חוקי המשחק - כתבה שניה

Reshefgarcia

New member
חוקי המשחק - כתבה שניה

שלום לכולם... צר לי על העיכוב הרב...היו שבועיים מטורפים בעבודה... מצורפת הכתבה השניה בסדרה על חוקי הפוטבול... ועכשיו בקשה מי שיכול למצוא לי לינק,או תמונה או שיודע להשתמש בתוכנת ציור כלשהיא אני זקוק לתמונה בפורמט כלשהוא של מגרש פוטבול תיקני. תודה מראש!

Reshefgarcia

New member
שכחתי לציין...

כתמיד... תיקונים והוספות יתקבלו בברכה... אני רק בן אדם,ויכל להיות ששכחתי או לא שמתי לב,או שפירשתי לא נכון בקריאה את אחד החוקים... אם יש לכם מה להוסיף או להעיר... זה המקום...

תמהוני

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Ilya T

New member
הערות

ההארכה יכולה להסתיים לפני סוף ה-15 דקות, במידה ואחת הקבוצות מבקיעה TD, FG או Safety.
לא כתבת על 2-Minute warning

Reshefgarcia

New member
כן ולא...

צודק...שכחתי לציין את הפרט הבסיסי לגבי ההארכה...יש דברים שבגלל שהם כ"כ ברורים לי,אני שוכח לציין לעיתים... ולגבי ה 2 MINUTE WARNING למה את חושב שאני מתכוון כשכתוב "2 הדקות האחרונות בכל מחצית"... יש דברים שעדיף לא לנסות לתרגם כיוון שהם ישמעו מגוכחים... "אזהרת 2 הדקות" זה אחד מהדברים האלו...

Ilya T

New member
אבל לא כתבת את זה

בחלק שמתאר מתי יעצור שעון המשחק. מקווה שאתה לא כועס על הקטנוניות...

Yo-man

New member
תודה רשף, נכנס לספריית המאמרים ../images/Emo45.gif

הוספתי וערכתי מעט, אני מקווה שלא פגמתי. אם כן תודיע לי ואני אשנה מה שתגיד. תודה רבה על ההשקעה, וכל מי שרוצה גם להכניס איזה מאמר - אנא פנו אלי במסר כדי לא ליצור כפילויות, או שפשוט תכתבו ונראה מה מתאים. בשמחות...

למעלה