חוקי מרפי של ההורות...

מעיןבר

New member
חוקי מרפי של ההורות...

אני יודעצ שאני קצת חורגת ממנהגינו שלא לדבר על הילדים. ועדיין, נראה לי שזה יכול להיות שרשור חמוד ומשעשע ביותר. אז קדימה - שרשור את חוקי מרפי של ההורות, אפשר גם עם התייחסות לעולם הוירטואלי

מעיןבר

New member
תמיד בשניה שיוצאים מהבית

מגלים חיתול מלא קקי, למרות שרק לפני רגע החלפנו

מרחיבה

קקי עושים בחיתול נקי בבגדים נקיים שבדיוק היום רצית להשוויץ איך הילד שלך COOL

אביטלתל

New member
היא רעבה כשרוצים לצאת מהבית

היום רציתי לצאת איתה בבוקר ולנסוע לפגוש מישהו שאמרתי לו "תוך כמה דקות אנחנו אצלך" פתאום היא רעבה רוצה קרקר עם גבינה ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד מזל שמישהו = סבא שכבר רגיל לשטיקים האלה

דפנה מי

New member
תמיד כשרוצים היילך לישון מוקדם

הוא מושך עוד שעה וחצי מעבר לזמן הקבוע וקם בלילה עוד איזה 10 פעמים.
כשלובשים בגדים חגיגיים-תוך 5 שניות הם כבר מרוחים במשהו.

boringvered

New member
כדאי גם להוסיף

כשאת לובשת בגד חגיגי... גם הבגד הזה תוך שתי שניות מרוח במשהו...

מאז

New member
או במילים אחרות

הילד הלא-מתרפק-בעליל שלך בוחר לתת לך את האם אמא של החיבוקים בדיוק אחרי שהתלבשת לארוע, ואילו הפרצוף שלו מרוח בנזלת/גמדים וכד'

עמית@

New member
כשסוף סוף יוצאים לדייט לוהט או

לחברים, הילדים ישנים כמו בולי עץ, וברגע שאנחנו חוצים את סף הדלת, צווחות.. (בכל שעה משעות הליל, תקף גם כשרק אני יוצאת ואבא נשאר איתן)

cookie1

New member
ותמיד כשכבר מחליטים "לעשות את זה"

מישהו מתעורר

שסופסופ אחד הולך לישון מוקדם

השני "דווקא" הולך לישון מאוד מאוחר. מאז שעופרי נולד - כל פעם שהתחלתי עבודה חדשה - או עופרי או טלטל נפלו למחלה של כמה ימים טובים. דווקא ביום שהמנקה ניקתה את הבית - הוא יקח כוס חלב ויעה ניסויים בטיפטופי חלב על רצפת הבעית. כנ"ל במבה. כנ"ל אטריות. שסוףסוף אני קונה בגד יקר - תמיד הוא יתגלה כלא שמיש.

טוב, יש הרבה...

איך הילד מרגיש? מצויין!
איך הוא ישן? נהדר!!! (מרפי שומע ומייד מתגייס למשימה - איך להפוך ילד בריא לחולה ו\או ילד ישן היטב לחיית לילה)
אבעבועות? לא, אני לא מחסנת (למחרת הילד נדבק) - או - אבעבועות? אני מיד מחסנת (שניה אחרי זה כל ילדי בית הילדים חוטפים את המחלה בצורה הכי קלה שיש...).

boringvered

New member
הטלפון מצלצל

בדיוק כשהילד נרדם אחרי 3 שעות של בכי מורט כשאת חולמת בהקיץ על מיטה ושינה טובה...

כשחוזרים הביתה מבי"ח עם התינוק/ת

תמיד יגידו שהבת של השכנה / הנכדה של הדודה / הבן של הדודה ישנו לילה שלם רצוף בלילה שהגיעו הביתה מבי"ח. אז איך זה שאצלכם התינוק/ת לא ישן/ישנה כך

sugerbabe1

New member
|*תמיד שאני משכיבה אותו לישון מוקדם

ומתכוננת להכנס אחריו ישר לישון - הוא מחליט להתעורר ולעשות לילה לבן.
או תמיד שאני כבר שמה אותו בסלקל באוטו אני נזכרת ששכחתי משהו בבית(בד"כ הפלאפון). או שאני יכולה לחכות כל היום שהטלפון יצלצל ומשהו יזכר בי...ותמיד הוא יצלצל שאני מאכילה אותו/מחליפה לו/משכיבה אותו לישון.

בלינקה

New member
היא תמיד ישנה לא יותר משעה בצהריים

חוץ מבימים שבהם יש לי תכניות מחוץ לבית בשעה מסויימת. אז פתאום היא ישנה שעתיים, ודופקת לי את כל התכניות.

g a n i

New member
כל אחה"צ הילד משחק ב../images/Emo103.gif

ומתעלם ממך (את מתחננת לנשיקה) - כשיגיע הזמן לקום להתלבש לאירובי הוא יצמד אליך בזעקות שבר
וגם כבר חודש וחצי הילד מסתובב בעולם עם ידיים קבוע על הראש - כשתבוא סבתא או תלכו לטיפ"ח הוא יבהה בך כאילו זו הפעם הראשונה שאת שרה לו "ידיים למעלה"
וגם ביום שמזמינים סופ"ש בבית מלון מופיעה פריחה או חום (וירוס "ההורים בנופש")
ולאחרונה אצלנו בבית: כל הערב הוא יונק. ברגע שנרדם ואת מדליקה
- הוא מתעורר ודורש לינוק שלוק אחרון. ואם את מתאפקת ומחכה להתעוררות - הוא יקום פעם נוספת

yaelia

New member
מוכר

תמיד כשאני מזכירה שהוא ישן טוב בלילות הוא יתעורר מיליון פעם בלילה. תמיד הוא ישן כמו בול עץ וברגע שאני נכנסת למיטה ומתחילה לנמנם הוא מתעורר וקורא לי. או להפך, אני יודעת שהוא ינמנם רק חצי שעה אז אני מוותרת על שנת צהריים שלי ודווקא אז הוא דופק שעתיים מלאות.

sharonmx

New member
או, יש הרבה....

אמנם חלק כבר אמרתם אבל בכל זאת... ביום של העוזרת- כל ארוחת הערב תימרח על הרצפה המכנסים היפים שלי- לעולם ימרחו במשהו עוד לפני שאספיק להחליף אותם ביום שישי בצהרים, כשאני מתה לישון איזה שעה, דוקא היא מלאת אנרגיה וכמובן היא תרדם כשכבר לי לא יהיה זמן לזה דוקא שכאני צריכה לסוע איתה רחוק (יותר משעה וחצי) יהיו צרחות. תמיד, אבל תמיד, כשאני לבד ואחרי שכבר הורדתי ילדה+תיק+אוכל+משחקים לאוטו והתנעתי- אני אגלה ששכחתי את הפאנל של הרדיו בבית והחביב מכולם- תמיד יחכה לי הקקי הגדול והריחני (והמרוח...) ביותר ולא למשל לגננות או לאבא...

למעלה