חוקן

• פותח הנושא Acct
  • פורסם בתאריך

Acct

New member
חוקן

שלום, אני הומו, ומקיים יחסים אנאליים עם בן זוג... כמובן, לצורכי הגיינה עושים חוקן לפני קיום היחסים. שאלה: חוקן - האם הוא פוגע בתפקוד הרגיל ועד כמה הוא מסוכן? האם יש להמעיט בתדירות ביצוע החוקן (יוצא לעשות כמעט מדי יומיים...) ומה ההמלצות לביצוע הנכון. תודה

כן

חוקן על בסיס יומיומי פוגע במערכת העיכול ויוצר תלות בו ליציאות פשוטות עד לעתים להתמכרות. חוקן פליט וחוקן קטן (שכחתי את שמו), הם חוקנים שמיועדים לניקיון המעי והרטקרום בפעולות רפואיות ולעתים רחוקות משתמשים בהם לזירורז יציאות. באופן כללי ניתן ואף רצוי להמעיט בתדירות החוקן, אני אשאיר את הדעה לגבי חוקנים לא כימיים (כלומר על בסיס מים) לצוות הרופאים כי איני יודע מספיק האם יש בכך נזק או לא.

כל פעולה לא טבעית היא מסוכנת לטווח ארוך.

הצואה צריכה לצאת באופן טבעי ולא צריך לאלץ אותה בשיטות לא טבעיות. לבעלי נטיה מינית כמו שלך יש בעיה וכנראה יש פורומים אחרים שבהם יש פתרונות יצירתיים שלצערי אינם ידועים לי. נסה לחפש פורומים כאלו באמצעות גוגל או מנועי חיפוש אחרים.

לכולם יש מקום פה-עבור דר' חרותי ודר' אלוני

ודר' אלוני תענה מחר על כך, להגיד לנטיה כמו שלך יש בעיה זה לא מדוייק דר' אלוני ודר' חרותי יענו מחר על זה

האם כשאתם מקיימים יחסי מין בפי הטבעת אתם

משתמשים בקונדום? אם כן מדוע אתם צריכים לעשות חוקנים בכל פעם? בכל מקרה עדיף שתשתמשו בקונדום בכל הפעמים ואז לא תצטרכו לבצע חוקנים. כל עוד החוקן אינו עמוק מידי ואינו יומיומי ומתקיימות יציאות ללא חוקן נראה לי שאין בעיה. בוא נחכה לדר' חרותי.

Acct

New member
שלום..

למה עושים חוקן? כי בלי חוקן זה עלול להיות מסריח ולא תמיד נקי.... לא נעים....

חוקן כל יום...

על בסיס כימי עשוי להזיק וליצור תלות (פליט אנמה ודומיו). על בסיס מיים יומיומי גם לא הכי בריא בעולם, למרות שאין כמעט מחקרים. אני ממליץ להמנע מביצוע חוקן יומיומי ולגלות הנאות אחרות במין. מין לא אמור להיות סטרילי ונקי. אם תתרוקן רגיל באמצעים טבעיים, תנקה את האיזור חיצונית יפה ותשתמשו בקונדום, זה לא יהיה כל כך נורא כמו שאתה מתאר. חצי הכוס המלא זה שאתם עושים את זה יום יום! שמור על פי הטבעת שלך - יש לך רק אחד :

למעלה