חוקר פרטי: שחקן השבוע!!!

vitamin P

New member
חוקר פרטי: שחקן השבוע!!!

שחקן השבוע הוא :Richard Kind שמשחק בסדרה את פול(מזכיר העיתונות התמים) כל פרט...כל דבר פשוט הכל אפשר לכתוב כאן החל באיזה סרטים השתתף ועד ניתוחי אף
----------------------
------------------------ כמו שבטח שמתם לב הפורום קצת חלש בזמן האחרון. הסיבה לדעתי היא שאתם לא מרגישים חופשי לרשום פה ובאמת חבל לי
אז אני רוצה להגיד לכם שאתם פשוט יכולים לרשום לכתוב הכל משחקים שאלות סקרים דיונים שונים לפורום וגם כל מיני שרשורים
יש לי כמה רעיונות אבל אני בנתיים שומר אותם שילכו לאט לאט אבל אני רוצה לנתק את הפורום מהחמצן ושיתחיל לנשום לבד אז..........אני רוצה שתהנו לבואו לפורום הזה
***אני בקרוב אעשה סבב פרסום נוסף בפורומים שונים בתפוז כדי להגדיל את מספר החברים בפורום
כל מה שאתם רוצים אתם יכולים לפנות אליי במסר אישי

vitamin P

New member
מראה חיצוני!!!

טוב אתם יכולים לראות בתמונה..... ואתם יודעים שהוא קצת ממממ שמן הגובה שלו הוא 1.88 ס"מ גבוהההההההההההההההההה

שלמונזה

New member
פרט אחד שאולי לא ידעתם ../images/Emo168.gif

הוא חבר טוב של ג'ורג' קלוני (ד"ר דאג רוס מאי אר)

שלמונזה

New member
ריצ'ארד קינד ../images/Emo168.gif

חוץ מספין סיטי ריצארד השתתף בסדרות רבות ובסרטים בין השאר הוא השתתף בקומדיה משתגעים מאהבה בכיכובם של הלן האנט ופול רייזר. כמו שכבר ציינתי ריצארד וג'ורג' קלוני הם חברים טובים. הם גרו ביחד בתקופה ששניהם רק חיפשו עבודה בתחום המשחק. ג'ורג' היה השושבין בחתונה של ריצ'ארד. ריצ'ארד נשוי לדנה סטנלי. הם התחתנו בניו יורק בסנטרל פארק. ריצ'ארד למד קדם משפטים - אבל לקח שנה חופש לפני שהמשיך הלאה כדי לנסות לשחק. הוא עבד 10 שנים בתיאטרון לפני שקיבל עבודה בטלוויזיה.

למעלה