חוקרים עם ראש פתוח

סנגי

New member
חוקרים עם ראש פתוח../images/Emo22.gif

שלום. השאלה כאן תראה מוזרה למרות שבארצות הברית ניתן להגיע למדענים בעלי ראש פתוח. כוונתי כולנו רואים את התוכניות השרלטניות כמו "הכוח" ואורי גלר" אלו תוכניות לרייטינג איש ממהפקה לא הביא אנשי מדע אמיתיים שאלהם לא ניתן לעבוד וכאן השרלטנות הרייטינג. כמו שלדעתי אנשים בעלי יכולת חריגה יעשו הכול על מנת להימנע מחשיפה וקרקס. הסיבה לשרלטנות היא שלעולם המתחזים אינם יכולים לעמוד בתו תקן מדעי כלאמר לשחזר את טענותם במעבדה באופן סדרתי פתאלוגי. אין אני מדבר על עצמי אלה על בחור צעיר ונורמטיבי שמכיר אני ועפ מה שראיתי אין מדובר באלוזייה אלה בדבר מהפכני וכאן הסיבה לא לפרט. רק להגיד את מה שראיתי זה נגד הטבע ושורפים אנשים על המוקד בגלל דבר כזה. מסקנתי על התופעה שראיתי מס פעמים שקשורה כנראה לשליטה בדברים שרק הרגע נפתחים למדע כמו מכניקת קוואנטים וכו. ברצוני לדעת איך מגיעים לחוקרים רציניים בעלי ראש פתוח מישראל בהם אולי יקבלו הצצה ראשונית לתופעה פאראנורמלית אותה ניתן לשחזר ולבדוק בכלים מדעיים במעבדות. איך פונים? למי פונים? איך לא יוצאים פסיכים רק בגלל הפנייה לגורמים כאלו נגיד מהטכניון או וויצמן. אולי ישנם חוקרים צעירים שניתן להתחבר אלהם ולהראות להם על מה אני מדבר זה נראה 99.9% הזייה אך האחוז הקטן הזה אולי עוד יביא להם נובל. כתובות טלפונים יתקבלו בברכה.

אחמס1

New member
חוץ מראש פתוח החוקר שלך צריך גם המון זמן פנוי

אם באמת היה 0.1% לזכות בפרס נובל ע"י חקירת התופעה שאתה מדבר עליה, היה מתנפל על זה צבא אדיר של חוקרים מהשורה הראשונה. הבעיה שזאת כנראה הערכה יהירה מידי (אני מאמין שבתום לב, וכל אחד אומר שעל הטענה שלו יש סיכוי של 1% לזכות בפרס). בקיצור, בשביל שמישהו ישקיע את הזמן שלו בזה, אתה צריך להדהים. גם אם אתה לא מדען, עם הרבה מאמץ, קריאה ועזרה מאנשים מוסמכים יותר, תוכל לחשוף תרמיות בעצמך. במקרה שאתה סגור על זה שמדובר בתופעה שלא מוכרת לפיזיקה, אז הרי דבר הרבה יותר מיידי מפרס נובל. ג'יימס רנדי מציע מליון דולר לכל מי שיוכיח תחת תנאים מבוקרים (שנקבעים ע"י צד שלישי) פעולה על טבעית כלשהי.

למעלה