חוקרים טוענים: כל הצעירים עושים סקסטינג

סיגלית 2014

New member
מנהל
חוקרים טוענים: כל הצעירים עושים סקסטינג

סקסטינג- "עוד צעד בהתפתחות מינית נורמלית"
שליחת הודעות בעלות אופי מיני, כולל תמונות: "אתה תראה לי את שלך ואני אראה לך את שלי".
התפתחות נורמלית? האומנם?
האם זהו אקט שנועד להשוויץ על מה שיש לנו, לקרב בין בני זוג, לעורר??
ומה קורה כשזה יוצא מכלל שליטה? כשמעבירים את ההודעה לעוד חברים? חשיפת יתר, מה שנקרא?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4579710,00.html

ו.. מה לגבי המבוגרים יותר? רק הצעירים עושים את זה?

ברור שגם מבוגרים עושים את זה !

אני למשל עושה את זה המון שולח לעצמי תמונות שלי מספר לעצמי כמה שאני מדהים סקסי...והאמת, זה מצליח לתת לי הרגשה שאני מה זה אטרקטיבי

&nbsp
ואת, מה איתך, גם מנהלים/ות עושים דברים כאלה ?

סיגלית 2014

New member
מנהל
ברור

אבל אף אחת לא שולחת לך?
אתה לא אמור לשלוח למישהי את התמונות שלך?

ולגבי- אתה רוצה להגיד לי שלא קיבלת את שלי????!!!???

נו באמת...

אם היית שולחת זה היה בשבילי ממש חלום שמתגשם

&nbsp
&nbsp
אבל זאת בטח דרכך להסתלבט עלי על זה שאני מחליף מסרים עם עצמי

סיגלית 2014

New member
מנהל
איזה כפוי טובה

אני שלחתי לך ואתה לא שלחת לי.
ולמה? טוען שלא קיבלת....
אלק....

ד ר ל י

New member
תודה על הכתבה

עדיין לא קראתי אבל עוד מעט אני אקרא.
לפני כמה זמן הבת שלי השתלטה לי על הטלפון כמה ימים כי המסך שלה נשבר. היא הצטרפה לכל מיני קבוצות של החברים שלה בווטצאפ ונשבעתי לה שאני לא אציץ. באמת לא הצצתי אבל לפעמים הופיעו הודעות על המסך הראשי שלא יכולתי לא לקרוא.
מה שהלך שם....
שקלתי כבר להעביר אותה לפנימיה צבאית או מוסד לעברייניות צעירות או למנזר ותכננתי גם לקחת אותה לשיחה רצינית. באמת היו שם הודעות גסות של כל מיני ילדים שנראים הכי תמימים וחנונים.
אז אולי זה נורמלי?????

סיגלית 2014

New member
מנהל
נורמלי?

גם אני תוהה

ברצינות, אני חושבת איך זה היה בזמני. אומנם לא היו פלאלפונים, אבל לא בטוחה אם הייתה כזו פתיחות.
קצת כבוד לא יזיק להם. אבל הבעיה היותר קשה לדעתי היא חוסר בהבנה בסיסית. כשמדובר בטינאייג'רס, הם אולי יכולים ללמד אותנו, הם יודעים. אבל לא מבינים כלום! לא מבינים למה, איך, כמה, מהן ההשלכות של כל דבר.
צריך להבחין בגבול הדק בין סתם לצחוק לבין להיות וולגרי ומעליב. יש כאלו לדעתי שעוברים גם את גבול ה"משפיל".
והכי עצוב שההורים מפחדים לדבר איתם. לכן כל התפיסה שלהם מעוותת מלכתחילה.

ד ר ל י

New member
זה נורא

הם יודעים הכל, הם ראו הכל ובעצם הידע שלהם מעוות כי הוא מגיע מסרטים.מה שיותר גרוע- מילא הם, אבל גם ילדים בכיתה ב׳ כבר נחשפים לחומרים האלה. כל ילד שיש לו סמארטפון נחשף לזה ולומד על מין בצורה מעוותת. הבת שלי שהיא היום בכיתה ד כבר שמעה סיפורים מילדים בכיתה לפני שנתיים. אומרים להורים לדבר עם הילדים. אבל אני לא חושבת שיש להורים כלים לתקן את הנזקים האלה.

סיגלית 2014

New member
מנהל
לכן, לדעתי

ההורים צריכים לדבר עם הילדים ולהקדים תרופה למכה.
הורים לא מעזים לדבר עם הילדים. והם טועים ובענק.

amitabc1

New member
לדבר..לדבר ולדבר...

בהתחשב בכך שהסביבה החילונית שלנו רוויה במסרים מיניים מעוותים, זה חוסר אחריות לא לדבר עם הילדים על ענייני מין /סקס. המבוכה של ההורים (ממה לעזאזל?! אני לא מצליחה להבין!) גובה מחיר גבוה מהילדים. אני לא מוכנה להפקיר נושא שהוא כל כך מהותי לאיכות החיים שלהם כבוגרים. היות וחינוך מתחיל בגיל צעיר ובהתאם ליכולת ההבנה, אצלנו זה 'על השולחן' בעיתוי הנכון ובמינון הנכון.

סיגלית 2014

New member
מנהל

אני איתך!
אני חושבת שזהו גם תפקידה של מערכת החינוך אבל אם שם לא מדברים איתם, חייבים לדבר איתם בבית.

ברוכה הבאה!

amitabc1

New member
לא מספיק

החינוך המיני במערכת החינוך מצומצם אם בכלל. לסמוך עליהם? לא הייתי ממליצה.
גם אם מדברים איתם שם, אני לא מוכנה לוותר על האמירה שיש לי בענין הזה. אולי משום שאני ליברלית ומעוניינת שם ירגישו נוח עם המיניות שלהם.

תודה על הברכה - אבל ככה לשכוח אותי?! אני בסך הכל יצאתי להפסקה ...

סיגלית 2014

New member
מנהל
חינוך מיני?

על מה את מדברת? אין חינוך מיני בבתי הספר. לא כמו כאשר אנחנו היינו ילדים, שהייתה אחות בבית הספר. היועצת עושה טובה שמדברת איתם שעה בשנה.
מתחילים לדבר איתם רק בכיתות ז' כי זה חלק מתוכנית הלימודים בביולוגיה (!?)
בעברי עבדתי בהוראה בבית ספר יסודי. התחננתי בפני המנהלת שתביא אחות או רופא שיסבירו לילדים כי יש בורות איומה!
מציאות מעוותת ברמה קטסטרופלית. נראה לך שהיא הסכימה? הייתי עוברת במסדרון ורואה פתאום קבוצה של בנים ובנות יוצאת מהשירותים עם פנים מושפלות.
אני בבית מדברת עם ילדים אבל מה עם ההורים האחרים? אני העדפתי שבבית ישמעו את זה כמה שיותר מוקדם ממני. לא שישמעו קודם בחוץ ואחר כך אצטרך לתקן.

לגבי הברכה- סליחה, מתקנת: ברוכה השבה. סולחת לי?

ד ר ל י

New member
אני מדברת עם הבת שלי המון ובחופשיות

כשהיא התחילה להתבגר, ישבנו גם עם ספר וקראנו ביחד.
אין לי בעיה לדבר איתה בכלל.
הבעיה היא מה להגיד לה כדי לתקן את הנזק שעשו כל הדברים שהיא והחברים שלה נחשפים אליהם בלי הפסקה. מה להגיד לה- שמעי זה לא ככה באמת?
האם זה מספיק? אני חושבת שצריך לתת להורים כלים יותר רציניים להתמודד עם זה.

למעלה