חוקי ? לא חוקי ? מה עושים ?

חוקי ? לא חוקי ? מה עושים ?

היי אני עובד בסניף של רשת מסעדות גדולה .. קיבלו אותי לעבודה.. וזה ככה : אני לא מקבל נסיעות יש ילדים שעובדים יותר מ 12 שעות רצוף בלילה אין הפסקות חוקי או לא ? מה אני יכול לעשות ? אל תשאלו כי אני מקבל מינימום

malian

New member
חוקי, לא חוקי, זה מה שעושים!!

מרגיז אותי מאוד לראות שככה מנצלים אותך אבל בוא תקשיב. עובד שעובד יותר רחוק מ2 תחנות אוטובוס ממקום מגוריו צריך לקבל תשלומי נסיעות. לכל עובד שעובד 7 שעות מגיע 30 דקות הפסקה, עובד שעובד מעל 9 שעות מקבל 125% עובד שעובד יותר מ12 שעות צריך לקבל 150% על השעות ה"נוספות" יש לך אפשרות להמתין עד שתמצא עבודה יותר טובה ואז לדרוש את זכויותך דרך תביעה משפטית קטנה, אפשרות נוספת היא לבדוק ממש מול החוק ולצלם ולהביא למעסיק שלך את כל החוקים בכתב ולדרוש את זכויותך בעוד אתה עובד במקום (הוא עלול לפטר אותך בגלל זה ואז יש לך זכות לתבוע אותו). אני מאוד מקווה שלא חתמת על הסכם המאפשר לו לעשות את כל מה שכתבת כי אם כן, כל הכתוב כאן לא רלוונטי אליך ומומלץ להתיעץ עם ההסתדרות אנא תכתוב לי אם בסופו של דבר פנית אליהם מאחר ואני רוצה לדעת מה הטיפול עם אכן חתמת על החוזה.

טוב אז ככה....

העבודה זה התחנה האחרונה מהתחנה מרכזית....... (ואני עולה בתחנה מרכזית ) אין שעות קבועות מתקשרים אלי כשצריכים אותי הוא החתים אותי על משהו שנקרא תופס 101 ולא קראתי אותו בטענה (של המנהל) שאני מבזבז שעות עבודה

get well

New member
טופס 101 זה טופס

של מס הכנסה שדרכו משלמים לך את המשכורת זה לא קשור לתנאי עבודה ז פה אתה יכול להרגע...ואם הוא משלם לך מינימום וגם לא משלם נסיעות זה שערורייה !! דיברת איתו על זה?

malian

New member
101 זה דבר נפלא../images/Emo91.gif

טופס 101 זה הכרחי בכדי לקבל משכורת זה אינו הסכם אלא דרך רישום לביטוח לאומי לדעת שאתה עובד, זה ממש לא מהווה בעייה זה לטובתך. תדרוש שיתנו לך משמרות יותר מסודרות כמו כן נסיעות הוא מחוייב לשלם וכפי האמור קודם לכן בהודעה יש תביעה יצוגית שאתה יכול לעשות (כל העובדים יוצאים נזכרים מכך) אך עדיף לעשות אחרי שמצאת כבר עבודה אחרת או תחליף בתור אב לילדים תבדוק מול ביטוח לאומי אולי מגיע לך הבטחת הכנסה בנוסף לקיים. בהצלחה

champ

New member
הוא כבר ענה על זה כאן..

עובד מטבח ופיקולו בנאפיס...

get well

New member
../images/Emo2.gif ממה אתה מפחד../images/Emo35.gif

תשמע נאפיס זה מקום מכובד ורשת מפורסמת לא מתאים בכלל מה שהולך שם..פשוט תדבר איתו, או תשאל עובדים אחרים איך זה אצלם

get well

New member
../images/Emo141.gifאיזה חמודי....../images/Emo141.gif

מצרפת לכולם...

למעלה