חוקר מודעין אוויר..

krembobibop

New member
חוקר מודעין אוויר..

שלום חברים , כתבתי פה כבר מספר הודעות אבל מכוון שחלקם בטח לא זוכרים אותי אני יתן קצת רקע כללי . קוראים לי יובל אני בן 18 , אישרו לי התנדבות בתאריך ה10 למרץ 2005 . אין לי עוד מושג באיזה תפקיד אני ישרת אבל יש לי חבר שהוא גם כן מתנדב והוא הולך לקורס " חוקר מודעין אוויר " .. רציתי לקבל קצת אינפורמציה על התפקיד . האם הוא מענין? מה עושים בתפקיד ? האם יש אפשרות לשרת בבסיס סגור ( אישרו לי ) בתפקיד זה ? באיזה בסיס הכי כדי ? אם אני יבקש לצאת לקורס הזה האם יש סיבה שלא יתנו לי ? ודרך אגב מה ההבדל בין חוקר מודעין אוויר למפענח תצלומי אוויר ? תודה מראש לכל מי שינסה שרוצה לעזור.

Dizen

New member
ברוך השב (?)

אני לא ממש יכולה לעזור לך... אבל אתה מתגייס איתי
חוץ מזה, מציעה לך לשאול בפורום מתגייסים, פשוט כי יש שם יותר אנשים כך שיש יותר סיכוי שמישהו מכיר את התפקיד הזה. בהצלחה
צוויץ

ny22

New member
מנהל
גם אני ממש רוצה את התפקיד הזה

ומחפש עליו פרטים. אני צירפתי בינתיים את המידע שיש לי. ת'אמת, אני רוצה יותר להיות פקח טיסה...אבל אני לא בטוח שמתנדבים יכולים להיות פקחי טיסה. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה! אם הקישור לא עובד (מתוך האתר): חוקר מודיעין אוויר התפקיד: אחריות בלעדית על מחקר האיום האווירי של מדינת ישראל. לימוד ותדרוך בנושאי מודיעין אוויר ביחידות ובטייסות המבצעיות של חיל-האוויר. תוכן ההכשרה: הכרת קהילת המודיעין הצבאית והאזרחית. הכרת צבאות האויב וחיל-האוויר הישראלי. הכרת המערכות המשמשות את מערך המודיעין בצבא ובחיל-האוויר. משך ההכשרה: כשמונה שבועות הגבלות: עמידה במבחני מיון וסיווג ביטחוני מתאים. הערות: הקורס נערך במסגרת קדם-צבאית.

למעלה