כבר היית כאן בניקים אחרים...
אגב זה "שבי שבלולי" כותב... איבדתי פשוט את הסיסמא ולא מצליח לשחזר משוום מה, אז אני כותב מהחשבון הישן שלי. לגבי העניין עצמו זה לא משהו פורץ דרך או חדש, מחקרים כאלו וטענות כאלו כבר נשמעו מהסקפטיים רבות בעבר במיוחד לגבי הנושא הנ"ל מאות תאוריות שרק מראות כמה אבודים הם בעניין שבאים עם חשיבה מרבועות מה לא שמעתי על טענות שונות ומשונות אבל דבר לא באמת מספק רק נותן הסבר קלוש ותלוש. כך שעוד איזה מחקרון על אישה אחת שיכולה לגרום לכף באופן יזום אז קל וחומר שגם ע"י גירוי אזור במוח שאחראי לכך (ששם החיבור בין הגשמי לרוחני) לא משנה דבר ולא מחדש למעשה כלום. וכל עוד זה בוצע מתוך חשיבה מרובעת תבניתית שמניחה את המבוקש הם לא ימצאו את התשובות לעולם כך. אין להם ידע והבנה ברוח כלל ולא חשיבה פתוחה. לחוויה חוץ גופית ניתן להגיע במדיטציה עמוקה, בכוח צנטריפוגלי, ובעזרת סמי וצמחי הזיה. ובהתקף מגרנה חריף וכו' אין זה אומר שזאת רק "הזיה" אלו פשוט דרכים שגורמות לעניין להתרחש ולהתרופפות הקשר בין המוח הפיזי, למיינד לתודעה הרוחנית קרי "הנשמה" מכוון שהנשמה/התודעה נמצאת במוח ומהווה חלק אינטגרלי ממנו בכל עת, לכן גם שתעבור חוויה חוץ גופית י-ז-ו-מ-ה עדיין יש קשר ישיר לגוף ולמוח ולכן רואים גם פעילות מוחית, בדיוק כמו שיראו באדם בשעה שמתקשר או באדם שרואה משהו בראיה על חושית איזור במוח יראה פעילות כלשהי בוודאות אין זה אומר שזה המח בלבד החוקרים עוד רחוקים שנות אור מהבנת פעילותו וייחס אליו רק כעל קציצת בשר מפרישת כימיקלים, ללא עוד מימד נוסף פשוט לא נכון ולא מקיף, בדיוק כמו לבדוק איך מנוע ששייך למכונית פועל ללא גוף המכונית עצמה ובלי שראו כזה מעולם. פה הטעות בחשיבה והיא קריטית תבינו שיש קשר בין הנשמה שמורכת מכמה חלקים וגופים שמקיים אותנו וזה פועל בתיאום למוח (אתה זוכר את המחקר עם הזרוע שגירו אזור במוח לאותו אדם והזרוע זזה לאן שהחוקרים רצו, האדם אמר "אתם גרמתם לזה" אז תגיד בבקשה מר רציונל מה בדיוק גורם לך להזיז יד שאתה "מחליט" בכך? מי זה "האני" הזה שמחליט? ששולח את האות והפקודה למוח (בתנאי שהוא תקין)? אני יגלה לך שוב, הגוף האסטראלי שלנו שצמוד ממש ומקיף את הגוף הפיזי הוא החלק המחבר בין המח הפיזי לרוח. ובשבריר שניה של החלטה להרים יד משל, המוח מקבל ממנו מאותו גוף אסטרלי את הפקודה ממש לפני שתראה איזור במוח שפועל פיזי תחת בדיקת מכשירים הוא זה שמביא את הפקודה למוח והוא "הבוס" של המוח, זה "האני" וכמובן שאם יש חלק מוחי פגום אז לא תעזור גם הפקודה הרצון מהגוף הרוחני שלנו להזיז איבר כלשהו וכמובן שישנם תהילים לא רצונים או מודעים שמתרחשים תדיר כמו נשימה דופק ושאר תהליכים.אנחנו מורכבים מכמה גופים רוחניים שיוצרים את הדבר היישות שנקראת "נשמה" וזה על קצה המזלג בעקרון. אני לא שמעתי על הזיות שנראות תמיד אותו דבר שמכילות מוטיבים חוזרים ונשנים, שיש לך ביד דבר כזה זה אומר דרשני...ושזה הרבה יותר מרק הזיות. בכלל כמה המדע שלנו מבין בכלל בהזיות ובדברים האלו? תאזין קצת לטרנס טרנס מק'קנה, אלכס גרי, אלן ווטס, שעונים אגב לטענה בנוגע למרחיבי התודעה "אבל זאת רק הזיה".
ברצוני לאמר עוד כמה דברים שמי שקצת מבין יבין את הקשר שאני מדבר עליו
יש דברים שרק טכנולוגיה עתידנית אולי תעזור לחוקרים לראות ולהבין את מה שאנחנו אנשי הרוח טוענים מזמן. תיאור של מה שקורה בחדר, ומה נאמר, שאתה שוכב בחדר אחר בכלל עם עיניים כלפי מעלה או עצומות לא אפשרי בעליל בכל אופן. ובטח במצב לא יזום כמו מוות קליני טראומתי שבוא החלק שאחראי על הזיכרון במוח "מת" ולא פועל בכלל ועדיין הם מספרים מה קרה באותו זמן וכי איך זה נחרט בזיכרון?. זאת תעלומה ופרדוקס גם לחוקרי מוח גדולים שמהם שמעתי את הדבר אין להם מושג איך יש זיכרון בכלל מהחוויה, ועוד דברים נוספים שלא מבינים במצב שהמוח לא פעיל כלל. מספיק שאחד מכל המילונים שחוו מוות קליני מספר שראה ושמע מה קורה אתו וסביבו שהוא היה פצוע מדמם בלי הכרה ולדעת מה בדיוק עשו, ואיך עבדו עליו ויש הצלבות מידע, ורואה קרובי משפחה שלא ידע על קיומם, או כל מיני מיידעים שלא ידע ואחרי יש הצלבות מידע... זה מספיק בכדי להפיל את כל מגדל הקלפים שלך. יש מאות תאוריות שמנסות להסביר את התופעה הזאת בצורה סקפטית ילדותית בדיוק כמו בעניין החוצנים ועוד שלל דברים שלא מובנים. כל כך הרבה תיאוריות וספקולציות והבלים רק לא להודות באמת שיש משהו מעבר לתפיסתם והבנתם. אני סומך על המאות מיליונים שחוו את הדברים. ולא על איזה חוקר סקפטי ממושקף עם אגו נפוח שתקוע בקופסא שלו. ועל עצמי, אני יצאתי מהגוף.. ועברתי חוויות שלא משאירות לי ספק קל בנוגע לקיום צד ועולם רוחני. אתה יצאת? חויית אני כן לוא אני לא "סכיזופרן" כמו שאוהבים בתרבות המערב להשליך לפח הזה שנקרא "סכיזופרניה" כל מה שלא מוכר ומובן לדעתם. ניסית איזה DMt שיוציא אותך מהגוף? לא, אתה נסמך על תאוריות שקרים ואינטרסים ולא על חוויה אישית וזה חבל. וכל הנ"ל זה רק חלק אחד קטן וזעיר מכל התופעות העל טבעיות שקיימות שתמיד הסקפטיים יעלימו עין ולא יקבלו ולא משנה מה זאת סוג של דת לדעתי. אתם תישארו בספק שלכם בכל מקרה מה שלא יהיה, עד הסוף עד שיהיה מאוחר מידי... אנחנו כבר יודעים, אני יודע, ולא תשנה את דעתי בדיוק כמו שלא תוכל להגיד לי שלא אני הקלדתי את הנכתב עכשיו. הייתי בצד שלך בעברי גם. ודבר אחד אני יכול לומר צריך להיות צר מוחין בעל דעות קדומות ואגו נפוח בכדי לחשוב שאנחנו יודעים הכול דרך ה"מדע" שלנו, המדע שלנו עוד בחיתולים בכל הנוגע להבנת העולם ודרך פעולתו לפחות זה הנגלה וכבר תבין את כוונתי. לחשוב שאנחנו זה כל מה שיש ביקום, או שהמציאות הנראית לעין היא כל מה שיש בלבד. ולהתעלם מכל הדברים האחרים זאת טיפשות ויהירות שאין כמוה שרק תוקעת את המדע. לא לכל דבר בעולם ביקום צריכה להיות מודבקת תווית של "מדעי" "נחקר" "אמפירי" אבל לזה הורגלנו בתרבות שלנו מגיל ילדות. אני לא צריך להוכיח שקיימת אהבה, שקיימת אדמה, שאני רואה, או שיש איזה בעל חיים שמעולם לא ראיתי בעיניים שלי. אני יודע וזה קיים גם ללא תווית "המדעי" לא ניתן להדביק תווית מדעי לכל דבר שכשזה בשלב זה לדברים מטאפיזיים או לנשמה וגם לא לחוצנים. אולי תפתח גוף ומוח ותחפש אותה בכלים הפיזיים המוגבלים שלך? זה מגוחך. זה נראה ממש כמו תאגידים או פרסומאים שמנסים להדביק תווית ומחיר לכל דבר שזז ולא יכולים לחשוב בלי ההבל הנספח הזה. ומומלץ לנו אם אנחנו באמת רוצים להתקדם לשמור על ראש פתוח ולא להינעל לחשוב רק "מהקופסא" ולפי התבניות שלנו בלבד (דוגמא לכך לחפש חיים רק בכוכבים שדומים לכדוה"א) במיוחד שאנחנו בחיתולים בעניין המדע בנושאים האלו והקו חשיבה המדעי הנ"ל שחייב להיות מטריאליסטי חומרני פשוט יהיר ויתפוצץ למדענים בפנים בסופו של דבר. יש דברים שקיימים ומתרחשים גם בלי שנבין את אופן התרחשותם ונבדוק מתחת למיקרוסקופ ובלי צורך בתווית "המדעי" כמו שכבר כתבתי. זאת חשיבה של אנשים עבדים של המערכת שאגב מסתירה ממכם דברים וידע וטכנולוגיות שאתה לא מעלה בדעתך כלל. המדע שאתה רואה כלפי חוץ זוהי רק הצגה להמונים נשלטים. תחום הפסיכולוגיה והפסיכיאטריה גם נחשבים במאות האחרונות "למדעיים" וכולם יודעים שלמעשה זה שלל תאוריות וניתוחים וספקולציות חסרות בסיס ולא "מדע אמתי" שניתן לבדוק בבדיקת דם או סריקה מוחית באמת כמו שאתם אוהבים, זה ניסוי ותהיה והנחות יסוד אבסטרקטיות, אבל למי זה באמת אכפת? העיקר שמגלגלים מאות מיליארדים מכך... שיש אינטרסים של כסף שליטה ועיצוב דעת קהל אז גם הלא מדעי הופך למדעי ומקובל כזה נוח ומתאים לרצון של "המערכת"... ולזה אין שום התנגדות וקושיות כי זה לא מאיים על האינטרסים הכלליים והכלכליים של בעלי האינטרסים (ממשלת הצללים). ויש להם אינטרס גדול שתחשוב למשל שאין חוצנים ועב"מים וטכנולוגיות על והכל הזויות ושטויות, יש טיווח מפה ועד הירח בנושא הזה, ושאין נשמה, ואין בורא, וכוחות ומימדים נוספים. מפני שכמאור המידע הזה ישבור להם את כל האג'נדה שהם בנו לעבדים לכלל האוכלוסייה שהם בנו שמבוססת על שליטה אינטרסים אפלים וכסף אז הם משאירים אתכם בחושך ובהצגה של "מדענים ומדע" וחוקרים ונאס"א להמונים מתייחסים אלינו כאל קופים בכלוב וכאל שוטים גמורים ובצדק הרוב אוכל וקונה את זה וממש אין חשקש לאנשים להפוך להזויים ומטורללים בעיני ההמון לכן זה ממשיך.... כן עד כדי כך הזלזול גדול. הם יודעים הרבה יותר מכך ולכן נלחמים בשיניים שח"ו הרוח והאמת הנסתרת הנ"ל הזאת לא תיהפך ח"ו למיינסטרים של כלל האוכלוסייה (ודתות לא נחשבות בעיני כל כך כי הם חלק מאותה מערכת כיום) ומכאן אני יכול להגיע לרשימות של דברים שהם מונעים מאתנו שחלילה לא נצא להם מהמערכת שהם בנו לנו. ולכן יביאו לך מחקר מפה ומשם ומצגי שווא שיתמוך לכאורה בדעתם העיקר שיענו אמן ויישארו בשליטתם ובחשכה בעלת הספק. בדיוק כמו מה שקרה בעולם עם צמח הקנאביס או בשנות השישים עם האסיד למשל, זה ל