקראה בית ולא בשמות שיחשבו שזה בית

למעלה