חוקי פוטבול ? איפה אפשר לדעת

And7

New member
חוקי פוטבול ? איפה אפשר לדעת

אני רוצה לדעת איך משחקים את המשחק אני יודע בערך אבל רוצה לדעת יותר לעומק

Yo-man

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

יש לנו במאמרי הפורום (הפס הכחול שמעל ההודעות פה) כמה כתבות שיאפשרו לך להבין את החוקים הבסיסיים. אבל אם אתה נתקל בשאלה ספציפית שאל ונענה בשמחה. אם האנגלית שלך מעולה, תוכל למצוא באתר של ה-NFL את ספר החוקים
יש לך קבוצה אהודה ?

Reshefgarcia

New member
אז ככה...

בגלריית המאמרים (פה בפורום) יש כמה כתבות שמסבירות די בפשטות את חוקי המשחק הבסיסיים... הדרה עדיין לא הושלמה,כיוון שכותבה (אני) נתקל בתקופה של עומס לא צפוי בעבודה... אבל ברגע שיגמר העומס,תומשך הסדרה... אבל,אם הכתבות הצנועות שלי,לא עונות לך על שאלה מסוימת,נגיד,תוך כדי משחק... אני מצרף לך ללינק גם לאתר הרישמי של ה NFL שלמרות השפה הטיפה קשה,יכול לעזור אולי טיפה יותר ממני

royfr

New member
אני לא יודע אם זה מותר להגיד כאן

אבל בוואלה, במדור הספורט, ישנו מדור פוטבול, כאשר שם יש מדור שנקרא הפקולטה למדעי הפוטבול, וישנם את החוקים העקריים. נ.ב יורם, אם זה לא חוקי מה שעשיתי, אתה מוזמן למחוק.

Yo-man

New member
זה בסדר.

אני לא הייתי רוצה שהפורום הזה יהפך לבמה לקידום פורומים אחרים, אבל בגלל שיש רק 2 פורומים בארץ המדברים על פוטבול, זה יהיה קצת "בת יענה" מצידי להתעלם מקיומו של הפורום הותיק מאיתנו. אין לי בעיה שיכתבו פה על הפורום של וואלה, כל עוד זה בשביל לעזור לנפשות האבודות שמחפשות מידע ולא למען המרת אמונתם של החברים פה

And7

New member
תודה עזר מאוד ואני אוהד של קנזס סיט

סיטי איך אפשר שלא!!! :)

למעלה