חוצפנים ערוץ 33

shavitlavi

New member
חוצפנים ערוץ 33

הם חתכו באמצע תוכנית של אמריקן איידול!!!! ב י ז י ו ן!!!! פראייר מי שלא רואה בסטאר.

Fairywitch

New member
דוגמא מצויינת להודעה שאפשר לנצל"ש:)

ובכל מקרה- צודק 100%. וכל זה בשביל לעבור ל"ריח מנטה"...

אכן שערוריה! ../images/Emo46.gif

במיוחד שזה היה בדיוק לפני שריאן דיבר עם קונסטנטין! desecration! אמנם יש לי את זה על המחשב אבל עדיין...

shavitlavi

New member
שאלה

סליחה על הבורות. אני לא בדיוק שועל פורומים. מה זה לנצל"ש?

ניצול שרשור

כדי לא לפתוח שרשור חדש, כי אז זה דוחף שרשורים אחרים למטה וחבל...

darklighter

New member
נצל"ש-../images/Emo32.gif../images/Emo115.gif

קלטו אתר שווה http://www.otherway.co.il/?CampID=44&BannID=44_4&rightURL=OK אתם כותבים להם מה לעשות- אפשר בעברית או באנגלית והם עושים... ודרך אגב אם תרשמו SING או שירו ותראו מה עושים ישר סיימון יעלה לכם לראש

../images/Emo2.gifאוףףףף... ערוץ 33 הזה

אני רואה את הפרקים תמיד בערוץ 33- שמתעלל בתכנית ללא רחם. אתמול הוא קטע את התכנית באמצע (למרבה הזוועה), ועוד כשבו שר (אתמול היתה תכנית התוצאות). אז לא ראיתי מי עף בסוף. מתי יש את זה בסטאר וורלד? (או שכבר היה...)

shavitlavi

New member
תשובות+ספוילרים

בתוכנית הזו עפה נדיה אחרי שהביאה פיגוז של הופעה. סיימון אמר לה שאם היתה מופיעה ככה בערב הקודם היא לא הייתה בשלישיה התחתונה (מה שהיה מוזר בתוכנית זה שמתוך השלישיה דווקא סקוט נשלח ראשון אל הספה והתברר שבו ונדיה הם אלה שקיבלו את המס' הנמוך ביותר של קולות). תוכנית אחרי עף אנוואר (התוכנית הייתה ביום חמישי האחרון בסטאר) והתוכנית הבאה תהיה ביום רביעי הקרוב (27/4) ב-11:00 בערוץ סטאר וורלד (ש.ח ב- 15:00, 18:30, 21:30 וגם ב-06:00 בבוקר למחרת-יום חמישי) ביום חמישי ניפוי נוסף באותם שעות בסטאר (מנפים מ-6 ל-5 ). לערוץ 33 יש כתובת מייל שאפשר להתלונן דרכו והוא [email protected] אתם מוזמנים להפגיז אותם. חג שמח לכולם.

אכן

אכן, ביזיון!!! למי אפשר להתלונן? מתי יש בסטאר??? (לא ידעתי שיש שם בכלל פרקים מעודכנים)

ענת309

New member
התוכנית בסטאר

כל יום רביעי תוכנית ראשונה בשעה 11.00 ביום חמישי ב11 התוצאות.........

תודה

המממ... אני מקווה שהפרקים בסטאר לא יותר מתקדמים מאלה של ערוץ 33 באותו שבוע, שמעתי שמדברים על הטופ 6 ואני עדיין בטופ 8... (טוב, זה באשמת הערוץ שקטע את התכנית- לא ראיתי מי עף).

למעלה