חוקים לגבי דייט ראשון-יש או אין?

חוקים לגבי דייט ראשון-יש או אין?

האם בסוף כל דייט, אם הבחור מצא בעיני הבחורה צריכה לבוא הנשיקה או לא?

ChilD SouL

New member
הכל תלוי בזרימה.

הולך טוב ובא לך ואת רואה שגם הוא מכוון - סבבה. אם לא - אז לא. למה לעשות מכל דבר סרט
אלוהים.

כן....

ולא להיות פמיניסטים, גם אם הבחורה מצאה חן בעיני הבחור, המינימום זה נשיקה.. מבחינתי אם לא הייתה נשיקה סימן או שלא הייתה כימיה, או שזה גנון ולא מתאים.

../images/Emo207.gif HELP, טיפים לקראת דייט ראשון

שלום לכם, אז הרבה לא מעט ייסורים, מחשבות, אכילת סרטים, אכילת סושי, כנראה זה יגיע. אחרי קשר ארוך של כמעט שנתיים, יש לי דייט עם מישהי. אני יודע שיותר מדי טיפים וחוקים לא ממש עוזרים, וצריך יותר לזרום מאשר להריץ סרטים בראש, אבל בטוח יש עצות, אזהרות, למד מטעויות, טיפים שאני צריך לדעת, לא? אז אני אשמח לקבל כל פרט מידע, חיוני או לא חיוני. תודה רבה!! עמרי (אגב, יצאה גרסא שניה למדריך לסקס לגבר, אני יודע שזה ניצול שרשור לצרכי פרסום מגעילים, אבל, שיהיה)

בהצלחה!

תהיה טבעי ותזרום, אבל אל תשחרר יותר מדי כאילו אתם מכירים מגן חובה. ואל תצהיר בכלל על כוונותיך לגביה, גם אם התאהבת לגמרייייייי. הכי טוב להפגש בפאב :)

DanaLior

New member
נראה לי עניתי כבר פעם על משהו דומה..

בכל מקרה, לדעתי, בדייט הראשון פשוט מאוד תיתן לה לדבר.. אני לא אומרת לך לשתוק לגמרי אבל תן לה להוביל את השיחה..! זה לבנתיים מה שעולה לי לראש.. בכל זאת, יום לפני מתכונת בהיסטוריה =]

SuperKeren

New member
ואם את באמת כזאת?../images/Emo3.gif

פשוט צריך להיות עצמך, ואם יש חשק אז פשוט לממש אותו... זה שאת "קלה" או לא, לא ישפיע על הרגשות שלו.

למעלה