חוקרים תיעדו פעילות מוחית בעת

Nachmanides

New member
גם בערוץ הקניות לא הודגמה מעולם יעילות מוצר

באמצעות מחקר מבוקר ספקני...

Blackpanter1י

New member
בערוץ הקניות הסיפורים שקריים

להבדיל מהנושא הנ"ל שהמחלוקת היא ממה זה זה נובע למעשה. ולא האם הסיפור והדיווח אמין (את זה גם עברו מזמן לשמחתי) או לא, ולכן זה לא דומה כלל ומצחיק שאני צריך להזכיר זאת בכלל.

Blackpanter1י

New member
עוד כמה נקודות כדי שלא אצטרך לחזור על עצמי

לגבי העניין שכל אחד רואה מה שמקושר לתרבותו או דתו כגון מוסלמי רואה את מוחמד וכו'. א זה לא ברוב המקרים. לכן אני לא מתייחס לקטע הנ"ל, וגם לא במחקרים אלא רק לעניין הציפה והראייה מעל בזמן אמת, ובזווית לא אפשרית מבחינה פיזית דבר ששולל לחלוטין עניין הזיה בעניין הנ"ל ספציפית, וגם אין תשובה מספקת וזה לא אני אומר אלא חוקרי מוח איך החוויה נשמרת בזיכרון למרות שהאיור שאחרי לזה במוח לא פעיל ועוד חלקים שאחרים על ראיה חזותית מושבתים כליל. וצריך לזכור שזה לא מוות סופי ועדיין יש קשר לגוף ולגזע המוח וכו' עובדה שניתן להגיע ליציאה חוץ גופית בשלל דרכים ולא רק במוות קליני טראומתי, למשל באופן שאני חוויתי ועוד רבים אחרים, הדבר הכי חשוב זה עניין הראיה מעל והפרטים. ב. אל תשכח שיש מספר מוטיבים מרכזיים שחוזרים אצל כל מי שחווה מוות קליני וזוכר אותו, דבר שגם "חשוד" באם זאת רק "אשליה" מוחית גרידא. דבר אחרון אני יצאתי מהגוף ועברתי דברים כך שדעתך לא משנה לי דבר למען האמת. וגם אופן המחקר לא מבוצע נכון בגלל חוסר ידע בעניין הרוח זה שיש לוח עם מספרים לא אומר בהכרח שאותה נשמה של אותו אדם תשים לב לעניין, אלא למה שכן מעניין אותה באותו רגע, למשל זה שאותו אדם מסוים לא ציין שראה או שם לב לעכביש שבדיוק עבר מאחורי המיטה, לא אומר שלא ראה דבר והכל הזיה. אותו דבר בניסוי הנ"ל כמו שאדם נכנס לחדר לחפש חפץ מסוים ולא שם לב לחפץ חדש ששתלו לו בחדר, אז מה נסיק כך שהאם לא היה בחדר? מה גם שכן היו מקרים של זיהוי. ותבין שלא יודו לעולם בכך שכן זה יהרוס את כל האינטרסים של אלו שלא רוצים שתדע את האמת. ולא רק אנשים רגילים חוו זאת, אלא גם פרופסורים ואנשים משכילים, כולל אתאיסטים שלא האמינו בדבר עברו אותם מוטיבים, וילדים קטנים שאין להם עניין לשקר. ח"כים ואנשים שלא היית מאמין עברו וסיפרו על כך פואד בן אליעזר לדוגמא, עבר את זה וסיפר על כך, יוסי שריד שלא חשוד על היותו מאמין גדול בלשון המעטה... וישראל סגל הכופר הגדול... צא ולמד. תבין ותסיק מה שתרצה. אתה יכול לקרוא להכול סיפורי מעשיות, כולל נפוליאון וכל סיפור היסטורי ואוטוביוגרפי כלשהו. כולל כל סיפורי הלוחמים והמלחמות למיניהן. כך שאתה מבין שיש הגיון בריא והסקת מסקנות באופן אחר בבחינת "דה פקטו" ולא הכול מתנהל לפי אמות המידה של תרבות המערב במאה שנים האחרונות... ולא כל דבר זקוק לתווית המדעי והאמפירי בטח לא עניינים כאלו רק בנושא הנ"ל אתה פתאום מזדעק. הנחיתה על הירח מדעית? אסון התאומים מדעי? זה שנפלת בגיל 4 מהנדנדה ונפצעת זה מדעי וניתן להוכחה? אתה מבין לאן אני חותר. כולל נושא העב"ים והחוצנים תגיד עד מחר שזה לא מדעי או הוכח "במעבדה" אבל העדויות והמציאות מדברת בעד עצמה. לא אוסיף יותר לדבר ולהשיב ולהתווכח עם אגו וילדותיות של מנצח מפסיד או המילה האחרונה.

Nachmanides

New member
מדוע אפוא זה לא מצליח במחקר מבוקר, אלא

רק קיים במעשיוֹת אנקדוטאליות ?

כפי שציינתי, אין לי אינטרס לכאן או לשם, ועולמי לא יחרב אם יתברר כי באופן כלשהו "נשמה" אכן יכולה לצאת ולקלוט רשמים פיסיים, אלא שטענה זו לא אומתה מעולם באופן מבוקר

אתה, כפי שאני מתרשם, אינך נטול פניות, אלא תהיה ממש שרוי במצוקה נפשית אם יתברר שהכל הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית, ושום "נשמה" אינה יכולה לפעול במנותק ממוח פיסי, ושום "נשמה" אינה יכולה לשרוד חידלון פיסי

אז, אם אדם חייב להשלות עצמו, כדי לתפקד באופן סביר, וכדי לצלוח איכשהו את מישברי (גלים גבוהים מתנפצים) החיים - לא יהיה זה נבון להפריך לו זאת. פשוט - אין זה נבון לתקוף אפקטיביות פארמקיוטית של תרופה שעוזרת, אפילו היא פלסבו...

Blackpanter1י

New member
אינ לא יכול להיות נטול פניות לשמחתי

מפני עברתי דברים (ועדיין עובר וחווה) שהמדע לא יכול להסביר, ואין לי אינטרס לשקר את עצמי אני מחפש אמת בדיוק כמוך אני מעריך. אני לא יהיה במצוקה נפשית כלל אני להבדיל הולך עם האמת שלי עד הסוף. אתה כנראה לא בטוח במטריאליסטיות שלך מאה אחוז ולכן אתה נמצא כאן 24/7. באופן אישי אם הייתי לא הייתי נמצא פה בפורום הנ"ל אם לא הייתי מאמין כלל. בדיוק כמו שאני לא נכנס לפורומים שכאלה כאלו ומתווכח לריק, עשיתי זאת שהייתי נער והכל היה לי חדש בנושאים האלו. לגבי השאר? הגיג... באופן כללי אתה לא יכול לטעות שמדובר בקשקושים של ערוץ הקניות אחרת זה לא היה נחקר כל המחלוקת היא האם זאת חוויה אמיתי או שזה אשליה כלשהי מהמוח. אבל זה לא נותן לך את היכולת לשלול כל סיפור ודיווח על מוות קליני, שמגובה בין היתר במסמכים רפואיים ועדויות של אחיות, צוותים רפואיים ורופאים מנתחים וכדו' אחרת זה גם לא היה נחקר ונבדק אלא ששוב המחלוקת היא האם זה מעיד על נשמה או אשליה אני טוען שלא. בדיוק כמו נושא החוצנים אתה מקסימום יכול לטעון שאלו דברים שלנו וכלים שלנו ומילוני אנשים שדמיינו מפגשים וחטיפות אבל לבוא ולשלול כל עדות וסיפור זה לא חכם וגם א זה לא מגובה בתווית "המדעי" ד-פקטו. אין זה מוריד אצלי ולא מעלה דבר להבדיל ממך. אבל שרק בנושאים כאלו. ומה הטעם להמשיך את הדיון אם אתה מדבר איתי בהתנשאות על היפוכי עדשה וכדו בשביל לסתור או להציג "חוסר הגיון" של קיום המושג או הישות שמכונה "נשמה" דבר שנובע מהנחת יסוד שחושבת מתוך הקופסה המערכת, שבמקרה הנ"ל שמונחת על כרעי התרנגולת במקרה הטוב, שכן העניין מטפיזי, על טבעי ששיך למימד אחר לגמרי ולא משחק לי כללי המשחק וההיגיון הארציים, ולא חייב כלל להתיישב עם ההיגיון שלנו של המציאות התלת ממדית הגלויה. בדיוק כמו שמצחיק אותי שמדענים מחפשים חיים רק בכוכבים שדומים לשלנו, ולא חושבים שיש אופציות אחרות שלא העלו בדעתם כלל, או שיש לאותם יצורים טכנולוגיות על שמאפשרת להם לחיות בכל מקום, או ידע והבנה שמאפשרת להם להתקיים במימד אחר מקביל. כמו גם ההנחה ששמעתי מכמה מדענים בעניין (ציטוט חופשי) "שגם אם הם קיימים ייקח להם מליוני שנות אור להגיע" פשוט בדיחה... ככה ההיגיון המדעי הנגלה (זה שפועל כדי שתחשוב שזה מה שידוע) עובד ולכן תוקע אותנו בנושאי הנ"ל.

Nachmanides

New member
הענין הנדון כאן הוא אחד ויחיד:

האם אומתה אי-פעם, בנסיבות מבוקרות כמו אלה הקיימות במחקר מדעי, הטענה כי "נשמה" יצאה לטיול מחוץ לגוף, ויכלה בשובה לתאר פרטים ממשיים מ"מעוף צפור" שלא יכלו להיראות ממקום הימצא הגוף שלה

עמדתי:
הענין לא אומת מעולם במחקר מבוקר
(מעשיות מזכרונן של אחיות טפול נמרץ, הנזכרות במשהו לאחר שבועות או חודשים - אינן תחליף למחקר), והמחקר הנרחב ביותר בתחום זה, אשר הושק ב- 2008, לא העלה דבר מתקוות החוקרים

עמדתך:
ידועה

אין שום חשיבות לעמדותינו האישיות בענין קיום נשמה בנפרד מן הגוף.
השאלה היחידה היא האם הענין באמת אומת

אילו היה הדבר אמת - יכלנו אולי לרתום "נשמות" למאמץ המלחמתי של ישראל, היינו, לשדל מישהו בעל יכולות, שישלח את "נשמתו" אל מפקדת החיזבאללה, ויקרא מסמכים משולחנו של נסראללה. זה היה נותן לנו יתרון מודיעיני שלא יסולא בפז, במלחמתנו בארגון זה...

Blackpanter1י

New member
אני עניתי כבר למה יש מצב שלא יראו תמונה

או דבר ששתלו בכל אופן אתה שוב טובה ומטעה מקווה שאתה לא עושה זאת דווקא אם היה ספק שכולם ממצאים את העדויות וכו' זה לא היה נחקר בדיוק כמו נושא החוצנים והעב"מים, זה נחקר כי יש אש ודברים בגו בוודאות, פשוט המחלוקת היא שאנשי המדע טוענים או עדיין בודקים ו(לא ניתן לדעת מה יוליד יום) שאלו כנראה אשליות, ואחרים טוענים שלא בטוח כלל ושאין הסבר מספק. יש המון חומר בנושא לכאן ולכאן. ובכל מקרה זאת רק זווית אחת לעולם הרוח יש עוד שלל תופעות אחרות שבניגוד למוות קליני אין אפילו קצה חוט או הסבר מדעי לתופעות, כגון גלגול נשמות (אצל ילדים) תסמונות השפה הזרה, והרשימה עוד ארוכה והמקרים רבים. ואתה לא האיש החכם בעולם במלחמה הקרה השתמשו במדיומים ומתקשרים למטרות ריגול וכדו' הם כנראה ידעו למה. אנשים שמשתנים לגמרי מקצה לקצה בעקבות אותן חוויות לא המציאו דבר כנראה ממה שעברו וכך טוענים גם החוקרים הם ואתה אתה רק יכולים לטעון שזה קטע הזייתי מהמוח. להתעלם מהעובדה של המידע הצולב של מה שקרה לך תחקור ותשאל זה הכל. ולדעתי דווקא זה שישנו כנראה "מנגנון" ביולוגי איזור מסויים במוח או דרך לגרום לאותה תופעה ע"י כך או ע"י גורמים אחרים שמזעזעים את המערכת ולגרום לחוויה חוץ גופית שתמיד דומה, מעיד לעניות דעתי על יותר ממשהו אשלייתי גרידא. זה עולם חופשי וזכותך להאמין במה שאתה רוצה ולזלזל ולדגול בשיטתך. אתה כנראה רוצה את הגלולה הכחולה של המטריקס ולהמשיך לישון... אז כל טוב.

Skeptics claim that the NDE is a product of the brain which occurs during life threatening situations. They claim the brain produces an avoidance response similar to a hallucination when endorphins" flood the brain similar to when LSD is introduced into the body. Skeptics also point to the fact that the NDE can be duplicated by using the Hemi-Sync process developed by the Monroe Institute.

But when studies show that psychedelic drugs, meditation, and other methods can be used to induce non-ordinary states such as a NDE, this does not negate the Afterlife Theory. It only shows that there is a biological component involved in the brain. When experiments can be reproduced in the laboratory, such as inducing a NDE with a psychedelic, it means that the phenomenon has satisfied the criteria for scientific evidence according to the scientific method. Proving that there is a biological component in the brain does not negate the Afterlife Theory nor does it prove that NDEs are purely biological. NDEs can be induced many ways. My Triggers of the NDE section of my website lists the many ways that a NDE can be induced. The fact that NDEs can be induced in the brain by certain triggers does not mean that NDEs are not real. On the contrary, it proves they are rea"l.

"Fenwick describes the unconscious state of the NDE:
"The brain isn't functioning. It's not there. It's destroyed. It's abnormal. But, yet, it can produce these very clear experiences ... an unconscious state is when the brain ceases to function. For example, if you faint, you fall to the floor, you don't know what's happening and the brain isn't working. The memory systems are particularly sensitive to unconsciousness. So, you won't remember anything. But, yet, after one of these experiences (a NDE), you come out with clear, lucid memories ... This is a real puzzle for science. I have not yet seen any good scientific explanation which can explain that fact."

תקרא כאן על מיס "Z" או מאמר באתר הרשמי בנושא: http://www.near-death.com/tart.html וראהבמאמר הזה: http://www.aiprinc.org/oobe.asp את הפסקה: "A subject, Miss Z, tested by Tart, was able to correctly read a 5-digit number on a shelf five feet above the bed where she slept. Because Z was not always watched, the possibility she peeked cannot be excluded." כמובן שהוכחות לתופעה היו אף לפני הניסוי, מכיוון שמתים קליניים הצליחו לספר את הקורות אותם מעל גופם, בעת שהיו מחוסרי הכרה, ואף היו מהם שהצליחו לספר את שקרה בחדרים הסמוכים. מה שמיטב הפסיכולוגים הפרפסיכולוגים הצליחו לאמת בספרים הרבים שיצאו בנושא. ולי זה מספיק כי כמו שאמרתי שוחחתי עם 2 אנשי כאלו במציאות ותשמע את הסיפור המדהים של האדם ששרד את הטבח במעלות לאחר שקיבל 4 כדורים הוא חי ומתגורר בצפת לך תיצורעמו קשר תעשה תמחקר שלך תנה DMT ואחרי זה תחזור לדבר איתי ותפנה למתקשרים או לכמה רבנים נסתרים מקובלים שאני ראיתי בעיני ועברתי מה שעברתי בלי שום שאלה או הוצאת מידע ממני וזה בלי החוויות שעברתי בעצמי לא בא לשכנע ולא ניתן אני יודע את האמת ושקט עם עצמי רק לא אוהב גישה מתנשאת כשלך.

ותראה את זה (לא שזה יעזור לך, מפני שרוב האנשים עד שלא יעברו זאת בעצמם לא יאמינו) מוות קליני של המדען ומנתח מוחות אבן אלכסנדר:
https://www.youtube.com/watch?v=jWGtCZGImH8

Nachmanides

New member
בעינה נותרת העובדה כי פרט למעשיות מתוקות

אין אימות לשום מקרה בו "נשמה" ידעה לתאר משהו שלא ניתן היה להיראות ממקום גופה

המחקר של Fenwick ו- Parnia, שנמשך שלוש שנים, על 1500 מתאוששי התקף-לב או הלם טראומטי דומה, ב- 25 בתי חולים בבריטניה ובארה"ב - לא העלה דבר זולת חרס, חרסית וחול זך

אה, Dr. Eban Alexander, חוזר בתשובה נוצרי (born again christian) היה בגן עדן וחזר לספר לנו.
ומה בדיוק מספר הוא לנו?
A bright light, swirling above him, accompanied by the most beautiful music. He is rising up toward it. Up through it. The unpleasant place is gone, somewhere below him, and now he is in a place that even if he had the power of vocabulary, of words, he would find almost indescribably beautiful. It is a green and verdant place. A green, idyllic place filled but not crowded with men and women in peasant garb. Here and there a dog cavorts among them. And he, he is flying! He is on the wing of a butterfly. Perhaps it is an enormous butterfly or perhaps he is really tiny, but size and scale don't really mean anything. There are other butterflies all around him, millions of them, perhaps an infinite number of them, colorful and iridescent, all flying in loose formation over this impossibly beautiful place.

האם פגש בגן עדן פה ושם כלב מקפץ בעליזות, בין הגברים והנשים שוכני גן עדן, או שמא התחלף לו כלב (dog) באלהים (god) ?

Blackpanter1י

New member
הצגתי רק אפשרות והמחקר די ישן

בכל אופן זה לא אומר שזה ממוצא אני לא צריך אותה יש המון אפשרויות אחרות. לגבי Fenwick כנראה ברחה לך השורה הזאת " The memory systems are particularly sensitive to unconsciousness. So, you won't remember anything. But, yet, after one of these experiences (a NDE), you come out with clear, lucid memories ... This is a real puzzle for science. I have not yet seen any good scientific explanation which can explain that fac" לא ניתן להסביר.
ולגבי איבן אלכסנדר, מזה משנה נוצרי שחזר בתשובה? זה רק לאחר מה שעבר! ותראה מה הוא אומר שחלקים במוחו היו מושבתים לגמרי בעקבות החיידק והדלקת- "הניאו קורטקס" החלק שעושה אותך אדם, שבק חיים... בוא תסביר לי את זה בבקשה. והתעלמת מהאחות שלא ידע כלל על קיומה, בוא תסביר לי גם את זה... או שאתה יותר חכם ואמין ממנו. ולמה משנה לך בכלל אם ראה כלב או לא? אם יש עולם רוחני ,או נשמה, לא שלא יהיו ממדים אחרים ובעלי חיים, ממתי הפכת למבין גדול ברוח? זה מה שמפריע לך? לא ברור לי מה נתפסת לזה. ועניין הגילוי של אח או אחות שלא היה ידוע לפני, או ילד או תינוק כזה או אחר שהופל או נפטר נמצא בהרבה מקרים של מוות קליני, דבר נוסף שמוריד מעניין "האשליה" (ולזה המדע והחוקרים לא מתייחסים כמעט בכלל כי אין להם קצה חוט בעניין) את יכול לכנות הכל מעשיות מתוקות או לא כל העניין שגם מדען לא יגיד לך שהנ"ל מבלף אלא שזה כנראה "מהמוח" את מבין גדול ממנו במוחות אני מבין...

Nachmanides

New member
לצמד Parnia ו- Fenwick לא חסרים "הסברים",

בהעדר הצלחה. לו הצליחו - לא היינו שומעים את "הסבריהם", שאינם אלא סוג של השערות מבטלות

"למה משנה לך בכלל אם ראה כלב"?
אני חובב חיות והייתי רוצה להשתכנע כי גם לכלבים טובים יכול להיות afterlife, וזכאים להגיע לגן עדן...

Blackpanter1י

New member
העובדה היא שאין למדע הסברים לכך

רק תאוריות שיהיו הסברים אשמח לשמוע. בינתיים לך תבקש שיעשו לך יציאה חוץ גופית מבוקרת זה אפשרי אם רוצים, או שתיקח DMT בעישון, או פטריית הקסם או "אמניתה מוסקרייה" ותחזור לדווח אם הכל רק דמיון או לא... ככה תהיה יותר חכם. ואחרי זה תחזור לדבר איתי. עד אז אתה משער השערות ונסמך על התפיסה השטחית והאטומה של מדעי המערב. אולי אני בכלל חוצן שכותב לך מבסיס שמור באיזה חור בעולם או שאני בכלל סקפטי מתחזה... כל זה לא בדקת מדעית (נניח שאת המיקום בעזרת כתובת IP וכו' כן ניתן לבדוק) ואתה גם לא טורח לבדוק זאת ולא מעלה בדעתך, אלא סומך על ההיגיון שלך ומסתפק בו ולא זקוק לשום "מדעי מדעי" רק שזה נוגע לעניינים אחרים שמאיימים על האגו שלכם ועל הפחד משהו שגדול ממכם פתאום אתם (הסקפטיים) הופכים עורכם ורוצים יותר ממאה אחוז של וודאות, זאת צביעות ועצלנות שלכם ולא יותר מכך. אני בטוח שיש לך דעות ותפיסות ואמונה בדברים גם ללא תווית המדעי הנחקר והמוסכם (כל מי שבעל ראש פתוח ומבצע בדיקות בדרכו או בדרך שמתנגשת עם הגישה הרגילה) יוצא מחוץ לזרם המדעי המרכזי או מבוקר בחוסר אובייקטיביות ז על אופן מחקריו וכדומה זאת פואטיות דתית לשמה ותפיסת עולם לא מדע אמתי. אני בטוח שאתה יושב עם חברים ומשפחה ושומע סיפורים או מספר "כן בשנת 85 בפסח היה לי קטע כזה וכזה, וקרה כך וכך" בלב שלם ובציפייה שיקבלו את זה, אני רוצה ומתעקש לקבל הוכחות לכך. יש לך גם בוודאי תפיסות עולם ודעות שאני בטוח שגם "מבוססות מדעית" הם לא כמובן... וזה לא מפריע לך, כנ"ל כל "הקשקושים" והסיפורים היפים ביום הזיכרון, ומלחמת יום כיפור, וששת הימים, וסיפורי שואה.. הנקודה שלי היא שלא צריך את תווית "המדעי" בכל דבר ובכל תחום כדי לדעת שמשהו אמתי ולקבל אותו בגלל הגיון, סבירות, ידע אישי ואמונה באחר. אבל שזה מתנגש עם ההיגיון שלך... אז הכל שקר ,הכל סיפורים ,כולם שקרנים ורק הסברי המדע והתאוריות שלו קבילים באותו תחו (עניית המוות קליני למשל) ודי לחכם ברמז.

Nachmanides

New member
"העובדה היא שאין למדע הסברים לכך"?

ראשית, למחקר הנוירופסיכולוגי יש הסברים. אמנם עדיין לא מלאים, אך יש, כולל מיפוי חלקי מוח פעילים בזמן חווית OBE

שנית, אין זה מצב בינארי, כמו "או אבולוציה או אלהים". זה שלאבולוציה אין עדיין הסברים מלאים - לא גורר שהברירה היחידה הנותרת היא "יש אלהים", שהרי "אלהים ברא" היא למעשה הודאה "אינני יודע"

הסיכום הוא - מעולם לא אומתה יכולת "נשמה" לראות משהו פיסי שלא ניתן היה לראותו ממקום הימצא הגוף

אבל, באמת לא מפריע לי שאנשים ישלו עצמם, אם זה מיטיב עם הרגשתם...

Nachmanides

New member
השתמשו במדיומים במלחמה הקרה?

מכיוון שארה"ב שמעה כי ברה"מ חוקרת יתכנות ריגול באמצעות "נשמות", לא היתה לה ברירה אלא לפתוח במחקר כזה אף היא.
אין לנו גילוי נאות בנוגע לפעילות הסובייטית בתחום זה, מכיוון שברה"מ מעולם לא גילתה כמה היא מוציאה על הגנה או מה היו תוצאות מחקריה, אולם אנו יודעים מה קרה לפרוייקט האמריקאי, משום שהסנאט עומד על כך שהוצאות ההגנה והפרוייקטים יהיו accountable

הפרוייקט האמריקאי שהיה קרוי Stargate "רץ" כ- 25 שנים, לא העלה דבר זולת חרס, חרסית וחול זך, הכסף ירד לטמיון בלא תוצאות, הפרויקט נסגר ב- 1995 והחוקרים פוזרו. המשפט המסכם הוא:
CIA concluded that there was no case in which ESP had provided data used to guide intelligence operations

Blackpanter1י

New member
לא ניתן לדעת למה זה בוטל באמת

וגם לא הייתי סומך על מה שהם בכלל שאומרים ואולי זה ממשיך . ואולי הם גילו מקומות וכו אבל לא היו מספיק יעילים לקרוא מסמך אלא לתאר חדר וחפצים זה עניין לא פשוט שאתה לא תבין.

Nachmanides

New member
אה, מכיוון שזה ה- CIA, אז אתה משער כי הם

רצו להטעות את הרוסים לחשוב ש- Stargate נכשל, אך בעצם כן היו להם השגים

יפה, למדת להשתמש בהשערה מבטלת...

Blackpanter1י

New member
היו כמה מקרים מוצלחים

היעילות אולי לא השתלמה וההשקעה הכספית. מה שבטוח שהמוח שלהם פתוח הרבה יותר משלך. יש גם שיתופי פעולה בין ממשלות וצבאות לחוצנים לא הכל אתה יודע ולא יודו בכל.

"Joe McMoneagle, a retired Special Project Intelligence Officer for SSPD, SSD, and 902d MI Group, claims to have left Stargate in 1984 with a Legion of Merit Award for providing information on 150 "targets that were unavailable from other sources.

"In September 1979 the National Security Council staff asked about a Soviet submarine under construction. The remote viewer reported that a very large, new submarine with 18-20 missile launch tubes and a "large flat area" at the aft end would be launched in 100 days. Two subs, one with 24 launch tubes and the other with 20 launch tubes and a large flat aft deck, were reportedly sighted in 120 days."

Nachmanides

New member
"שיתופי פעולה בין ממשלות וצבאות לחוצנים"?

יצא המרצע מן השק.
חוצנים? מאיזה כוכב לכת הגיעו? מאיזו מערכת שמש?
האם אתה מתכוון למועצת השבעה/תשעה/תריסר של הפליאדות?

...Joe McMoneagle, a retired Specia ?
אסופת אנקדוטות, שמועות. סביר כי החתולים השמנים שעמדו בראש הפרויקט אליו תועלו כספים רבים, הצטערו על ההחלטה לסגרו מחוסר תוצאות. אה, הנה נתוח קר של תוצאות בחינת כישורי ה- remote viewing של Joe McMoneagle. הטכניקה שלו מזכירה Cold reading, ותגובת "הבוחנים" (לא זו של הספקן, כותב המאמר) מזכירה Subjective validation, אלא שהספקן מראה לנו עד כמה היה Joe McMoneagle סתמי ורחוק מדיוק...

למעלה