חוקי הפוקר....

sUp3r

New member
חוקי הפוקר....../images/Emo6.gif

טוב... מכירים את "החוקים" בבלייזר נכון??? מכירים חוקי מרפי נכון??? אז בואו נשרשר "חוקים" בפוקר, דברים קטנים ומעצבנים שקורים רק לכם.

sUp3r

New member
החוק הראשון!!!

- פוקט קינג מגיע יחד עם אס בפלופ... - קנטה (סטרייט) מהפלופ אף פעם לא מחזיקה. - וכשהיא כן תחזיק, הטרן ישלים אפשרות לצבע, והריבר ישלים זוג על הלוח. - מספר האנשים שאיבדו את המכנסיים כשה AK לא פגע להם בפלופ: 10,366,832

shitonu

New member
עוד כמה חוקים----->

זוג אס מפסיד לזוגיים צבע או קנטה בתדירות גבוהה תמיד שתיהיה לך יד ממש חזקה כולם יצאו בגלל הרייז שלך שתנכל ותנסה לגנוב בליינדים כולם יכנסו ויקבלו ידיים טובות וזהו ביינתים זה מה שעולה לי :]

Papito

New member
זוג מלכות ביד זה אנה קורניקובה

כמו השחקנית טניס, היד הזו יפהיפיה אבל תמיד מפסידה

uneek

New member
LOL

ANNA KORNIKOVA= AK לא QQ.... איפה אתה משחק, אני רוצה לשחק נגדך....

OZE5

New member
בכל פעם שתזכה בקופה גדולה

אתה תרגיש מינימום כמו אמרילו סלים

sUp3r

New member
עוד כמה שעלו לי עכשיו...

- אתה יכול לשבת שנים בטורניר לחכות ליד טובה אבל כל מה שתראה זה מקסימום J6 אוף. - וכשתקבל איזה יד ששווה לראות איתה פלופ (K10s) מישהו יעלה בגדול, אתה תקפל, והוא ישאיר אותך לראות את ה J6 אוף שהוא בילף איתה. - תמיד אחרי שאתה מרוויח קופה גדולה או שאתה בין המובילים, תקבל יד מפתה (A9s KJs 99) תכנס איתה לצרות ותפסיד איזה שליש מהערימה. - כשאתה בטילט Q 9 אוף מרגיש כמו אסים. (אנטוניו אספנדיארי) - כשיש לך יד ואתה יודע שאתה מוביל, הקלפים הבאים ישפרו לך אותה. דוגמא חמה מהיום- (Jd,9d) פלופ- Qd,10d,Kh. טרן- 3d. ריבר- Kd. - ודווקא כשתצטרך איזה J קטן להשלים לזוג, כי אתה יודע שהיריב יושב על אס גבוה, הדבר היחיד שתקבל זה רייז לפנים (אתה יודע שהוא מבלף!!!) ותקפל.... - אנשים שצריך להרוג 23#- כאלה שקיפלו 8,3 לפני הפלופ וכשמגיע ה 8,3,2 בפלופ, קופצים בחרטה. בסוף היד הם גם יגידו לך- "יש לך מזל שלא נכנסתי.... הייתי שותה לך את כל הכסף...."

Papito

New member
תמיד כשאתה מפסיד קופה ממש גדולה

יש לך חשק לעשות אול אין סיבוב אחרי ויהיה מה שיהיה

זונע

New member
כל פעם שתקבל זוג אס

אתה תפסיד. לא משנה מה. בדרך כלל, זה גם יהיה את כל הכסף שלך...

עוד שניים

1. KK/AA ואתה מקבל עוד קלף לשלישיה בפלופ יפסידו לאידיוט שהשווה בלי כלום אבל פגע בשני קלפים לרצף/צבע 2. פעם במיליון שתקבל בפלופ רביעיה או סטיירט פלאש, לא תראה מזה כסף כי כולם יתקפלו ברגע שתשים את ההימור המינמלי

למעלה