חוקי הפורום - תזכורת חשובה

Yo-man

New member
חוקי הפורום - תזכורת חשובה

בטרם הסתיים משחק טרום העונה הראשון וכבר התבצעה עבירה חמורה בפורום. אני סתם הופך את זה לדרמטי עכשיו, אבל זו הזדמנות מצוינת לחזור על חוקי התגובות למשחקים. למען אלה שהקליטו, לא ראו, לא רצו להיתקל בתוצאה במקרה, או כל סיבה אחרת - יש להקפיד על הוספת הסמל "ספוילר" בהודעות המגלות תוצאות של משחקים בטרם חלפו 48 שעות. אפשר גם אחרי, אבל לא חובה. 48 שעות זה מספיק, לדעתי. אין בסימן ה-
תועלת אם הכותרת מגלה משהו כלפי המשחק, לכן יש לשמור את פרצי הרגשות לתוכן ההודעה עצמה. ולכן בכל הודעה המתייחסת למשחק כלשהו ששודר, בנושא תוצאה, הלך רוח, פציעות, מספר אוהדים או כל דבר אחר - חובה לכתוב בכותרת מי נגד מי (כותרת לדוגמא: "מיאמי-שיקגו" או "דולפינים-דובים"), ולא "מה יהיה עם הברס האלה ??????" או "יו, ראיתם איזו אינטרספשיין ?". מי שיעבור על חוק הספוילר והכותרת יימחק ללא שהות וגם כל מי שמשורשר אליו (פשוט כי אי אפשר למחוק הודעה ולהשאיר את ההודעות שמתחת, ככה זה במנוע של תפוז). אני שונא למחוק הודעות, אבל יותר מזה אני שונא להרוס למשתתפים פה משחקים. לא יהיה אזהרות לפני מחיקה. שתהיה לנו יופי של עונה, ובקרוב תעלה הודעה מקדימה למשחק הפורום לעונת 2005-2006.

Yo-man

New member
דוגמה מצויינת איך לא לכתוב

נמצאת פה מתחתי בהודעות של רועי ו-Big04. חבר'ה - זו הפעם האחרונה שתראו הודעות כאלה. אפילו שזה קדם-עונה אני לא אוותר. את ההתלהבות שימרו להודעה ולא לכותרת.

למעלה